Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אדם עובד חברת הייטק, ויש לי רכב מאחת מחברות הליסינג שעובדות עם החברה.

היום בערב, במהלך נסיעה, פגעה לי ציפור בשמשה הקדמית, בעוצמה רבה, דבר שגרם לנפילת המראה האמצעית של הרכב ושבירתה, אבל שום נזק לא נגרם לשמשה של הרכב עצמו.

דברתי עם חברת ההשכרה " הליסינג", והם סירבו לבוא להחליף לי מראה, וביקשו שאני אגיע לסניף בעצמי כדי להחליף את המראה.

נסיתי לנסוע ברכב בלי מראה אמצעית, וראיתי עד כמה זה מסוכן ממש. כי אתה פשוט נוהג כאשר יש לך שטח רב בלי כיסוי - ומבחוץ לשדה הראיה שלך.

הטענה של חברת ההשכרה, שכאשר יש לך שתי מראות צדדיות, אז המראה האמצעית היא לא חובה.

אני מחפש אם יש משהוא בחוק שמתחס למראה האמצעית, והאם היא חובה בכל מקרה כאשר יש לך שתי מראה מהצדדים.

אשמח אם מישהוא יפנה אותי לאתר מסויים באינטרנט שמתיחס לחוק בנושא הזה.

פורסם

בבקשה, תקנה 361 לתקנות התעבורה:

361. מראת תשקיף (תיקון: תשמ"ו, תשמ"ז, תשנ"א, תשנ"ב)

(א) ברכב נוסעים פרטי, ברכב פרטי דו-שימושי ובמונית יותקנו שתי מראות תשקיף - האחת בתוך הרכב והשניה מבחוץ בצדו השמאלי של הרכב;

(ב) ברכב ששדה הראייה לאחור בו דרך המראה הפנימית מוסתר, יותקנו שתי מראות תשקיף משני צדיו, ואולם ברכב כאמור ששנת ייצורו הוא לפני 1976, תותקן מראת תשקיף אחת בתוך הרכב או בצדו השמאלי של הרכב.

(ג) ברכב כאמור בתקנת משנה (א) ששנת ייצורו 1990 או לאחריה יותקנו שלוש מראות תשקיף - האחת בתוך הרכב ושתי מראות תשקיף משני צדיו.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תשלח להם פקס עם שקצין בטיחות הרכב של חברת הליסינג יפקסס לך בחזרה אישור כתוב שמותר ליסוע ברכב בלי המראה כי אתה חושש לקבל דו"ח.

שלח העתק לנציג החברה שלך שעובד מולם וכתוב גם בהודעה שעד שמגיע האישור (שלא יגיע כמובן) הרכב בעינייך אינו כשר לנסיעה.

פורסם
היום בערב, במהלך נסיעה, פגעה לי ציפור בשמשה הקדמית, בעוצמה רבה, דבר שגרם לנפילת המראה האמצעית של הרכב ושבירתה... - כמה מהר נסעת? שהצלחת לנגוח בציפור עם השמשה?

...נסיתי לנסוע ברכב בלי מראה אמצעית, וראיתי עד כמה זה מסוכן ממש. כי אתה פשוט נוהג כאשר יש לך שטח רב בלי כיסוי... - נראה לי שזה עונה לך לשאלה פה באדום..

הטענה של חברת ההשכרה, שכאשר יש לך שתי מראות צדדיות, אז המראה האמצעית היא לא חובה.

אני מחפש אם יש משהוא בחוק שמתייחס למראה האמצעית, והאם היא חובה בכל מקרה כאשר יש לך שתי מראות מהצדדים.

כל מילה אחרת - מיותרת...

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

קצת צעקות וזהו. על איזו חברת ליסינג מדובר ?

מסור להם שהרכב לא מניע בעקבות המכה ושידאגו לבוא לקחת את האוטו.

הזוי לגמרי.

פורסם
יותר הזוי, איזה רכב לגו זה לעזעזל, שציפור מורידה לך את המראה האמצעית?
זה בסך הכול סתם מודבק. יכול לקרות בכל מיני רכבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חובה או לא חובה, אי אפשר לנהוג בלי המראה הזו, בלעדיה לא יהיה לך מרחב ראיה,ואתה טענת זאת אפילו בעצמך.יותר למען בטחונך האישי ולא רק למען החוק(וגם לבטחונם של נהגים אחרים) עדיף שתתקן אותה כמה שיותר מהר, גם עם חברת הליסינג לא יתקנו לך אותה בעצמם.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...