Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לי ברחובות ומאחורי נוסעת ניידת, הכל טוב ויפה מגיעים לצומת של הקניון

יש רמזור אדום אני עוצר הניידת 15 מטר מאחורי מאטה ומכונית לידי על 50 קמ"ש

עוברת באדום כאילו היא לא שמה לב בכלל שיש רמזור בצומת, והמשטרה ? כלום, פשוט כלום!

נעצרה מאחורי כאילו לא קרה שום דבר, זה פשוט תסכל אותי איך שוטרים יכולים להיות כאלה סתומים

לפעמים, אין מצב בעולם שהשוטר לא ראה אותה עוברת באדום פשוט אין מצב..

על דברים כאלה הם מעלימים עין אבל שאני נוסע בעיר בשמאלי ועוצרים אותי ונותנים לי על זה דו"ח

זה מה שחשוב כדי לשמור על הכביש בטוח. בקיצור משטרת ישראל.. לדעתי זאת פשוט בדיחה.

Subaru Justy 88

פורסם

קודם כל, אתה לא יודע מה הנסיבות, יכול להיות שיש הסבר.

במקרה ואם אין הסבר, אז זאת בהחלט טעות חמורה של השוטר.

אבל מפה, ועד להתבכיין שקיבלת דו"ח על נסיעה בשמאלי, הדרך ארוכה. הדו"ח מגיע לך.

פורסם

נשמע כמו התבכיינות של ילד קטן, "אותי מענישים ואותה לא".

"איך שוטרים יכולים להיות כאלה סתומים

לפעמים, אין מצב בעולם שהשוטר לא ראה אותה עוברת באדום פשוט אין מצב.. "

מהיכן הידיעה שהוא בוודאות לא ראה?

אולי העיניים שלו התבוננו לכיוון אחר?

לפעמים מה שאתה רואה לא בהכרח נראה גם על ידי האחרים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

באותו עניין, אני לא נוהג הרבה וראיתי כבר שתי תאונות כאלה תוך חודש.

הקטע הוא שהנהגים בטוחים שהם עברו בירוק אחרי התאונה כשהרמזור היה אדום עוד לפני שהם הגיעו לצומת.

פורסם

תתפלא אבל השוטרים מקפידים על כך. זה לא פעם ראשונה שאני שומע על דו"ח בגלל כזו סיבה, להבא תדע תמיד להיזהר מכך תסע בימין:wink:

ולגבי האוטו שעבר באדום, יכול להיות שהוא היה של שוטר סמוי או בולשת או משו כזה?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אתה לא היחיד לפעמים אני עומד ברמזור ועומדת לפניי ניידת ואני שומר ממנה מרחק, ואם אני מסתכל במראה אחורית אני קולט 15 אופנועים עומדים מאחורי בנתיב כאילו נוסעים בחוק, אבל תמיד חייב להיות הגבר שיעבור בין המכוניות ויעמוד בין שתיי נתיבים כשעל אחד הנתיבים נמצאת ניידת 30 ס"מ ממנו והוא מסתכל לשוטר בעיניים הם מחליפים מבטים וממשיכים לנסוע, ותמיד אני שואל למה לא לתת דוח למניאק הזה שפעם הבאה יכול להוריד לי את המראה או להכנס בי כשהוא עוקף בין הנתיבים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה שקרה לך זה כלום!!!.

היום נסעתי נסעתי בתל אביב(עיר שאני שונא ביותר, התנהגות כזאת של נהגים...) והגעתי לרמזור נסעתי בירוק הכל טוב ויפה, פתאום קופצת לי ניידת מצד ימין שהיה אמור להיות לי זכות קדימה, וכמעט פגעתי בו כשאני על 50 קמ"ש.

אמרתי לחבר שלי:"תרשום את המספר!" והוא עונה לי:" ניראה לך שזה יעזור?!?!".

המצב בארצנו...

ואגב מי שנוסע בתל אביב והוא עושה מה שבא לו (כמעט כולם שם ככה) ,שיפסיק.

אגב אתמול שמעתי בחדשות שעשו בדיקה או משהו לגבי אנשים וצפצפה ברכב.

גילו שמי שמצפצף יש לו בעיה ID או AI משהו כזה, והוא תמיד יצפצף אפילו שאין מה לעשות.

