Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה בחדשות וראיתי רק את הסוף ראיתי שהנוסע(לא הנהג) נהרג בתאונה בזמן שעשו רייס עם איביזה טורבו צהובה

אפשר קצת פרטים?

פורסם

הרגע ראיתי את הכתבה בערוץ 22 מסכן הבחור! אבל למה הוא נהרג? הנזק לרכב לא נראה כך כך גדול יחסית לתאונות שראיתי אנשים יוצאים מהם פצועים, אולי הוא לא חגר חגורת בטיחות? וחלק מהסרטונים שהראו במחשב שלו נמצאים אצלי גם, לא יאומן!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם לא שמתם לב השחילו שם את המשפט " נהג חדש חסר ניסיון עולה לכביש עם רכב ספורט " (לא מילה במילה) , אני באמת שלא מודע לרמת הנהיגה שהיה לבחור אבל לפי מה שאני מכיר נהג חדש בלי ניסיון, רכב ספורט , זה שתי דברים שלא הולכים ביחד.(בפעם במיליון! ! ! ! )

אפילו בפורום זה יש הרבה נהגים חדשים ששואלים " אני בן 17.5 קיבלתי רישיון לפני חצי שנה אני מתלבט בין האימפרזה טורבו לאיבו או איביזה וכו... " חבר'ה עצרו שניה , אתה יודעים מה זה רכב ספורט ? , מה זה רכב ספורט ?, נהג חדש לא יוכל לרסן רכב של 250 כוח סוס ולהשתלט עליו בכביש אז חבר'ה אם כבר רוכשים רכב ספורט לאט לאט עולים בדרגות מתחילים מרכב פשוט ולא ספורטיבי ולאט לאט מעלים לכיוון רכב ספורטיבי יותר (ככה אני חושב ) , וקורסים נהיגה מתקדמת מומלצת פלוס פלוס

פורסם

עם כל הצער והעצב,

לא אהבתי את ההקדמה של דני קושמרו

"הדחף הטבעי למהירות" כאילו שזאת איזה נורמה לנסוע מהר מאוד בכבישים ציבוריים.

לי נראה שלא סתם שידרו את הכתבה הזאת (לא רק כדי להראות לציבור את הנזק של תאונות הדרכים..)

לגביי הילד שנהרג, זה מאוד עצוב, אבל כנראה שכשאין ראש יש רגליים.

זה בהחלט מוות ממש מיותר ומצער.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם לא שמתם לב השחילו שם את המשפט " נהג חדש חסר ניסיון עולה לכביש עם רכב ספורט " (לא מילה במילה) , אני באמת שלא מודע לרמת הנהיגה שהיה לבחור אבל לפי מה שאני מכיר נהג חדש בלי ניסיון, רכב ספורט , זה שתי דברים שלא הולכים ביחד.(בפעם במיליון! ! ! ! )

אפילו בפורום זה יש הרבה נהגים חדשים ששואלים " אני בן 17.5 קיבלתי רישיון לפני חצי שנה אני מתלבט בין האימפרזה טורבו לאיבו או איביזה וכו... " חבר'ה עצרו שניה , אתה יודעים מה זה רכב ספורט ? , מה זה רכב ספורט ?, נהג חדש לא יוכל לרסן רכב של 250 כוח סוס ולהשתלט עליו בכביש אז חבר'ה אם כבר רוכשים רכב ספורט לאט לאט עולים בדרגות מתחילים מרכב פשוט ולא ספורטיבי ולאט לאט מעלים לכיוון רכב ספורטיבי יותר (ככה אני חושב ) , וקורסים נהיגה מתקדמת מומלצת פלוס פלוס

יש הרבה במה שאתה אומר..

אבל כמו שאפשר לנסוע 170 באיביזה טורבו אפשר לנסוע 170 במאזדה 6.

נהג שרק קיבל רישיון שעשה קורס נהיגה מתקדמת לדעתי נהג יותר מקצועי מנהג שהוא לא חדש(מעבר לשנתיים רישיון).

וסתם לדוגמא לנערים לרוב יש מכוניות רגילות לא ספורטיביות..

וכולנו מודעים לכך שהרבה נערים נהרגים בתאונות... מה שאומר שזה לא משנה באיזה מוכנית נוהגים,

תלוי כמה אחראי הנהג והוא מודע למה שהוא עושה.

