Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת סדר: הרודסטרים מהווים רוב מכריע במועדון,

יש מיעוט (מבורך) של רכבי קבריו כדוגמת פיז'ו 306 ו XR3I.

בנוסף, רכבים רגילים מצטרפים במקרים מיוחדים כמו במקרה של חבר מועדון שממתין להגעה של מיאטה חדשה, או חבר אחר שהקבריו שלו במקרה היתה במוסך אז ארגן רכב משפחתי לצורך הטיול.

מעבר למקרים כאלו אין במועדון רכבים אחרים, לפחות לא בגילגול הנוכחי של המועדון (שנתיים אחרונות), לא בגלל שקיים איסור אלא כנראה כי לא מצאו מכנה משותף איתנו.

מצורפות כמה תמונות נוספות, את השאר + סירטון ניתן לראות פה.

IMG_1951.jpg

IMG_3050.jpg

IMG_6740.jpg

P4080602.JPG

P4080652.JPG

P4080657.JPG

פורסם

עושה לי חשק לקנות מיאטה... :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נראה יפהפייה.

אומנם זה לא הפורום של מועדון הרוודסטרים, אבל אם כבר הנושא עלה פה אני מרשה לעצמי לשאול את זה פה -

זה יפה טיולים כאלה, אבל העניין של רוב המכוניות הללו הוא ההתנהגות שלהן (רובן).

למה אתם לא מנצלים את הכמות הגדולה של הרכבים שיש לכם ועושים ג'ימיקאנה במקום מסודר עם מדריך איכותי,דבר שיראה על האיכויות האמיתיות של הרכבים הללו?

יש לי גם כן רוודסטר,

ולמען האמת לא הייתי חושב אפילו לקנות אותה אם לא ההתנהגות המעולה שלה.

Back to the original - NC again.

פורסם

אכן היה טיול תותח, תודה לכל מי שהגיע והפסיד מי שלא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
נראה יפהפייה.

אומנם זה לא הפורום של מועדון הרוודסטרים, אבל אם כבר הנושא עלה פה אני מרשה לעצמי לשאול את זה פה -

זה יפה טיולים כאלה, אבל העניין של רוב המכוניות הללו הוא ההתנהגות שלהן (רובן).

למה אתם לא מנצלים את הכמות הגדולה של הרכבים שיש לכם ועושים ג'ימיקאנה במקום מסודר עם מדריך איכותי,דבר שיראה על האיכויות האמיתיות של הרכבים הללו?

יש לי גם כן רוודסטר,

ולמען האמת לא הייתי חושב אפילו לקנות אותה אם לא ההתנהגות המעולה שלה.

יש ביננו שההבט הספורטיבי מושך אותם ואכן השתתפו/משתתפים בקורסים מתקדמים ובג'ימקנות.

הרודסטר, (והקבריולט בכלל זה), הוא לא רק כלי שמטרתו פעילות ספורטיבית, הוא אמצעי לחיבור בינך לבין הסביבה, הטבע - חופש - רוח בשיער - ריח הפרדסים - שמש מלטפת - רגאיי - הקרבה לכביש - תנוחת הישיבה - תמונת הנוף הניבטת מעל תפיחת מכסה המנוע - החיבור האולטימטיבי בינך לבין המכונה המקסימה הזו... יש ביננו שנהנים רק מזה ולטעמי האישי זה די והותר.

אנשים מיוחדים נוהגים ברודסטר. אנחנו זן נדיר, ודאי בישראל הקרתנית. אנחנו מברכים לשלום זה את זה כשפוגשים שותף לחוויה המוטורית שלנו ברחוב. למרות שכל אחד מאיתנו בא מרקע אחר ולמרות טווח הגילאים האדיר, יש לנו שפה משותפת. שפת הרודסטר. אנחנו נהנים להיות ביחד ועל כן אנו מטיילים יחד.

בטיול למוחרקה נסענו שעה וחצי וישבנו ארבע שעות סביב מדורת השבט ולא הרגשנו איך עובר הזמן. נפרדנו כמו בני משפחה. משפחת בעלי הרודסטרים.

נסע עימי לטיול חבר ותיק של מועדוני STI ו PSI . האיש השתתף בעשרות ארועים של מועדונים אלה. זה המפגש השני לו עימנו. הוא כה נרגש בטיול עד כי הוא התוודא בפני שחבורה איכותית שכזו לא פגש מעולם. הוא ממתין לרודסטר החדשה שלו בכליון עיניים.

אם יש לך רודסטר, אם אתה מבין על מה אני מלהג - בוא אלינו הביתה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אני צריך לארגן זכויות יוצרים על הנקניקיות האלה, טיול הבא אני מביא עוד פעם :)

הה ההה אלה הצוריסוס שאני הבאתי....:-P

הנקניקיות עגל (שהיו דרך אגב מעולות) עלו מאוחר יותר....

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

• תוכן חדש...