Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה קשר לצפצפה ו IQ ?

זה שאנשים מצפצפים סתם זה ברור, וזה לא בסדר ,אבל צריך לדעת שצפצפה זה דבר יחיד שמקשר אותך עם הולכי רגל

ורכבים אחרים. רק בשביל ניסוי, סע יום שלם בלי צופר נראה אותך.

לגבי אור אדום ושוטר שלא ראה. אם הוא כן ראה ולא עשה כלום זה חמור, אבל אם לא? גם שופט בכדור רגל לא רואה הכול. קורה. לא צריך לשים לב לכל דבר שלא קשור אלך.

נ.ב.

ורק בשביל כיף

תרוא איך אנשים מסתדרים ללא רמזורים וחוקים, רק ע"י צופר והבנת אחד את השני.

SAVE AS

תודה לאריק

Omnia mea mecum porto

פורסם

ואם הרכב שעבר באדום היה רכב סמוי של המשטרה?!

שקיבל קצת אוויר מהניידת כדי שיוכל לעשות את העבודה?!

תחשוב קצת לעומק ופחות לחפש את המשטרה... לפעמים הם פה בשבילך!

כשיהיה לך פורץ בבית אתה לא תחשוב פעמיים לאן להתקשר נכון?

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

גם אם הפורץ יתקשר בעצמו למשטרה לפני שהוא נכנס לך לבית, הם עדין יגיעו רק אחרי שעתיים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה לא נכון..

אם תתקשר למשטרה ותגיד שהפורץ בתוך הבית הם מגיעים ציק צאק..

אגב זה קרה לי היום בבוקר, לקח להם 2 דקות להגיע.

אז מגיע להם מילה טובה!

אבל מצד שני זה לא קשור לעברות תנועה, הרי יש כמה סוגי שיטור ויש שוני ביניהם.

פורסם
גם אם הפורץ יתקשר בעצמו למשטרה לפני שהוא נכנס לך לבית, הם עדין יגיעו רק אחרי שעתיים.

הרגת אותי כמה שאתה צודק, ולמי שהם הגיעו תוך 2 דקות זה מזל... אבא שלי עקב אחריי גנבים במשך שעה וחצי ואמרו לו שכבר שולחים ניידת.. אם היו מגיעים באמת בזמן הרבה גניבות היו נמנעות וגם אם הגנב ייתפס גם ככה החוק איתו..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
ואם הרכב שעבר באדום היה רכב סמוי של המשטרה?!

שקיבל קצת אוויר מהניידת כדי שיוכל לעשות את העבודה?!

תחשוב קצת לעומק ופחות לחפש את המשטרה... לפעמים הם פה בשבילך!

אתה צודק. ייתכן שהמשטרה קיבלה מידע מודיעיני על מישהו שמוריד שחטה.

בפשע כזה חמור פשוט חייבים להילחם ,

ובמלחמה כמו במלחמה - יש הרוגים.

רוב הזמן אנו לא יודעים על ההרוגים הנ"ל ,בגלל שהכותרות בחדשות נראות בסגנון "אופנוען דרס שוטרת ונהרג"

או "אופנוען שנסע במהירות מופרזת דרס שוטרת"

פורסם

ומה תגידו על זה? גם תצדיקו את המשטרה?

אני וחברים ישבנו בגן ציבורי ודיברנו...היו כמה אנשים באיזור שעשו רעש..אז הזמינו שיטור עירוני לפנות את המקום הוא נכנס עם הטנדר שלו לתוך הגן, נוסע על המדרכה בגלל שהוא שמן מידי ללכת 2 מטר ומבקש ממנו להתפנות אם לא נקבל דוח...סבבה הבנו למרות שאנחנו לא עשינו את הרעש...קמנו והלכנו. אבל כשהוא יצא מהגן הוא ראה 2 מכוניות עושות פתיחות בכביש והם כמובן לא ראו אותו בגלל שהאורות שלו היו מכובים..הוא כמובן ראה אותם ושהם חזרו עצר אותם וביקש מהם לעצור בצד. אנחנו עצרנו להסתכל מה קורה והוא צעק ושוב איים בדוח אם הוא רואה אותנו שוב ולהעיף את המכוניות שלנו מהאיזור. נסענו והלכנו לגן סמוך שנראה מה מתרחש כי אנחנו מכירים את האנשים שעשו את הפתיחות, ותוך זמן קצר הגיעה ניידת משטרה...דיברו משהו כמו איזה 10-15 דקות...וזהו! לא קיבלו שום דוח ולא כלום!! אבל אנחנו רק בגלל שהיינו באיזה גן איימו עליינו שנחטוף דוח...הם נוסעים אחד על הנטיב הנגדי ובאיזור של 50 קמ"ש על 80-100!! ולא מקבלים כלום?? אתם צוחקים עליי...אם מישהו יכול להצדיק אותם אז בבקשה

פורסם
הרגת אותי כמה שאתה צודק, ולמי שהם הגיעו תוך 2 דקות זה מזל... אבא שלי עקב אחריי גנבים במשך שעה וחצי ואמרו לו שכבר שולחים ניידת.. אם היו מגיעים באמת בזמן הרבה גניבות היו נמנעות וגם אם הגנב ייתפס גם ככה החוק איתו..
צודק לגמרי, מי שראה את כל הפרקים של רשיון לגנוב או איך שלא קראו לזה ( התוכנית בערוץ 2 של חיים הכט על פריצות לבתים )

יכול להגיד שאתה לגמרי צודק.

גנבים, אתם בטוחים, החוק לצדכם.... :x

אגב, אם כבר נזכרים אנחנו בפורום מכוניות ואותו דבר שרשור, ככה שתפסיקו לדבר על המנאייקים...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
צודק לגמרי, מי שראה את כל הפרקים של רשיון לגנוב או איך שלא קראו לזה ( התוכנית בערוץ 2 של חיים הכט על פריצות לבתים )

יכול להגיד שאתה לגמרי צודק.

גנבים, אתם בטוחים, החוק לצדכם.... :x

אגב, אם כבר נזכרים אנחנו בפורום מכוניות ואותו דבר שרשור, ככה שתפסיקו לדבר על המנאייקים...

:-D :-D :-D

הרגת אותי!

רשיון להרוג...

פורסם

חבר לעצמך פורק חיצוני. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...