Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופיר,

אתה מוזמן לקרוא את השורה האחרונה בחתימה שלי. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קראתי, זה עדיין לא מכפיל את המחיר פי 5.6

אתה חמוד אתה

תגיע למפגש היום, יש שמועות שאני מגיע!!!

ותפסיק לקשקש פה, זה לא צ'ט! הנה שמר בא!

פורסם

מצטרף למה שפטר אמר.

הייתי בפ"ת לפני יומיים. עשיתי בהתחלה שתי הקפות על קארט מזויע שהבלמים שלו היו קיימים רק בתיאוריה וההגה היה רק ליופי (6, אם אני זוכר נכון).

כשהבנתי שמשהו לא עובד טוב, עצרתי ודרשתי מהם להחליף. עברתי לקארט אחר (לא זוכר איזה), ופתאום הרגשתי תאוצה טובה מה היא, וזכיתי אפילו בהגה ובלמים תקינים לחלוטין.

הזמן שלי לא היה משהו: 21.45. אומנם כבר הצלחתי לרדת בעבר מהזמן הזה במסלול הזה, אבל מצד שני, באותו מקצה היה מישהו שגם הוא התאמן לקראת האליפות, והזמן שלו היה 21.41, כך שאו ששנינו היינו באותה רמה, או שבאמת תנאים חיצוניים השפיעו על שנינו, או שאני לא יודע מה :silly:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בראשית דבריי אני חייב לציין שעבדתי תקופה ארוכה בפרוקארטינג רחובות,כעת אני לא עובד שם ואין לי שום אינטרס כזה או אחר ל"פרסם" את המקום. יכול מאד להיות שהדברים שלי ישמעו כמו פירסומת למקום אבל בפירוש כל מה שאני רושם זה פשוט עובדות.

פעם בשנה בערך אני עושה את הטעות והולך לקארטינג זה או אחר ופעם בשנה אני נשבע שזו הפעם האחרונה, בדיוק בגלל כל הדברים שתיארת (קארטים עם שלדות עקומות, צמיגים גמורים, בלמים שלא בולמים, מנועים שלא סוחבים ועוד). כשאתה מגיע למקום כשהוא חדש והכלים חדשים הכל נראה מצויין. ההנהלה מתאמצת והכלים במצב טוב. לאחר מספר חודשים הכל נראה כמתואר למעלה.

יצא לי להיות מספר פעמים בקארטינג בחו"ל, גם באנגליה וגם בצרפת. לא במקומות שיש בהם קארטים מיוחדים, סתם מקומות סטנדרטים שעל חלקם נחתנו בלי התראה מוקדמת. באף אחד מהמקומות הנ"ל לא נתקלתי במכסחות הדשא המקרטעות שיש בארץ או ברמת התחזוקה והשירות שנתקלים בה כאן.

נכון אנחנו לא אירופה בשום מובן (גם בכביש המצב שונה לא ?!) אבל אתה משמיץ סתם ענף שלם. יש בהחלט מקומות שמכסחת דשא זה מחמאה למצב הקארטים שם אבל אתה מכליל את כל המסלולים בארץ ואני לא מסכים איתך.

כמו שרשמתי עבדתי ברחובות תקופה ארוכה, בפירוש הגישה שלי ושל כל העובדים במקום היתה לבוא לקראת הלקוחות כמה שרק אפשר וזה מתחיל מזה שאין אחד שיכול לבוא ולהגיד שהוא בא בגישה של "רוצה ללמוד" וסירבנו ללמד אותו (קווים, טכניקה,לתקן אותו לאחר המקצה). גם בעומס של יום שבת תמיד מצאנו את הזמן להקדיש לכל אחד כאילו הוא היחיד על המסלול,רק שיראה נכונות ללמוד.

מצד שני מי שבא להשתולל שמנו לזה סוף ובאופן מידי (הגבלנו לגמרי,הוצאנו החוצה באמצע מקצה),מצידי אחד כזה שבא להשתולל שיצא מבואס רצח ולא יחזור אף פעם.

הכלל היה פשוט מאד- מי שבסדר לאחר 2 הקפות עוצרים אותו בצד ופותחים לו את הקארט, מי שלא מוכיח את עצמו לא. האמת, מי שידע שהוא בסדר ישר הסכים לשיטה הזו,אלה שהתווכחו היו דווקא אלה שלא מגיע להם.

