Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים... כבר פירסמתי פה בפורום שהיה לי סאב ג'י בי אל בזוקה שנישרף לי.. ורציתי לדעת מה אתם אומרים על סאב פיוניר סדרת יהלום 1000 וואט 400 אר אמ אס... אני חושב לקנות כזה יד שניה ב350 שקל ככה שיספק אותי עד הצבא במקום הג'י בי אל... הסאב יתפקד לי על המגבר שלי (ג'י בי אל 75.4gto)

מה אתם חושבים על הפיוניר סדרת יהלום הזה?? ואם יהיה הבדל נורא בין הג'י בי אל לפיוניר? וגם חשבתי לשים את הסאב פיוניר בתיבת הבזוקה של הג'י בי אל הקודם שלי... מה אתם חושבים?

תודה מראש..

שחר

פורסם

הסאב של פיוניר הוא סאב חזק ביותר דורש הגברה בהתאם אני מאמין שה210 RMS של הGTO לא יפתחו אותו מקסימלי(50 אחוז),

אבל הוא ידפוק ברכב,

אני אישית לא אוהב תסאב של פיוניר אבל כל אחד והטעם שלו מהבעיה שהוא לא נותן צליל מדויק אלא יותר באס עוצמתי מרוח, אני אוהב אותו מדויק ולא מרוח,

הבדל אני לא חושב שיהיה חוץ מהעוצמה אליה תגיע עם הפיוניר , 400 RMS זה חזק...

פורסם

הבעיה היא שאני אוהב יותר בייטות מדוייקות כמו שהיה לי עם הג'י בי אל... ומה אתה חושב על הרעיון של לשים את הפיוניר יהלום בתיבת הבזוקה של הג'י בי אל??

ואם למישהו יש עוד תגובות על הסאב פיוניר יהלום אני ישמח לשמוע... ועוד שאלה מה יותר טוב הסאב פיוניר יהלום 1000 וואט או הסאבים החדשים של פיוניר TSW306Cו (השחורים) ה1000 וואט???

פורסם

אני אישית אוהב את הצליל של הסאבים של פיוניר כמובן כשהם בתיבה שהיצרן ממליץ. ד"א, הGTO שברשותך מוציא 284W בגישור ולא 210 כמו שמישהו ציין כאן... והפיונירים מאוד נצילים כך שאתה יכול לחבר למגבר הזה את הפיוניר והוא ישמע בכלל לא רע.

פורסם

אני יודע שהסאבים של פיוניר חמודים הבעיה אצלי זה שאת הסידרת יהלום הזאת אנשים לא מכירים וגם אני והיא סידרה ישנה... אז אני רוצה חוות דעת על הסאב הזה ועל על הסאבים של פיוניר בכללי

ותודה על העזרה .. ואם תמישהו יכול לתת לי חוות דעת נוספת אני אשמח

פורסם

לי היה את הסאב כחצי שנה .

לדעתי הסאב הכי טוב של פיוניר ,הוא דופק חזק והכי חשוב לא מורח את הבאס כמו כול שאר הסאבים של פיוניר .

הפעלתי את הסאב עם הJBL GTO והוא מספיק בשביל הסאב.

עמית.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

לי היה את היהלום 400 RMS (על המגט היה רשום 400 RMS)

סאב חזק מאוד!!! אבל די נמאס כבר עשה לי חור בראש

אז הבאתי היפוניקס זאוס אחלה סאב לא מורח את הבאס!

פורסם
וגם בנוסף אני מחפש במקביל את הסאב פיוניר 1000 וואט החדש(השחור) יד שניה אם מישהו מכיר אני גם אשמח

דבר איתי בפרטי אני מוכר את הסאב שלי....

1000 וואט 400 רמס (השחור:-D ) 306с

ליאור

• תוכן חדש...