Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיקה בוצעה לפני כיומיים.

מאז הרכב עבר את התיקונים הבאים.

כיוון פרונט. תיקון נעילת מכסה מנוע, טיפול גדול, בק' תושבות מנוע (שנמצאו תקינות במוסך).

להלן התוצאות (הסורק לא סרק את כל הדף, הוא גדול מידיי [הדף]).

מה דעתכם?

אגב - המזגן גם תוקן. היה חסר רק גז. אין נזילה.

Scan0002.JPG

פורסם

הרכב נשמע במצב טוב מאוד.

כמה ק"מ עברו החלקים הכוללים (בולמים ושות')?

חוץ מבעיה אחת - רדיאטור חימום עפ"י הבנתי, נרשם כי הוא לא תקין - בדקת? עובד?

חוץ מכמה שטויות, כמו הפלסטיקים, והמכסה לדלק אין שום דבר מיוחד.

נראה שאפילו אין נגיעה בשאסי, שזה טוב - רק מכות פח.

אני במקומך הייתי קופץ, נשמע טוב מאוד - מקס', תן קפיצה לפחח ומוסך, רק בשביל להיות בלב שלם לפני, וזהו.

תתחדש. :)

פורסם

התוצאות נראות די טובות לרכב משנת 96.

ביררת מה המשמעות של מנוע מייבוא? ומה המשמעות של תיקוני מרכב (הכוונה לאיזה חלק)?

כדאי לך להיכנס עם הרכב למוסך ולבדוק את המנוע ואת הגיר (את עניין התושבות).

אם זה הכל כסת"ח (כמו שזה נראה) אז אמרתי בשרשור הקודם אבל אני אגיד עוד פעם: תתחדש!

אסף

פורסם

על פניו בדיקה טובה.

השאלה המרכזית למה ומתי הוחלף המנוע?

האם יש קבלות על המנוע?

והאם המנוע שהוכנס עובד יפה,לא מקרטע ולא אוכל שמן.

אם המנוע מאושר כחוק,ועובד יפה ויש קבלה , זו תהיה קניה טובה-כמובן תלוי המחיר

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

למה מישהו נוסע בלי מע' אוורור פנימית? מנגנוני שמשות ודלתות לא תקינים? זה ששמו גז במזגן לא אומר שהגז לא ייעלם עוד שבועיים, ורוב הסיכויים שזה מה שיקרה אם לא תיקנו דליפה. למה בן-אדם נוסע עם גלגלים רועדים? כיוון פרונט לקוי? פלסטיקים פנימיים שבורים? זה מעיד על התייחסות מסריחה לרכב.

כל פריט, כשלעצמו לא מאוד גדול, וניתן לתיקון, אבל השאלה היא לגבי הדברים שאותם המכון לא ראה. אני הייתי מתרחק. חד-משמעית.

אגב, חבל על הכסף והזמן שבזבזת על הבדיקה. אתה נכנס לרכב, רואה פלסטיקים שבורים ודברים שלא עובדים? תגיד יפה שלום ולך לחפש רכב שתיחזקו אותו כראוי.

פורסם
למה מישהו נוסע בלי מע' אוורור פנימית? מנגנוני שמשות ודלתות לא תקינים? זה ששמו גז במזגן לא אומר שהגז לא ייעלם עוד שבועיים, ורוב הסיכויים שזה מה שיקרה אם לא תיקנו דליפה. למה בן-אדם נוסע עם גלגלים רועדים? כיוון פרונט לקוי? פלסטיקים פנימיים שבורים? זה מעיד על התייחסות מסריחה לרכב.

כל פריט, כשלעצמו לא מאוד גדול, וניתן לתיקון, אבל השאלה היא לגבי הדברים שאותם המכון לא ראה. אני הייתי מתרחק. חד-משמעית.

אגב, חבל על הכסף והזמן שבזבזת על הבדיקה. אתה נכנס לרכב, רואה פלסטיקים שבורים ודברים שלא עובדים? תגיד יפה שלום ולך לחפש רכב שתיחזקו אותו כראוי.

?? דלתות תקינות. הבעייה היא שהחלון חשמל של הנוסע נפתח ונסגר רק מהנהג, מהכפתור הנוסע הוא רק נפתח. לא מייחס לזה חשיבות בכלל.

האוטו עבר כיוון פרונט לאחר הבדיקה. הכל סודר. למה הוא נסע ככה? אתה חושב שכל אדם הוא מוסכניק. שהוא שם לב לרעידות במהירות 130קמש? הרי הוא לא מגיע לשם..

המנוע מיבוא - הרכב הוסב ממנוע רגיל ל 16V בצרפת. ויובא מנוע לפני חצי שנה. המנוע ברשיון.

חימום עובד. אתה בסדר? פלסטיקה שבורה? כולה הידית של הדלת מבפנים סדוקה!.

אתה הזוי.

פורסם
קודם כל, תתייחס יפה למישהו שמנסה לעזור לך. נימוס אלמנטרי.

קנה את הרכב. כנראה שהוא מגיע לך.

אין שום קשר לאלמנטריות, פסנציה.

אתה רשמת - התייחסות לאוטו חרא, אוטו שבור, הגה לא ישר ולא מאוזן, ועוד המון שטויות מסביב.

אני הסברתי עוד במודעה המקורית (תקרא את ההודעה עצמה), המזגן תוקן (נבדקו בריחת גז. אין - האוטו בן 10 - שכחת?). אמרתי - בוצע כיוון פרונט ביציאה מהמכון. אתה יודע - זה קורה, זה לא בגלל סיבה כזו וכזו. מבטיח לך של95% מהאוכלוסיה - לא מזיז אם ההגה לא ממורכז בדיוק באמצע (ואתה יודע מה? גם לי לא. ואני פדנט הרבה יותר מכל אדם אחר שתפגוש. הרבע שן הזו - לא תהרוג אותי).

יש כסת"ח בבדיקות של מכונים - אני מבטיח לך. אל תשכח - הם רשמו - לבדוק רצועת תזמון, אבל לטוינגו אין רצועת תזמון!!!! (אמרתי כסת"ח?!?!)

עכשיו לא קשור.

הבעלים אומר שהאוטו מעביר כרגע כ90כ"ס לגלגל. אני בספק אם זה נכון, מה שכן, האוטו נוסע ט-ו-ב בכביש ישר (יש לי קצת נסיון עם מכוניות/אופנועים ספורטיבים).

מה שכן - מידת הצמיגים קטנה. למי אני אמור לפנות ברנו על מנת לנסות ולהעביר ל 14 אינץ, והאם זה בכלל ניתן.

מישהו יודע על קישור לבירור מידת צמיגים ללא שינוי הקוטר החיצוני של הגלגל מ13 ל14?

בקיצור - הרכב נקנה על ידי, ולפני כשעה ביצענו העברת בעלות. אני הבעלים הגאה של טווינגו 16V.

ואתם יודעים מה? אני שוקל לשמור אותה לעצמי ולא לאישה :) (היא עקשנית - החליטה שהיא רוצה את האוטו)

• תוכן חדש...