בלי להיות באף מסלול באירופה אני אומר לך שהסטנדרט שקבעו ברחובות לא נופל מזה (אם תירצה אני אשיג לך קלטת של המירוץ הבינלאומי שנערך ברחובות ותשמע מה אומרים אנגלים,אמריקאים,נורווגים,הולנדים ועוד נציגים של כמה מדינות על הרמה של המסלול, הכלים והצוות).

המצב הזה קיים בכל המסלולים בארץ. גם בתחרות אתה יכול ליפול על קארט מחורבן.
fizban (גלעד נכון ?),

אני זוכר טוב מאד שבאת להתאמן ברחובות ויצאת מרוצה מאד (25 נמוך אם אני לא טועה :wink: ) ,לא זכור לי שהיתה לך תלונה על קארט כזה או אחר ברחובות, נכון המצב המצער הזה קיים בחלק מהמסלולים בארץ אבל בפירוש לא ברחובות. לא יודע אם אתה זוכר אבל היתה לנו גם שיחה על זה באותה פעם.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------

חלק מהתפקיד שלי שם היה גם מכונאי, ישנו מושג שנקרא תחזוקה מונעת וזו הדרך בה עבדנו (ועדיין עובדים) שם. לא חיכינו שקארט יעצר כדי לטפל בו.

כל קארט עובר טיפול מקיף מאד כל מספר שעות מנוע (הכל במעקב יומיומי).כל קארט עובר בדיקה כללית בבוקר כאשר מוציאים אותו, כל עובד היה בעל רקע בסיסי לפחות במכונאות וידע לזהות בזמן תקלות, בכל יום היה מכונאי במסלול שטיפל במה שצריך (אם צריך), אין דבר כזה הקארטים טובים רק ביום שלישי.

לא קרה מעולם (כן ,מעולם=אף פעם !!! ) שקארט נעצר באמצע מירוץ, לא קרה אף פעם שהיה הבדל בין קארט כזה לשני.

אני רוצה לשמוע אחד שיגיד קארט X יותר טוב מקארט Y ברחובות. אין מצב.

עוד דבר, כשאני הייתי רוצה לעשות מקצה הייתי יוצא על הקארט הראשון שנמצא בפיטס,לא בוחר ולא נעליים. ואף פעם לא הרגשתי הבדלים בין הקארטים. אם הייתי יודע על הבדל בין קארטים הייתי בוחר את הטוב יותר לא ?!

חברים, יש לי מסר אחד פשוט והוא מופנה לכולם-

אנשים תמיד יודעים להשמיץ את מי שצריך אבל בודדים הם האנשים שבאים ומפרגנים, הגיע הזמן שנדע גם לפרגן כשצריך....

יום טוב לכולם,

רפי.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

אני רוצה לחזק את דברי רפי,

ההתנהלות של פרו-קארטינג רחובות הן מבחינת הדרכה והן מבחינת רמת הכלים ,גבוהה.

אבל אני רוצה לסייג שבנחשונים ( אותם בעלים ) בהם הקארטים היו כבר ישנים, היו

הבדלים משמעותיים ברמה של הקארטים שהשפיעה על תוצאות המירוצים שם.

מסקנה: עוד כמה שנים גם רמת הכלים בפרו-קארטינג תהייה דומה לשאר המסלולים...

פורסם

רפי,

רחובות אכן ברמה גבוהה. אבל היה מקרה שבו עשיתי זמנים גרועים - 26.5 וכאלה ולאחר החלפת קארט ירדתי שוב לזמנים הטובים יותר.

מסקנה - אף מסלול לא חסין בפני הבעיה הנ"ל. אבל ברחובות הבעיה לא מורגשת כמו בשאר המסלולים. ומגיע להם פידבק חיובי על כך.

אני באמת צריך לקפוץ לרחובות, עכשיו כשאני גר קצת קרוב יותר.

פורסם

לכל המתלוננים

דבר ראשון יש מנהל של המקום ושמו דוד בישראל (פרו קארטינג),אני מכיר את דוד כבר כמה שנים ואני יכול לומר עליו שהוא מכיר כלים (קארטים) ברמה גבוהה (כבר שנים שהוא בתחום ),כישנה בעיה אז גשו אליו ,רק הוא יכול לבדוק ולאמת (או לא ) את טענתכם ,סתם לקטול זה לא לעניין /לא מכובד/לא יפה ,

גם לגבי המסלול של מוקי (פ"ת) ,אם תגשו אל מוקי ותסבירו לו את המצב (ולא בעצבים ומילים "יפות למיניהם" ) זה אותו הדבר .

