Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מספרים לסבר את האוזן, הנתונים מכאן.

מצלמה עם סרט של 400 תמונות מכויילת בדרך כלל לצלם במהירויות של 30+ מעל, כדי שלא ייגמרו התמונות ו"יבוזבזו" על קנסות קלים.

הסרט נלקח פעם בשבוע ומכיל 400 תמונות בשווי 750 ש"ח לפחות כל אחת (כאלו שיגיעו למשפט יקבלו בדרך כלל יותר).

400X750 = 300,000.

כל מצלמה במיקום טוב מכניסה 300 אלף ש"ח לשבוע. ואם היא לא ממלאת 400 תמונות תוך שבוע, אם מורידים את סף האכיפה למתחת ל-25 קמ"ש (250 ש"ח קנס) היא תחזיר מינימום 100 אלף ש"ח (מינימום, כי יהיו כאלו שיסעו במהירות 750 ש"ח).

בואו נשים את הסכום באמצע, סתם לצורך התרגיל - אז מצלמה ממוצעת שווה לקופת המדינה 200K לשבוע.

נכפיל ב-52 שבועות שיש בשנה ממוצעת ונקבל כמעט עשרה וחצי מיליון ש"ח הכנסות למדינה מכל מצלמת מהירות.

נוריד חצי מיליון על סמל אברם מאגף תחזוקה שאוסף את הסרטים מהמצלמות ועל רב שוטר יודית שבוחנת את התמונות ונשארנו עם:

מדינת ישראל זוכה להכנסות של בסביבות עשרה מיליון ש"ח בשנה מכל מצלמה.

מחזיר את המחיר, לא?

עכשיו אני מבין למה פותח השרשור רוצה לקנות מולטנובה ולפתוח עסק פרטי. :?

פורסם

גם אני שוקל לקנות אחת..

יש לנו אודי וצריך אחת ביציאה מהחניה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אישפוז, מה שאתה אומר בעצם, שמעבר לכמות השוטרים הרגילה שאנחנו רואים, קיימת אותה כמות של שוטרים שעסוקים כל היום בטיפול בדוחות, ממש כל היום,

אני מניח שאתה בן אדם הגיוני, אז תנסה לחשוב על הסיטואציה, אם כל מצלמה שיש בארץ היתה פולטת 400 דוחות בשבוע, מי היה ממיין אותם? בודק אותם? מכניס למחשב?

זה 80 דוחות ליום אחד למצלמה אחת!!!

ואם היה מדובר על 40 מצלמות? 3200 דוחות ביום!

מי יטפל בזה??? ואם שני אנשים מטפלים בזה, ואחד חולה?

זאת אומרת שביום למחרת יהיו 4800 דוחות, (סתם דוגמא מטורפת), כדי להמחיש כמה כח אדם צריך.

פורסם

תקראו מה כתוב בלינק לאתר משטרת ישראל.

הם כותבים שם במפורש שגבול האכיפה מכוייל כדי שהסרט לא ייגמר לפני תום השבוע. אין טעם שסמל בכיר אברם יבוא עם ג'י.אמ.סי סיירה מנוף ויאסוף חצי סרט, נכון?

ותהליך העיבוד של התמונה הוא לא כזה מסובך. אף אחד לא מפתח תמונה תמונה בחדר חושך, אני מעריך שאפילו לא מדפיסים את התמונות אם אף אחד לא דורש אותן אלא עובדים עם נגטיבים.

והבדיקה של התמונה היא עניין של שניות למי שהדפיס שקף מספידטראפ או אתר דומה, אז זה בטח עוד פחות למי שעובד עם ציוד קצת פחות מאולתר.

• תוכן חדש...