Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני צריך את עזרת המבינים מביניכם.

כבר הרבה זמן יש לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב שלי, אין את הצפצוף הזה שלאחריו אמור להידלק המסך, אז אני צריך ללחוץ על "RESET" (הרבה פעמים שוב ושוב) עד שהצפצוף מופיע והמסך נדלק וככה בעצם זמנית "נפתרת" הבעיה.

למישהו מוכרת הבעיה? וממה היא נובעת? ואיך אולי אני יכול לפתור אותה לבד בלי להזמין טכנאי?

תודה רבה מראש לעוזרים.

"And Justice For All..."

פורסם

אתה עובד עם כרטיס מסך נפרד?

אם כן: נסה להוציא אותו ולהכניס אותו מספר פעמים, כשאין חשמל כמובן.

אם לא,

האם אתה משתמש בחשמל נפרד למסך או משתמש בספק הכח של המחשב עצמו?

יכולה להיות בעיה של לוח אם, פתרון פשוט אחד שעוזר לפעמים, אבל לא מבטיח כלום, נסה לאפס את לוח האם.

חפש ג'אמפר איפוס, או פשוט הוצא חשמל והוצא בטריה מלוח האם לכמה זמן.

אם לא יעבוד, אז.......

פורסם

ציפצוף לפני שהמחשב עולה היא התראה ראשונית של סטאטוס המחשב.

הכל תקין, כ. מסך לא תקין, זכרון לא תקין וכו'. ניתן למצוא בGOOGLE את כל שאר הציפצופים הקיימים ומשמעותם לפי גרסאת וסוג הBIOS.

אם הינך בזמן עליית המחשב לא מקבל שום צפוצוף הבעייה היא לא במסך או בכ. מסך.

הייתי הולך יותר לכיוון לוח אם או המעבד (ניסיון מהעבר).

אני מניח שגם אחרי שהדלקתה ושום דבר לא עלה אינך יכול ללחוץ על כפתור כיבוי עלמנת לכבות את המחשב. או לחיצה ארוכה תכבה את המחשב או לחיצה על כפתור RESET לעשות איפוס נכון?

בכל מקרה הייתי מתחיל לבודד את התקלה. כלומר מנתק את כל החומרה ונשאר עם שלושה רכיבים בלבד.

לוחם אם, כ.מסך, זכרון. אם במצב הזה המחשב עולה אז הבעייה היא באחד מהחלקי החומרה האחרים המוקתנים במחשבך. במידה ולא תנסה להצליב חומרה ממחשב אחר. תיקח מעבד וכ.מסך (לא ביחד) ותתקין במחשב שלך, אם המסך נדלק ויש צפצוף אחד קצר מצאתה את הבעייה.

בצורה הזאת תוכל להגיע למקור הבעייה. אין כל צורך להזמין טכנאי.

פורסם
ציפצוף לפני שהמחשב עולה היא התראה ראשונית של סטאטוס המחשב.

הכל תקין, כ. מסך לא תקין, זכרון לא תקין וכו'. ניתן למצוא בGOOGLE את כל שאר הציפצופים הקיימים ומשמעותם לפי גרסאת וסוג הBIOS.

מדויק ונכון :mm_yeah:

רק תיקון אחד לדברי של חומצה קטלנית - המערכת המינימלית איתה ניתן לעלות היא מעבד-זיכרון-כרטיס מסך ולוח שמחבר בינהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...