אז תחשבו מפני שאתם מצפצפים, אולי כדי לקחת כדור.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
יכול להיות שהוא היה של שוטר סמוי או בולשת או משו כזה?

אם זאת ניידת אז הפסקתי לספור כמה כאלו מנסים להספיק לצהוב ועוברים באדום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אם זאת ניידת אז הפסקתי לספור כמה כאלו מנסים להספיק לצהוב ועוברים באדום.
זה כבר מקרה אחר, הוא דיבר פה על ניידת משטרה שראתה שמישהו עובר באדום ולא עצרה אותו וזה נראה לי מוזר מאוד.

וכן, לא חסרים נהגים בארצנו היפה והקטנטונת שעוברים באדום (גם בלי להספיק לצהוב).

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אתה לא יכול לדעת האם השוטרים ראו את הרכב שעבר באדום או לא, במידה וכן הם באמת חארות שלא עשו כלום אבל לך מגיע עוד 78 דוחו"ת ועוד 100 כאפות על זה שנסעת בשמאלי, קיבלת דו"ח ועוד מתבכיין על זה...

ולא, זה לא משנה עם אתה בתוך העיר או בכביש מהיר, סע בימני או שלא תיסע בכלל.

אופק.

פורסם

אגב אתמול שמעתי בחדשות שעשו בדיקה או משהו לגבי אנשים וצפצפה ברכב.

גילו שמי שמצפצף יש לו בעיה ID או AI משהו כזה, והוא תמיד יצפצף אפילו שאין מה לעשות.

אז תחשבו מפני שאתם מצפצפים, אולי כדי לקחת כדור.

WTF אתה רוצה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה שהיה היה, בכל מקרה לשוטר אין סמכות לנסוע אחרי הרכב שנסע באור אדום במקרה הנ"ל.

ProSoldier: אגב אתמול שמעתי בחדשות שעשו בדיקה או משהו לגבי אנשים וצפצפה ברכב.

IQ.. ששואף ל-0.
פורסם
אתה לא היחיד לפעמים אני עומד ברמזור ועומדת לפניי ניידת ואני שומר ממנה מרחק, ואם אני מסתכל במראה אחורית אני קולט 15 אופנועים עומדים מאחורי בנתיב כאילו נוסעים בחוק, אבל תמיד חייב להיות הגבר שיעבור בין המכוניות ויעמוד בין שתיי נתיבים כשעל אחד הנתיבים נמצאת ניידת 30 ס"מ ממנו והוא מסתכל לשוטר בעיניים הם מחליפים מבטים וממשיכים לנסוע, ותמיד אני שואל למה לא לתת דוח למניאק הזה שפעם הבאה יכול להוריד לי את המראה או להכנס בי כשהוא עוקף בין הנתיבים?
א. שוטרים על קטנועים עושים את זה גם!

ב. אני עובד שליח 10 שעות ביום ואם אתה מצפה שאני אעמוד בפקק עם קטנוע אתה מצחיק. אני עובד שנה וחצי על קטנוע וכל יום יוצא לי לעקוף ניידת שעומדת בפקק ולעבור בין מכוניות ובחיים לא שמעתי שמישהו קיבל על זה דו"ח. בישביל זה הקטנוע נועד! זה שמישהו ריסק לך את המראה זה משהו אחר ואתה צודק 100 אחוז אבל אל תצפה שהשליחים יעמדו בפקקים של הערים.

אולי אם תזמין יום אחד פיצה לדוגמא והיא תגיע אליך אחרי 4 שעות, קרה, כי השליח עמד בפקק תבין.

ומה הקשר גבר גבר לא הבנתי? למה צריך לפחד כל כך מהשוטרים? אני לא חושב שאני גבר גבר כשאני אומר את זה אבל אני תמיד עוקף ניידות עם הרכב שלי ועם הקטנוע ואף פעם לא מסתקל אליהם בעניים ואף פעם לא חושב על זה בכלל כמוך. הם בני אדם כמוך בדיוק וכל עוד אתה נוסע כמו בן אדם אין סיבה שתפחד מהם.

פורסם
יכול להיות שהוא היה של שוטר סמוי או בולשת או משו כזה?

גם אני חושב ככה.

עזוב את הצד של ניידת המשטרה בעניין, איזה אזרח רגיל ינסע באדום תוך שהוא עוקף משטרה (מה שאומר גם שהוא ראה אותה).

• תוכן חדש...