Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע עשיתי ריקון ממיר לאחר שהוא נסתם .

ביקשתי מהמוסכניק שישים לי צינור מעבר בתוך הממיר כדי שלא יהיה צליל לא רצוי . הוא שם צינור מעבר כך שההוא יחזיק ברגע שסוגרים את הממיר ז"א ללא ריתוך כי הוא טוען שאם הוא ירתך והצינור מעבר יחליד ויתפורר נצטרך לזרוק את הממיר . כמובן שהצינור לא החזיק טוב ועשה רעש מעצבן אז הוצאנו אותו ועכשיו יש רעש מאוד מאוד מעצבן בסל"ד בינוני עד גבוהה .

יש אפשרות להשתיק את הרעש? מה אם אני אעטוף את הממיר בחומר מבודד ?

פורסם

ביקשתי מהמוסכניק שישים לי צינור מעבר בתוך הממיר כדי שלא יהיה צליל לא רצוי . הוא שם צינור מעבר כך שההוא יחזיק ברגע שסוגרים את הממיר ז"א ללא ריתוך כי הוא טוען שאם הוא ירתך והצינור מעבר יחליד ויתפורר נצטרך לזרוק את הממיר . כמובן שהצינור לא החזיק טוב ועשה רעש מעצבן אז הוצאנו אותו ועכשיו יש רעש מאוד מאוד מעצבן בסל"ד בינוני עד גבוהה .

זה נובע ממערבולות שנוצרות בתוך דוד הממיר המרוקן, שלא היו קורות כשהוא היה מלא.

תחפש de-cat pipe, שזה צינור פשוט, שיחליף את הדוד של הממיר,

ואז לא תהיינה לך המערבולות האלה.

פורסם

אם הדוד של הממיר יוסר , אז הרכב לא יעבור טסט....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה כבר תלוי כמה המכון חאפר

פורסם

וב99% מהמקרים הוא דווקא כן יעבור.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

וואלה :?:

הגולף 1.6 עברה טסט ללא ממיר וגרוע מכך שהיא עברה בדיקת קניה במכון בדיקה ולא ראו שאין ממיר.

מה שעשו אצלי זה מן דוד מעבר קטן במקום ממיר, במקרה כזה המכון לא יכול להוכיח מה זה , כל עוד הוא עובר בדיקת CO

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לדעתי, תמתין שבועיים עד חודש ואז תחזור אלינו עם רשמים.

ה"רעש" (נהניתי, דווקא) אמור לעבור לאחר פרק זמן זה.

Been there, done that.

דניאל

MCS 2008

פורסם

יש לזכור שממיר לא תוכנן כדוד מעבר ריקונו לרוב מניב רעש מתכתי חלול ומעצבן מאיזור הממיר.

אני גם לא מבין כמה טיפש יכול להיות האגזוזן שמוכן לסכן את בריאותו בשביל כמה שקלים.

הפיתרון הוא או bypass פשוט או דוד מעבר אפילו אוניברסאלי.

ולמי שיש כסף ומוכן להשקיע הפיתרון הוא center pipe ייעודי ללא ממיר שכולל דוד מעבר מתאים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
יש לזכור שממיר לא תוכנן כדוד מעבר ריקונו לרוב מניב רעש מתכתי חלול ומעצבן מאיזור הממיר.

אני גם לא מבין כמה טיפש יכול להיות האגזוזן שמוכן לסכן את בריאותו בשביל כמה שקלים.

הפיתרון הוא או bypass פשוט או דוד מעבר אפילו אוניברסאלי.

ולמי שיש כסף ומוכן להשקיע הפיתרון הוא center pipe ייעודי ללא ממיר שכולל דוד מעבר מתאים.

זהו שיש לי רעש מתכתי מאוד מעצבן והקטע עם צינור מעבר לא הצליח .

אני אנסה לקנות חומק מבודד ולעטוף את הממיר איתו , נראה מה יצא .

נ.ב. עם הממיר בישורת האוטו הצליח לסגור 180 וללא הממיר באותו הכביש אתמול הצלחתי להגיע ל190.

פורסם
נ.ב. עם הממיר בישורת האוטו הצליח לסגור 180 וללא הממיר באותו הכביש אתמול הצלחתי להגיע ל190.

רוח גבית :?::lol:

לך תדע :shock:

זה בקע בין חיפה לזכרון, אחלה כביש בקלות אפשר להגיע למהירויות בלתי חוקיות בעליל.

פורסם

היי

סליחה שאני לא בעינינים מה זה לעטוף ממיר בחומר מבודד???

אז ככה -אין להוריד ממיר על פי חוק [למרות שבבדיקות הממיר יכול לשנות כ 5%

מהספקי המנוע תלוי בסוג מערכת הפליטה \ צינור דוד אחורי.

ברכב בעל 2 חישני חמצן אין להוריד ממיר בכלל!!!!

מאחר והממיר בתוכו מכיל חומרים רדיו אקטיבים יש לקחת בחשבון את ההשלכות הבריאותיות כתוצאה מפתיחת ממיר לאורך ואו ריתוכים מסביבו!!!

ראה הוזהרת!!

רעשי אגזוז ממיר תתמקד יותר !!

להת איל

[/b]

פורסם
היי

סליחה שאני לא בעינינים מה זה לעטוף ממיר בחומר מבודד???

אז ככה -אין להוריד ממיר על פי חוק [למרות שבבדיקות הממיר יכול לשנות כ 5%

מהספקי המנוע תלוי בסוג מערכת הפליטה \ צינור דוד אחורי.

ברכב בעל 2 חישני חמצן אין להוריד ממיר בכלל!!!!

מאחר והממיר בתוכו מכיל חומרים רדיו אקטיבים יש לקחת בחשבון את ההשלכות הבריאותיות כתוצאה מפתיחת ממיר לאורך ואו ריתוכים מסביבו!!!

ראה הוזהרת!!

רעשי אגזוז ממיר תתמקד יותר !!

להת איל

[/b]

אני מתכוון בלעטוף את הממיר בחומר שמבודד מרעש ומחום כמו בידוד בין תא המנוע לסלון של הרכב ( קיר אש).

לגבי זה שזה נגד החוק אני יודע אבל מה לעשות שממיר חדש עולה 2.5 אלף ? זה לא עברה? זה שחיטה!!!!!!!!!

לגבי ההשלכות הבריאותיות : לא אני רוקנתי את הממיר כך שזה ממש לא אכפת לי .

הרעש בא מהממיר , האגזוז הוחלף ביחד עם ריקון הממיר.

• תוכן חדש...