Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מפעיל את המזגן בימים חמים מאוד שעון החום מתחיל לטפס לכיון האדום

זה קורה בעיקר בנסיעה איטית

הרכב פורד אסקורט 92 1.6 בעל מאורר אחד.(המאורר פועל אוט' כשאני מפעיל את המזגן)

הראדיאטור של המנוע הוחלף לפניי חודשיים

חשבתי להוסיף עוד מאורר קדימה בין הגריל לראדיאטור של המזגן ניראה לכם שזה הפיתרון לבעיה ?

פורסם

מה רמת החום ללא שימוש במזגן?

האם המאוורר נכנס לפעולה , מיד עם הפעלת מאוור, ולא פוסק לעבוד, בזמן שהטמפרטורה מטפסת?

האם נבדק אפשרות של תרמוסטט תפוס במצב סגור, והאם צינור מים תחתון ועליון, חמים במידה שווה כשהמנוע חם?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדעתי הבעיה במקום אחר.

אולי יש אוויר במערכת.

מנסיון עם פורד דומה, מעולם לא היו בעיות חימום בעקבות המזגן.

מה שכן צריך לבדוק שהוונטה באמת עובדת כמו שצריך.

פורסם

עוד מאוורר בין הגריל לרדיאטור, בהחלט ישפר את המצב, בלי שום קשר להתחממות, הוא גם ייעל לך את הקירור .

מאחד שיש לו שני מאווררים נוספים בין הגריל לרדיאטור.

פורסם

בדוק ניקיון מעבה , בדוק לחצים במערכת , ובדוק ספיקת מאורר מנוע. בכול מקראה הוספת מאורר נוסף יעזור. (האים החום עולה גם בנסיעה מהירה?)

יצחק :|

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

כשהמזגן לא מופעל שעון החום באמצע וכשאני מפעיל את המזגן הוא מטפס עד לאדום אם אני לא מפסיק את הפעולה של המזגן . המאורר פועל תמיד שהמזגן עובד. ברכב אין טרמוסט אני יוסיף השבוע

פורסם

אם תשים טרמוסטט, המצב יהיה עוד יותר גרוע, חוץ מזה נסעת עד עכשיו כל החורף בלי טרמוסטט,ועכשיו לפני הקיץ אתה רוצה להוסיף אחד.

מה שיקרה , לא בטוח, רק השערה, ברגע שתשים טרמוסטט,הרכב יתחמם לך גם בלי מזגן.

כניראה שיש לך בעייה ברדיאטור.

פורסם

יש לבדוק, אם הוונטה שמופעלת ע"י המזגן מסתובבת לצד הנכון.

כלומר מושכת אויר ולא דוחפת.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לדעתי הפיתרון של מאוור נוסף , הוא לא פתרון , הוא נסיון לעקוף את הבעייה!

עובדה, רכב זה נסע עד לא מכבר עם מאוורר אחד, עם מזגן, וללא שום בעיית התחממות בקיץ, ולפתע לאחר החלפת רדיאטור, עם אותו מאורר, ואותו מזגן, מד החום מטפס לעבר הקו האדום, שאנו בסך הכל בחודש מאי, ומזג האוויר לאחרונה , נעים עד קריר.

חברים תתעוררו וחפשו את המטב היכן שאבד לא מתחת לפנס. הבעייה לא תפתר בהרכבת מאוור נוסף, יש לטפל בסימפטום, ולא לעקוף אותו, יש לבדוק תחילה תקינות תרמוסטט, אוויר במערכת, ותקינות מהירות המאורר, והזמן שבו הוא נכנס לפעולה.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה ערב טוב !

אין קשר לטרמוסטט בגלל זה :"כשהמזגן לא מופעל שעון החום באמצע וכשאני מפעיל את המזגן הוא מטפס עד לאדום". לדעתי הפכו את החוטים פלוס ומינוס של הוונטה.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לפי דעתי , יכול להיות שהרדיאטור סתום,עקב לכלוך שהצטבר במערכת וגרם לסתימת הרדיאטור החדש, אלה אם כן ניקו לך את המערכת לפני החלפת הרדיאטור, ואז באמת ייתכן שהמאוורר לא חובר כשורה.או שהוא פשוט חלש בספיקתו עקב התישנותו,אם הוא חשמלי.

אם המאוורר הוא מכאני, אז יכול מאוד שהלך לך הקלאץ של המאוורר.

תבדוק קודם כל אם המאוורר חשמלי או מכאני.

אם הוא מכאני, תבדוק אם כאשר הרכב כבוי, אם אתה מצליח לסובב את המאוורר עם היד ללא מאמץ מיוחד, אם כן, הלך לך הקלאץ של המאוורר.

פורסם

דוד לא ראיתי את תגובתו של הכותב, שבו עדכן שלא קיים טרמוסטט ברכב,ובקשר לרמת החום של הרכב ללא הפעלת המזגן, בקשר להפיכת חוטי המאוור, אני מניח שכוונתך שהמאוור מסתובב הפוך , אם כך מדוע הוא לא מתחממם בצורה דרסטית, ללא מזגן, ואיך החוטים התהפכו לפתע פתאום, אלא אם יד אדם(מכונאי/ או בעל הרכב ), הפכו אותם?

לגבי הרדיאטור , אני כרגע שולל אפשרות של רדיאטור סתום, ולו רק בשל העובדה, שבעל הרכב ציין במפורש, שהרדיאטור הוחלף לפני כחודשים.

בברכה

צביקה

פורסם

המאורר עובד לצד הנכון כלומר שואב אויר מחוץ לרכב לבפנים שאני שם חתיכת נייר על הראדיאטור מחוץ לרב הוא נישאב .

יכול להיות בעיה במדחס????

איך אני יכול לבדוק את המדחס?

• תוכן חדש...