גם לי יש ניסיון רע מאוד עם הקארטים של אלפא בלטרון :כל פעם שאני מגיע למקצה אז המקצה הראשון שלי לא שווה כלום (קארט מושך,קארט לא מגיב,קארט ללא דלק וכד') אבל יאמר לטובה כי כל פעם שאני בא בטענה אז היא נבדקת ואף על המקום והקארט שלי מוחלף ,ככה זה בכל מסלול שאני מכיר (אלא עם כן יש מרשל שחושב שהוא המציא את הנהיגה על קארט ואז פה כבר יש בעיה (ויכוחים וכד') ואני כבר עברתי את כל המסלולים הקיימים ושהיו קיימים בארץ כך שאני "קצת" מכיר את הבעלים של המסלולים" = הם כן שומעים ועוזרים .

הבעיה מתחילה כאשר מגיע בחור שעשה קורס במסלול X ומגיע למסלול Y לאחר מכן בשביל לנהוג בו ומסלול Y לא מכיר אותו (הריי ..) ואז גם מגיע החשש = לפתוח מגבלת מצערת או לא ,יפה טוב או יעשה באלאגן, כן יודע לנהוג או שלא .קצת גישה שונה תעשה הרבה מאוד הבדל (ואלעד יסיכים איתי בתור אחד שעבד במסלול שספג מספיק טענו/קללות/איומים ...)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רפי, דדי,

אני לא ממש מבין מה הקשר של דוד לנושא. אף אחד לא דיבר על רחובות בתחילת השירשור ואף אחד לא התלונן על רחובות. דיברו בכלל על פ"ת ודוד לא מנהל את המסלול שם.

פורסם

אני מאוכזב מאלפא קארטינג בלטרון.

אני חושב שמצבם המכאני של הקארטים שם לא משהו. בעבר כשהתאמנתי לפני כמה חודשים התאמנתי על קארט סגור. עשיתי 41-42 שניות. דיברתי עם המנהל שם שיפתח לי אחד כי אני רוצה לנסות, והגעתי לתוצאה של 40 שניות. בתקופה האחרונה, אני נוהג תמיד על פתוח ואני לא יורד מ-42 שניות.

אני חושב שמצבם המכאני לא משהו וזה דיי מאכזב. גם מרגישים שהם לא מאיצים מספיק חזק.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני מאוכזב מאלפא קארטינג בלטרון.

אני חושב שמצבם המכאני של הקארטים שם לא משהו. בעבר כשהתאמנתי לפני כמה חודשים התאמנתי על קארט סגור. עשיתי 41-42 שניות. דיברתי עם המנהל שם שיפתח לי אחד כי אני רוצה לנסות, והגעתי לתוצאה של 40 שניות. בתקופה האחרונה, אני נוהג תמיד על פתוח ואני לא יורד מ-42 שניות.

אני חושב שמצבם המכאני לא משהו וזה דיי מאכזב. גם מרגישים שהם לא מאיצים מספיק חזק.

שמוליק

אל תשכח שאתה מתחיל להאיץ שם בעליה. :)

פורסם

תתפלא אבל בלטרון יש את טימו = מכונאי מופלא + נהג כשרוני מאוד .

גלעד

לי אין טענות לרחובות פשוט אנשים כל פעם מעלים תלונה על המסלול הזה והמסלול ההוא כי הם חברים של /אחים של/דודים של /נוהגים ב.. ואז כולם חושבים שהמסלולים גרועים מה שלא נכון .

ולי אישית ממש אין בעיות עם דוד כך שאל תכניס אותי לאחת עכשיו :-) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני רוצה לחזק את דברי רפי,

ההתנהלות של פרו-קארטינג רחובות הן מבחינת הדרכה והן מבחינת רמת הכלים ,גבוהה.

אבל אני רוצה לסייג שבנחשונים ( אותם בעלים ) בהם הקארטים היו כבר ישנים, היו

הבדלים משמעותיים ברמה של הקארטים שהשפיעה על תוצאות המירוצים שם.

