Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה יונדאי גלופר 99' ובדק אותה במכון בדיקה רשמי באיזור השרון. ברכב הוחלף רדיאטור אך הקונה הכחיש כי קדמה לכך בעיית התחממות כלשהי שגרמה לנזק. במכון הבדיקה לא הצביעו על בעייה כלשהי בבדיקת המנוע, אולם מיד לאחר שהרכב נרכש (כחודש וחצי לאחור מהיום) הוא החל לבלוע מים בכמויות (יש חשבוניות על רכישת מים ירוקים בכל התקופה). מספר גיחות למוסך המרכזי העלו חוות דעת שהכל בסדר ואין סיבה לדאגה, עד לפני שלושה ימים כשהלך ראש מנוע.

במכון טוענים שזה באשמת הרוכש ובמוסך המרכזי כנ"ל. ברור שהיתה כאן תרמית, אני יודע שלמכון הבדיקה יש אחריות של שלושה חודשים על מנוע וגיר, האם ניתן לחייבם לשאת בנזק הכבד? (כ6000 עד 8000 ש"ח תיקון) אשמח לעזרתכם ואם יש למישהו מידע על תקדים בעניין אשמח גם כן.

פורסם

אתה יכול לתבוע אותם לדעתי ..

למכון הבדיקה יש חובה להגיד לך כל מה שיש לרכב, אחרת הוא מסתכן בתביעה !

אם לא הייתה תרמית כאן, זה שבדק את הרכב היה פזיז, טיפש ועוד כמה הגדרות טובות .

×
×
  • תוכן חדש...