Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה בדיקה. תתחדש. רכב נחמד ולא-משעמם. איפה הקומפרסייה?

קומפרסייה יצאה תקינה לחלוטין - ההפרש המקסימלי הוא 1.

אם אני לא טועה זה היה 24 25 25 24

אני אבדוק שוב בנייר כשאלך לאוטו

פורסם
סגרתי בשנים האחרונות לפחות שש עסקאות על רכבים, בלי בדיקה של מכון, ולא נפלתי עם אף עיסקה, להיפך.

תסתכל על הרכב. תסתכל על הבעלים. לא מסובך להבין מי הבעלים ומי הרכב, והאם מדובר בהרכב מוצלח שלהם.

חסר שחקנים בעולם? אנשים שיודעים לשחק אותה יפה מאוד כתמימים, משקיעים וכו' ובעצם הם סוחרים או סתם אנשים שיודעים לדבר ומנסים להעיף את האוטו כמה שיותר מהר? לסדר פלסטיקה זה שטויות. עניין של כמה מאות שקלים והאוטו נראה חדש בפנים. אז אם הבן אדם גם יודע לדבר כמו ילד טוב, וגם מסדר את הדברים הקטנים אז הוא יכול לעבוד על לא קצת אנשים במצב המנוע-שילדה-גיר-דברים חשובים אחרים.

(דבר הכי קל למשל. ABS לא עובד. נהרס. עלות תיקון של כמה אלפי שקלים. כדיי לעבוד על מישהו פשוט מנתקים את הנורה של ה ABS ומי שרוצה לקנות את הרכב אין לו מושג על התיקון הזה).

אני מאחל לך שלא תיפול גם עם אף עיסקה, אבל לפי רוב ההודעות שלך פה בפורום יש לך ידע לא קטן במכוניות. מה שאומר שאתה לא רק מסתכל על הבעלים אלא אתה יודע לבדוק עוד הרבה דברים. הרבה דברים שבן אדם רגיל לא יודע לבדוק. אז חבל שאנשים שלא מבינים יסתמכו על העצה הזאת יותר מדיי כי הם יפלו במהירות.

לא שאני אומר שמכון בדיקה זה משהו הכרחי, אפשר בהחלט לוותר עליו וללכת למוסך אמיתי, מקצועי ומבין ברכב הספציפי הזה כדיי לדעת מה מצבו האמיתי.

לפני משהו כמו חודש היה אצל חיים הכט איך עובדים על אנשים.

פירסמו למכירה הונדה סיוויק 2002. הרכב נראה חדש, בחיי (לפחות מהטלוויזיה). הבעיה - לאוטו יש תאונת שילדה לא קטנה מאחורה עם משמעות גבוהה מאוד.

חוץ מזה האוטו נראה חדש פנים וחוץ. ק"מ לא גבוה, יד 2. האישה בעלת הרכב ניראת כמו נזירה - לא תשקר לזבוב.

אבל מה? הצליחה לשכנע את המשפחה לוותר על הבדיקה ולרכוש את הרכב כמו שהוא.

אם זה לא היה אצל חיים הכט הם היו נופלים בחתיכת בור.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...