Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים מסוג ATP3 של Altec Lansing.

מהרגע שקניתי אותם העוצמה של הסאב וופר די איכזבה. זה לא שבאסים שמרטיטים את עמוד השדרה שלך זה משהו שחשוב לי, אבל בכל זאת התאכזבתי טיפה.

בקיצור לאחרונה ניזכרתי שוב במטרד הזה, והחלטתי לפתוח את הברגים של הסאב כדי לראות האם אולי הבעיה היא בסאב הספציפי שלי. וכמצופה, היא ככל הנראה כן.

נראה שהסאב עצמו, שנמצא בתוך קופסת עץ, פשוט מודבק לתוכה עם דבק כתום ומגעיל, שעושה רושם שנשפך להם לא מעט ממנו. :/

אני כמעט משוכנע שזו הבעיה, אבל מה שלחוטין בטוח זה שאכן יש בעיה. יצא לי לשמוע סאב מאותו סוג בפעולה אצל חבר ואי אפשר להשוות בכלל. ההבדל בעוצמה ברור.

שאלתי היא האם שווה לי לתקן אותם, או שמא מאחר והאחריות כבר איננה בתוקף, עדיף לי פשוט לקנות רמקולים חדשים? ואם כן שווה לי לתקן, איפה?

עריכה: ואם לא, איזה רמקולים חדשים? בתקציב שפוי פחות או יותר.. סדר גודל של ה ATP3..

תודה מראש,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
עמוס, בהצלחה! ושתקנה את הסט החדש - תגיד איך הוא :wink:
תודה :wink:

ובכל זאת אם אני יכול להציל את הנוכחיים במחיר נורמלי אני חושב שאני אעדיף את זה לפחות לעת עתה.

עמוס

פורסם
מה אתה רוצה לתקן בסאב...? בדקת שאולי הבעיה היא בהגדרות או בכרטיס קול? נסה לחבר את הרמקולים ל Mp3 או משהו
נסיתי. יש שיפור אבל מאוד קטן..

עמוס

פורסם

אולי תנסה לאפס הגדרות בעוצמת הקול (באס וטרבל בהגדרות מתקדמות אם יש).

ותנסה לסדר את האקולייזר בMedia Player לדוגמא, או ב-Winamp, לפי כל מיני מצבים - דוגמאת ראפ, ג'אז וכד'.

בהצלחה.

פורסם

הממ טוב אחרי שקצת שיחקתי עם האיקוולייזר באייפוד, אני מתחיל להוציא תוצאות יותר טובות..

אני אמצא איזה שיר עתיר בס (למישהו יש המלצה?) כדי לבחון את זה כמו שצריך..

תמיר- טוב לדעת בכל אופן.

תודה,

עמוס

פורסם

מוזר שאתה מאוכזב מהרמקולים האלה. הם התמורה הכי טובה למחיר כזה.

בקשר לשיר עתיר באס... black eyed peas-my humps יעשה את העבודה מצויין.

פורסם

סאב מאכזב יכול לנבוע ממספר סיבות (............)

מיקום, אם תמקם אותו נכון, הצליל ישתפר, אל תפחד לסובב אותו לכיוון הקיר ולנסות להקשיב לו בכל מיני כיוונים. סאב לא אמור להיות מכוון ישירות לאוזן.

מה שיותר הגיוני, כרטיס קול שמוגבל בתחום התדרים, כלומר, מתחיל מ100 הרץ ומסיים 12500 הרץ, יותר הגיוני שזה העניין.

אני אישית בדקתי כרטיס קול של קריאייטיב, תדר תדר, והוא הפסיק ב12524 הרץ.

• תוכן חדש...