מסקנה: עוד כמה שנים גם רמת הכלים בפרו-קארטינג תהייה דומה לשאר המסלולים...

אני חייב לציין מספר עובדות כדי שתבין שזה לא מדוייק מה שרשמת:

*הכלים בנחשונים עבדו 6 שנים עד שהגיעו למצב שאתה מתאר וגם אז יחסית לתקופה שעבדו המצב היה מכובד ביותר (הפרש של משהו כמו חצי שניה להקפה במסלול גדול כמו נחשונים אחרי 6 שנים זה בסדר גמור).

*פ"ת ורחובות קנו קארטים באותו זמן (פ"ת פתח חודש לפני רחובות).

*הרצליה קנו לא מזמן כלים חדשים (בערך חצי שנה)

*הכלים בלטרון עובדים כ- 3 חודשים.

יש מקומות שגם חצי שנה הכלים לא החזיקו שווים.

השורה התחתונה היא- קארטים יכולים להחזיק המון זמן במצב מצויין השאלה היא רק איך מתחזקים אותם. ואני באמת מאחל לרחובות (וגם לשאר המסלולים) שאחרי 6 שנים ההבדלים בין הקארטים יהיו כמו בנחשונים.

רפי,

רחובות אכן ברמה גבוהה. אבל היה מקרה שבו עשיתי זמנים גרועים - 26.5 וכאלה ולאחר החלפת קארט ירדתי שוב לזמנים הטובים יותר.

מסקנה - אף מסלול לא חסין בפני הבעיה הנ"ל. אבל ברחובות הבעיה לא מורגשת כמו בשאר המסלולים. ומגיע להם פידבק חיובי על כך.

אני באמת צריך לקפוץ לרחובות, עכשיו כשאני גר קצת קרוב יותר.

רפי, דדי,

אני לא ממש מבין מה הקשר של דוד לנושא. אף אחד לא דיבר על רחובות בתחילת השירשור ואף אחד לא התלונן על רחובות. דיברו בכלל על פ"ת ודוד לא מנהל את המסלול שם.

גלעד...

התנאים באותה פעם היו לא טובים בכלל, לא נהגת ברחובות תקופה די ארוכה באת לנהוג על מסלול קר וקארט קר...יכול מאד להיות שזה מסביר את התוצאה....אגב יצא לך לנהוג שם במסלול החדש ? כמה עשית ?

אני לא קישרתי את דוד לנושא, אני יודע שהנושא המקורי נפתח לגבי פ"ת אבל זה לא כל כך משנה אם זה מסלול זה או אחר.

אני יכול להגיד בוודאות שזה אפשרי להגיע למצב של כלים זהים ורמת שירות גבוהה ואין שום סיבה שלא כל המסלולים בארץ יעמדו בסטנדרט הזה. השאלה היא מה אנחנו כלקוחות דורשים ?

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

גם הקארט שהחלפתי היה קר. והמסלול בטח שלא התחמם רק מהנסיעות שלי. אבל זה לא משנה בכלל. כמו שאמרתי, הדברים האלו לפעמים קורים וברחובות הם קורים פחות ממסלולים אחרים. לא נסעתי ברחובות (לצערי) מאז ששינו את המסלול. כך שמבחינת זמנים אני לא מעודכן.

פורסם

נכון אנחנו לא אירופה בשום מובן (גם בכביש המצב שונה לא ?!) אבל אתה משמיץ סתם ענף שלם. יש בהחלט מקומות שמכסחת דשא זה מחמאה למצב הקארטים שם אבל אתה מכליל את כל המסלולים בארץ ואני לא מסכים איתך.

כמו שרשמתי עבדתי ברחובות תקופה ארוכה,

מצד שני מי שבא להשתולל שמנו לזה סוף ובאופן מידי (הגבלנו לגמרי,הוצאנו החוצה באמצע מקצה),מצידי אחד כזה שבא להשתולל שיצא מבואס רצח ולא יחזור אף פעם.

אני לא משמיץ סתם, אני משמיץ על סמך מדגם מייצג של מספר מקומות. לגבי רחובות, שם לא הייתי וכדי לא לשבור לך את המילה תוך שבועיים אני שם ואני מבטיח לחזור ולספר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...