Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני קונה עכשיו רכב, שלטענת המוכר טופל במוסך מרכזי. (קורדובה)

הוא אומר שאת ה30K האחרונים הוא עשה במוסך מורשה בי-ם והם לא מוכנים לשלוח לו את זה אלא רק שהוא יבוא אליהם.

מה דעתכם? נשמע הגיוני? יש מה לעשות?

פורסם

שלום

הנושא דובר רבות בפורום.

זה נכון, אף אחד לא עבד עלייך, אתה חייב לבוא עם בעל הרכב בעצמו לאחד ממוסכי הרשת שיבדוק לך בנוכחותו את הסטורית הטיפולים.

ללא נוכחותו אתה רק יכול לקבל אינפורמציה לגביי טיפול אחרון שבוצע.

איתמר ג'ורג'

פורסם

הדרך הפשוטה לעקוף את הבעיה היא להתקשר למוסך, להגיד שקנית אוטו ושאתה רוצה להזמין טיפול, ולשאול מתי האוטו היה בטיול באיזה ק"מ ומה עשו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או אם יש לך שם פרטי ושם משפחה עם מספר רישוי של הרכב אני מאמין שהכל פתוח.

אתה ניגש אומר שאתה הבעלים ושקוראים לך (השם שלו) וזה המספר רישוי של הרכב ואתה מבקש להוציא הסטוריית טיפולים.

אין להם תמונה שלו במחשב לאמת אם זה נכון או לא, מה שכן אולי הם יבקשו תעודת זהות למרות שאני לא מאמין שיש להם בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...