פורסם

באמת חבל על הילד,אני חושב שבשיעור נהיגה צריך להכניס נהיגה מיתקדמת,נהיגת לילה ובריחה מתאונה באמצאות האצה,בארץ מלמדים בשעת לחץ ליבלום על אף שיש מיקרים שלתת פול גז וסטייה קלה ימנעו את התאונה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ל- saar5555 - אני בניגוד אליך מסכים עם דני קושמרו, כי אני יכול להבטיח לך שלכל אחד כפורום כאן שהוציא רישיון היה את הדחף למהירות, לחקור את הרכב, ולנצל אותו במלואו - התלהבות של צעירים. מה שצרם לי אישית בכתבה, זה שהצעירים של היום לא מבינים מה זה המושג "רכב" ולמה הוא עלול לגרום, מירוצים בכבישים, פתיחות, התכנסויות למיניהן בסגנון "מהיר ועצבני" בזמן האחרון נהיה דבר שמופיע המון בחדשות לצערי וילדים צעירים נקטפים ונפצעים. אני חושב שלתקשורת יש כוח עצום ולממשלה שלנו שלא עושה כלום, ולא נותנת הסברה ופרסומות מזעזעות שיעוררו כאן את תרבות הנהיגה במדינה, ולא, כמה פרסומות בליל שישי ברדיו של "אם שותים לא נוהגים" בשביל לצאת לידי חובה לא מזיזות את הז*ן של אף אחד.

ל-תמיר61, אני מסכים איתך שקורס נהיגה מתקדמת יכול לעזור, אבל אני לא חושב וממש לא משוכנע מהעובדה שאם לצעיר, יש רכב ספורטיבי ואפילו לא ספורטיבי, הנהיגה המתקדמת וכמה קורסים כאלו יעזרו לו מכיון שאין לו מספיק ניסיון ובגרות בשביל להגיד "לא" לפניה מסויימת או סיבוב מסויים או ללחוץ עוד ועוד, כי אפילו אם הוא יודע את ההשלכות ואת התוצאות של מה שהוא מסוגל לגרום לעצמו, ליושבים איתו ברכב ולזולת - הוא פשוט לא יכול לסרב למהירות ול"הזמנה" להתחרות באחרים או לעשות שטויות על הכביש.

בצער רב, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
עם כל הצער והעצב,

לא אהבתי את ההקדמה של דני קושמרו

"הדחף הטבעי למהירות" כאילו שזאת איזה נורמה לנסוע מהר מאוד בכבישים ציבוריים.

לי נראה שלא סתם שידרו את הכתבה הזאת (לא רק כדי להראות לציבור את הנזק של תאונות הדרכים..)

אני חושב שלא הבנת אותו נכון , הוא דיבר על "הדחף הטבעי להתחרות" , ועל העובדה שכיום לצעירים לא קיים מענה הולם ונפוץ לצורך הזה בתחום המוטורי.

דני קושמרו בעצמו חובב רכב.

GOT סחוג?

פורסם

שוב פעם מראים את הצד המכוער של המכוניות הספורטיביות.

מראים עונדות בשקל, כמה אימפרזות טורבו, והרבה יונדאי קופה "לוחצות" במפגש ברמ"ג.

האנשים האלה מוציאים שם רע לכל חובבי הספורט המוטורי.

אבל מנגד, אני מבין את העניין - אין להם מקום מסודר שבו הם יכולים לעשות את מה שהם רוצים.

אבל בשום אופן זה לא מכפה על העובדה שזה לא המקום הנכון לעשות את זה.

פורסם
בארץ מלמדים בשעת לחץ ליבלום על אף שיש מיקרים שלתת פול גז וסטייה קלה ימנעו את התאונה.
בארץ המוריי נהיגה משום מה "עצלנים" כדי ללמד על התחמקות ממכשול, לפי מה שאני יודע מתי המורה נהיגה בארץ מלמד איך לבלום נכון ? מתי מלמד איך להתחמק ממכשול ? איך לבלום בכביש רטוב ? , לי לא זכור שלימדו אותי בשיעורי נהיגה שלי על כל אלה, אז " אם רוצים לעקור עץ לא מנסים בעלים אלא בשורשים ".

כמו כן בקורסים של בתי הספר לנהיגה מתקדמת השונים שיש בארץ אני יודע שמלמדים איך להתחמק ממכשול באמצעות דוושת הגז ושימוש בהגה נכון אז שוב המלצה שלי לכל נהג חדש לעבור קורס נהיגה נכונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...