Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - איזה נהג אתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם!

כיוון שכולם נותנים עצות לכולם בCFאבל רבים אינם יודעים מי עומד מאחורי אותם עצות הייתי מעוניין שכל אחד יכתוב מעט על עברו התעבורתי(דוחות רציניים,שלילות,לא עלינו-תאונות)המטרה היא לדעת (ולא לשפוט!)מי אנחנו.

אני אתחיל עם עצמי,

יש לי רשיון מ97 ותפסו אותי פעמיים,

פעם אחת על מהירות של97קמ"ש באיזור של 70(1500קנס בבית משפט)ופעם שניה על נסיעה ישר (בתוך צומת)מנתיב של פניה ימינה(לא זוכר את גובה הקנס)

תאונות רציניות לא היו,אך שתי "נשיקות" קטנות לפגושים של מכוניות היו.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש רישיון מ2004 בעוד חודש וחצי מוריד את הנהג חדש

קנסות: 2 על מהירות ע"י מצלמה אלקטרונית 63 ו61 באיזורים של 50. אחד על פניה משמאל לימין . ואחד על מנורה שרופה קנס הכי עלוב ששמעתי בחיים שלי .אבל למזלי הרב את הפניה ואת המנורה השרופה הצלחתי לבטל .

תאונות:אף פעם וטוב שכך .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

יש לי רישיון משנת 2000

עד עכשיו לא היו אף דו"חות או קנסות על משהו , עבר נקי לחלוטין.

תאונות:עשיתי תאונה אחת .כשאשה לא עצרה בעצור ונכנסה בי .

התוצאה: לפיג'ו נזק רציני לחזית ולאוטו שלה (לנסר) גם משהו בסגנון.

יוגב

פורסם

התחלתי ב98 אם 50 סמ"ק :wink:

כרגע יש לי רישוין ג מעל 15 טון נקי ללא דו"חות :)

ובינתיים גם בלי תאונות ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כמה זמן רשיון, עבר דו"חות ועבר תאונות לא מלמדים כלום על האיכות והידע של הנהג..

בכל מקרה, יש לי רשיון 02 כמעט 3 שנים (עוד שלושה שבועות :lol:) וכל השאר לא רלוונטי :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדצמבר 2003. "נשיקה" לטמבון ביציאה מחנייה (שגרם סדק קל מאוד), מכיוון שהרכב היה רשום על שמי יש לרעתי 3 עבירות מהירות קלות בתוך העיר (16 קמ"ש מעל המותר, זה שעות שאני הייתי בלימודים והרכב היה אצל אחותי ובוודאות זה לא אני).

לרוב נוהג רגוע (מאוד) ובמהירות החוקית, עד שמגיע למצב של "חפיפה" :twisted: (שצריך להפסיק אותו בכלל, להיגמל סופית...:wink: אני מאוד משתדל לנהוג רגוע).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לי שי רישיון מתחילת 05, וביינתים בלי קנסות ובלי תאנות - בלי עין הרע טפו טפו טפו.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

רישיון 02 משנת 2002 קנסות:

נוסעים לא חגורים ברכב

פנסי ערפל

מהירות של 72 במקום 50

עצור

תאונה אחת שהתנצ'ר גלגל ונזקתי לצד הנגדי ושיפשפתי מעקה בטיחות החליפו כנף ושתי דלתות משמאל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קיים כבר שנה רשיון - עם הרבה מאוד מזל!

רייסים עם סמוי , ותפיסה על ידיו לאחר נסיעה לא ממש חוקית.

תוצאה - כלום, זה היה ערב חג, ככה שהוא וויתר לי (יותר מזל משכל)

וככה נהג רגוע מאוד.

מי שמנחש על כמה הוא תפס אותי מקבל 10 שקל.:-)

פורסם

168.43

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רישיון משנת 99

עבר נקי מדוחות ונקודות (טפו טפו טפו)

תאונה אחת, התעסקתי עם ניירות (כן, כן, אני יודע.... שטות. אבל הייתי ילד והתבגרתי מאז) ונישקתי טמבון עם מגנום.

לא תמיד נוהג במהירות החוקית.... אבל גם לעולם אני לא עובר את ה130 קמ"ש

ובסה"כ אוהב להיות רגוע על הכביש - שם מוזיקה, מדליק מזגן ונהנה מכל רגע באוטו, לא עוקף, לא צופר, לא ממהר לשום מקום. ככה באמת נהנים מנהיגה!!

(באופן אישי אני לא מבין את כל אלה שעוקפים \ חותכים \ צופרים... מה הטעם בכלל להכנס לאוטו אם אתם עומדים להיות ככה בלחץ ולא להנות??)

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

רישיון מ 02 , 0 תאונות באשמתי (תאונה אחת ששיכור נכנס בי מאחורה בעת שעמדתי ברמזור אדום ופעם אחת משאית שהחליטה להשאיר את הגלגל שלה באמצע נתיב ימין ב2 בצהריים..)

פעמיים נתפסתי .. האחת 176 בכביש מהיר והשניה 108 בכביש של 60 .. משניהן יחדיו יצא חודש וחצי שלילה תודות לאסף שמיר התותח.

בנתיים כבר 3 שנים נקי לגמריי לגמריי ;) טפו טפו חמסה שמן שום בצל ועוד ירקות (נ.ב עוד יומיים חידוש!!! סוף סוף יגמר הנהג חדש!!)

פורסם

מחזיק ברישיון נהיגה לרכב פרטי משנת 81.

ללא עבר תאונתי ואין לי כוונה לחשוף מעבר לכך.

סה"כ נהג זהיר ומקפיד על חוקי התנועה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...