Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב החדש שלי ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא לא טועה יש לרכב שלדה של פורש 944 ועכשיו אני ממש כועס על הנחרצות שלך...

אור (שהולך לדפוק חיפוש רצחני על הכתבה מעיתון אוטו שצוין בבירור שיש לרכב שלדה של פורש)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זהו שכבר עשיתי את זה בגיליון 207, יש שם איזכור של ה-944 באחד הציטוטים ("...פולקסווגן נתנו לנו מכונית שיש בה המון מהפורשה 944- ויותר מזה. וכל זה עבור הרבה פחות כסף" CAR ספטמבר 88 ), אבל לא כתבו בפירוש שיש לה שלדה של 944, אולי לא חפרתי מספיק בכתבה אבל אני מוכן להשבע ששמעתי מאיפשהו ולא בהכרח מהעיתון הזה שיש לה שלדה של פורשה.

פורסם

לפותח השרשור, תתחדש ותהנה.

XENON, שלדה של פורשה או לא, זה ממש לא עזר לה והיא הייתה הכי פחות טובה מהמכוניות שם :wink:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

רכב מדהים! תתחדש!

אפשר פרטים נוספים?

אגב, ה-G60 הזאת שנתנו פה תמונות אליה, במקרה מנהריה? די בטוח שראיתי אותה שם, גם כן עם 15 בסוף. אני מחפש את הרכב הזה בנרות, לשאול את האיש אם הוא מוכן למכור :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הG60 שצרפתי אליה תמונות עד כמה שידוע לי נמצאת כרגע אצל בחור מרמלה או לוד משהו כזה, אני לא סגור על עצמי, גם אני מוכן לקנות :(

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אולי פורשה עזרו לכייל את מאפייני השלדה, אבל זו בפירוש לא שלדה של פורשה. חבר'ה, ל-944 אין הנעה קדמית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש לך עוד תמונות של הבחורה משמאל בתמונה האחרונה?

עד כמה שאני יודע יש לא מעט פורומים למחפשים תמונות של בחורות :?

ולפותח השרשור: תתחדש!! קצת צבע ופחחות והרכב שלך מדהים.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
הG60 שצרפתי אליה תמונות עד כמה שידוע לי נמצאת כרגע אצל בחור מרמלה או לוד משהו כזה, אני לא סגור על עצמי, גם אני מוכן לקנות :(

הרכב הנ"ל (בורדו) היה G60, כרגע דחפו לו סתם סופרצ'ארגר לא מוכר שאפילו לא היה מחובר לפני כמה חודשים שהלכתי עם חבר שלי לבדוק את האוטו (כנראה לפני שהבחור מרמלה או מלוד קנה אותה).

בכל מקרה, רכב חמוד ביותר, לא מבין מה אנשים עושים ממנו כזה סיפור (הוא ממש לא בנוי על שלדה של פורשה, המערכת בלימה הגיעה מפורשה והם גם עזרו בכיול האוטו כמו שרוני ציין, בגרסאות החזקות שלו (G60 ו-VR6) הרכב אולי שווה משהו בגרסאת ה-16V פשוט אין לו מספיק כח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אגב, ה-G60 הזאת שנתנו פה תמונות אליה, במקרה מנהריה? די בטוח שראיתי אותה שם, גם כן עם 15 בסוף. אני מחפש את הרכב הזה בנרות, לשאול את האיש אם הוא מוכן למכור :)

במיוחד בשביל אנשים כמוך חונה בתל-אביב 200 מטר מהפרסי קוראדו G60 כשעל על השמשות שלה מוצמדות דפים עם ההדפסה עליהם לא מוכר!!!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הקוראדו פשוט מדהימה, יש לה שלדה של פורשה אם אני לא טועה.

גולף.כמו כל הרכבים שלהם.

בשביל ההרגשה הטובה אפשר להגיד כמו אודי TT.

בשביל הצחוקים אפשר להגיד סקודה.

אבל מה שלא יהיה :mm_yeah:

עם המבחר ה"גדול" של רכבים בספורטיביים שיש בארץ.זה אחד הטובים.

אייל

פורסם
הקוראדו פשוט מדהימה, יש לה שלדה של פורשה אם אני לא טועה.
ולפיאט קופה יש שילדה של פרארי F50...

לבעל המכונית: בד"כ כשמישהו שם איזה תמונה של משהו סטנדרטי תחת, אז מגיע לו קצת שיצחקו עליו, אבל האוטו הזה באמת ראוי לכבוד המגיע. אם אני לא טועה, במקורהוא היה של בחור דרוזי ששמו רסמי. בנו אותו באוטינגר. אח"כ, כשהוא הגיע לישראל אלי חן עבד עליו (טורבו). בכל מקרה- באמת אוטו מיוחד. תתחדש.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אולי פורשה עזרו לכייל את מאפייני השלדה, אבל זו בפירוש לא שלדה של פורשה. חבר'ה, ל-944 אין הנעה קדמית...

רוני

זה גם מה שאני חשבתי ..איך פורשה יכולה להיות הנעה קידמית ? :roll:

• תוכן חדש...