Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שהרכב של ההורים שלו נפגע בתאונה המדוברת - כסף עוד לא ראינו מחב' הביטוח שהוא מבוטח בה, ונאלצנו לתבוע את הביטוח שלנו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זיו, אני לא מבין מדוע חברת הביטוח של העורך דין המכובד אינה משלמת, הרי ברור שהוא אשם בתאונה (לפחות..), מה הטענות שלהם לאי רצונם לשלם ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

באמת עצוב. בנתים אני חושב שהוא הצליח להוכיח שהוא בכלל לא היה שם.

ככה זה בישראל, אם אתה עורך דין מפורסם ובעל קשרים החוק כנראה לא חל עליך. לאן זה עוד יכול להגיע?

פורסם

ביזיון

רוצח משפחות

מדינת עולם שלישי ,גם כאשר יש אשם ברור ,אף אחד לא יגיש תלונה נגדו כי אין מה לעשות

מקורב לצמרת השלטון :x

הכל יחסי בעולם...

פורסם

מה דעתכם על הפסקה הבאה:

"לצורך השוואה נציין, כי בחודשיים האחרונים אירעו מספר תאונות קטלניות והמשטרה לא רק שעצרה את החשודים (בתיק קלגסבלד הוא נחקר תחילה בביתו ואחר כך במשטרה, אך לא נעצר - ש.ד.), אלא שהביאה אותם להארכות מעצר ומעצרם של מרביתם הוארך. אחרים נשלחו למעצר בית וכבר עומדים לדין."

שחיתות.

פורסם
מה דעתכם על הפסקה הבאה:

"לצורך השוואה נציין, כי בחודשיים האחרונים אירעו מספר תאונות קטלניות והמשטרה לא רק שעצרה את החשודים (בתיק קלגסבלד הוא נחקר תחילה בביתו ואחר כך במשטרה, אך לא נעצר - ש.ד.), אלא שהביאה אותם להארכות מעצר ומעצרם של מרביתם הוארך. אחרים נשלחו למעצר בית וכבר עומדים לדין."

שחיתות.

אני יודע שאם אני אקלע למקרה כזה, אני אשתמש בתקדים של המשפט צעצוע הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...