Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 92 עם 300K ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי רכב למכירה קורולה 92 ידנית, עם יותר מ300,000 ק"מ, אני לא זוכר אם זה 320 או 350...

ידוע לי שהקורולה (ובעיקר הידנית) היא רכב מאוד אמין, השאלה כמה כדאי לקנות רכב שעבר כל כך הרבה קמ"ז' בהתחשב בעובדה שאני אחד שאוהב לנסוע הרבה. עם הרכב האחרון שלי רנו טווינגו נסעתי 30-40אלף קמ בשנה

שאלה נוספת היא על הדגמים של 92 משאר הבחינות חוץ מאמינות שאני יודע שהיא טובה. איך צריכה להיות צריכת הדלק של דגם כ"כ ישן, ורמת הבטיחות, נוחות נסיעה וכו. אם למישהו יש מושג כמה עולה ביטוח לרכב כזה אשמח לדעת.

תודה.

פורסם
הרבה קמ"ז' בהתחשב בעובדה שאני אחד שאוהב לנסוע הרבה.

תודה.

אם בולמי הזעזועים ברכב מקוריים - לא ממש תהנה הרבה בנסיעות.

גם ברכב עם מוניטין "אמינות" למנוע, עדיין קיים בלאי לכל המכלולים, "אמינים" ככל שיהיו.

בנוגע לביטוח - מה מחיר הרכב ? ייתכן שלא כדאי לבטח אותו בביטוח מקיף אלא חובה וצד ג' בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מחיר הרכב הוא 15אלף אבל אני דיי בטוח שאני אצליח להוריד כמה אלפים כי זה דרך חבר.

מבחינת מה שכתבתי שאני אוהב לנסוע הרבה, אין לי בעיה לקצץ בקילומטרים שאני נוסע, כי אני באמת נוסע המון נסיעות חצי מיותרות. (נגיד אין לי בעיה לרדת לאיזור ה20-22 אלף ק"מ) מה שחשוב לי זה שלא אצטרך לקצץ מהנסיעות האינטגרליות שלי בגלל דאגה לרכב.

כלומר, אם אני רוצה לצאת לאנשהו, לא לחשוב פעמיים. אם אני נוסע ואז בספונטניות מאיזושהי סיבה אני מחליט לעשות סיבוב דרך חבר או לעשות סידורים כאלה ואחרים אני לא רוצה להתבאס כי "גם ככה הרכב עמוס בקילומטרים".

וכמובן לא רוצה להיתקע איתו ולהפסיד ימי עבודה וכו.

בקיצור שאלת האמינות היא החשובה לי ביותר.

הבעלים טוען שהבעייה היחידה של הרכב היא איבוד קל של שמן. נראה לי טבעי לרכב כ"כ זקן, לא?

פורסם
מחיר הרכב הוא 15אלף אבל אני דיי בטוח שאני אצליח להוריד כמה אלפים כי זה דרך חבר. בגלל שזה דרך חבר אתה חושב שהוא יסכים לוותר על כמה אלפי שקלים ? עדיף לו למכור במחיר מלא לא דרך חבר.

מבחינת מה שכתבתי שאני אוהב לנסוע הרבה, אין לי בעיה לקצץ בקילומטרים שאני נוסע, כי אני באמת נוסע המון נסיעות חצי מיותרות. (נגיד אין לי בעיה לרדת לאיזור ה20-22 אלף ק"מ) מה שחשוב לי זה שלא אצטרך לקצץ מהנסיעות האינטגרליות שלי בגלל דאגה לרכב.

כלומר, אם אני רוצה לצאת לאנשהו, לא לחשוב פעמיים. אם אני נוסע ואז בספונטניות מאיזושהי סיבה אני מחליט לעשות סיבוב דרך חבר או לעשות סידורים כאלה ואחרים אני לא רוצה להתבאס כי "גם ככה הרכב עמוס בקילומטרים".

וכמובן לא רוצה להיתקע איתו ולהפסיד ימי עבודה וכו. לא רלוונטי לרכב ספיציפי.

בקיצור שאלת האמינות היא החשובה לי ביותר. אם אמינות חשובה לך - קנה רכב שמור, חדש ככל האפשר.

הבעלים טוען שהבעייה היחידה של הרכב היא איבוד קל של שמן. נראה לי טבעי לרכב כ"כ זקן, לא?

הגיוני שברכב בן 14 תהיינה עוד בעיות. אולי יש והבעלים לא יודע עליהן ? אולי יש והוא מסתיר ? אולי בולמים מקוריים וצמיגים בני 7 שנים לא נראים לו בעיה ?

כמו שהבנת, אני מקווה, אל תסמוך על מילה של הבעלים שמוכן לוותר לך על אלפי שקלים כי אתה דרך חבר.

בדוק את מצב הרכב, בתחזוקת רכב ישן יש הוצאות רבות, (אפילו שרשום טויוטה על מכסה המנוע).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקיי , תודה.

ואלטרנטיבות סבירות בתקציב הזה? 10-15 כי יש לי 20 ואני רוצה לשמור ליישור קו.

אמינות חשוב לי,

אח"כ חיסכון בדלק.

ובמקום השלישי שני פרמטרים ביחד - 1.נוחות נסיעה+ביצועים, 2.מראה

(מדגיש מראש שברור לי שלא אקבל את רכב חלומותיי בתקציב הזה, אבל אלו הם סדרי העדיפויות שלי... על בטיחות אני אפילו לא מדבר כי אני לא מאמין שתקציב כזה יכול לקנות בטיחות)

פורסם

92' היתה שנתה הראשונה של טויוטה בארץ,והקורולה שנימכרה אז הוצגה עוד ב 87'.

המוניטין של טויוטה אולי טוב,אבל המכונית ממש לא,וגם מחירה לא היה אטרקטיבי בעליל.

בשל הכמויות הזניחות שבהן היא נימכרה זמינות החלפים בעייתית,מאחר ואין כלום משותף להן ולדגמים של 93' ומעלה,ובנוסף איכות החומרים לא גבוהה מה שמיתבטא בלוחות מחוונים סדוקים,בנוסף לצביעה לא איכותית.

הבעיות המכניות העיקריות היו סינכרון בעייתי בהילוך רביעי ומאייד קשה לכיוון.

עצה ידידותית-חפש מכונית שנימכרה בכמויות גדולות(לאנסר,אפלאוז או מזדה 323).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...