Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! יש לי מספר בעיות ברכב שרציתי להתייעץ אתכם, אנשים יקרים. הרכב הוא פולקסווגן פולו ווריאנט 1.6 ידנית 99'.

אז ככה: בדלת קדמית ימנית, התנפחה בועת אוויר בדופן. מה עושים? לצערי אין לי תמונות.

דבר שני: לקונסולה המרכזית יש מסגרת פלסטיק. בחלק העליון שלה, בפינה הימנית, נהיה סדק ממש מעצבן. כמה עולה כזאת מסגרת לדעתכם?

דבר שלישי:בידית הילוכים, הפלסטיק העליון שעליו מצויר הסימון של ההילוכים, השתחרר קצת מהדבק, והוא מסתובב, עד בערך 90° ימינה. מה עושים?

ועוד שני דברים מכניים:

כשאני נוסע, יש רעשים מוזרים מכוון הגלגלים, שנשמעים בערך כמו קפיץ חלוד, או לחילופין כמו חריקות מתכתיות אחרות. מה זה יכול להיות?

ודבר אחרון: כשמסובבים את ההגה, יש רעשים איומים ונוראים, חריקה בטון נמוך. מה זה יכול להיות? האם יש קשר לתקלה הקודמת שציינתי?

:puzzled:
פורסם

1. אין לי אוזן מוזיקאלית כך שאינני יכול לעזור לך בכל הצלילים המוזרים שהרכב שלך מנפיק, אולם המוסך בוודאות יעזור לך או לפחות ינסה (תלוי ברמת המקצועיות).

2. הדבר היחידי שאני כן יכול לעזור לך הוא בסדק בפינה העליונה - זוהי בעיה של כל או ליתר דיוק רוב הפולואים - סדק בפינה העליונה (מימין לפתח האיוורור בקונסולה המרכזית) של 1-2 ס"מ. הסדק נובע מתכנון לקוי !! אם תחליט להחליף את מסגרת הפלסטיק צפה לקאם בק של הסדק בתוך זמן סביר.... כך שחבל על הכסף.

3. לגבי התוית של ידית ההילוכים נסה להדביקה.

בהצלחה

פורסם

אז ככה: מה זאת אומרת התנפחה בועת אויר ? בצבע ? מבחוץ ? לא שאני מבין בצבע, אבל למי שכן תמונות מאד יעזרו. בטח יש לך חבר עם מצלמה דיגיטלית.

דבר שני: קיבלת עליו תשובה טובה מ-ssc.

דבר שלישי: תשלוף את זה בעדינות החוצה עם מברג שטוח, תשים קצת סופר גלו על המשטח התחתון שלו, ותכניס חזרה.

דבר אחרון + רעשים בגלגלים: הניחוש הראשון שעולה לי זה לאגרים (מיסבים) גמורים בגלגלים. אם ה-"גובה" של הרעש יחסי במדוייק למהירות הנסיעה (פה אתה צריך להפעיל אוזן מוזיקלית) זה מחזק את ההשערה. במקרה כזה זה לא קשור לרעשים מההגה.

הכי טוב שתלך למוסך. אם אתה מתעקש לנסות לקבל אינפורמציה מהפורום, תנסה לפרט מתי זה קורה (נסיעה ישרה, בסיבוב, מהירה/איטית, בבלימה, כשהאוטו קר/חם). באופן כללי זה נשמע מאוד לא טוב, ואם יש לזה קשר לבלמים, אז זה עוד יותר לא טוב וחובה ללכת למוסך.

נ.ב. עכשיו אני גאה בעצמי שהתאפקתי לא להריץ בדיחות על כמות הבעיות הזו ששפכת עלינו במכה ...

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...