Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לא אחת יוצא לי לראות תצוגות רכבים בטלויזיה, גם בתערוכות , תמיד הרכבים שם נוצצים כל כך, רציתי לשאול האם שנו תכשיר שגורם לצבע להבריק, אבל ממש להיות נוצץ? באיזה חומרים בכלל משתמשים למשל בתערוכות? האם ישנו תכשיר ייעודי שיבריק את הצבע ברמה גבוהה? אם אפשר טיפים בנושא.

תודה לכל המגיבים.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל צבע של רכב חדש נוצץ ומבריק תמיד!

כדי לשמר על צבע מבריק יש לטפל ברכב אני ממליץ פעם בשבועיים שלושה

לעשות ווקס.

פורסם

המציגים משתמשים בווקס קרנאובה בריכוז גבוה. פנכה קטנה עולה עשרות דולרים! המוצרים יקרים כי הם מכילים ווקס קרנאובה מאיכות גבוהה בריכוז גבוה, למעלה מ- 30% . ווקס קרנאובה שנמכר בישראל הוא מאיכות נמוכה ובריכוז של 3-5% בקושי, לכן המוצרים זולים. למרות זאת, גם בישראל, ניתן להגיע לברק, עומק ו"לחות" במראה הרבה יותר גבוהים מאשר עם ווקסים על בסיס אקריל/סיליקון/טפלון. עתה שערו בנפשכם מה ניתן לקבל עם הדבר האמיתי. לישראל זה לא יגיע כי אין רבים שיהיו מוכנים לשלם מאות ש"ח לפנכה. בווקס עצמו אין די. נדרשת כל סוללת המוצרים להכנת הצבע לטיפול ושימורו אח"כ. חייבים להקפיד על שיטת ההשמה, אחרת זה לא יצליח.

ראה כאן את אתר זיימול, אחד המשווקים היותר מוכרים בעולם בתחום.

www.zymol.com

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

האם מדובר אך ורק בווקס? אם כך הדבר, איזה ווקס יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר? הנוזלי או הרגיל?

מהו הווקס שייתן תוצאה הכי איכותית ,שניתן להשיג בארץ כמובן?

תודה.

ואגב יש את הווקס של זיימול באיביי והוא באמת יקר:

http://cgi.ebay.com/Zymol-Atlantique-car-wax-995-00-NEW-Porsche-Ferrari_W0QQitemZ8052268314QQcategoryZ72201QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

באוטו דיפו יש מבחר של ווקסים.עדיף מנסיון ווקס נוזלי.

לאחרונה השתמשתי בgr7 .כעת רכשתי ווקס מיבואן הרכב שלי.

אנשי השרות בחנות ישמחו להמליץ לך.

פורסם

הווקסים על בסיס קרנאובה שנמכרים בישראל הם של The Treatment ושל Formula One. שניהם אמריקאיים וזהים באיכותם. במועדון הרודסטרים אנו ממליצים על רכישתם יחד עם השמפו שלהם המכיל את הקרנאובה. לטיפול במשטחי ויניל (הגג שלנו!), עור, גומי, פלסטיק אנו ממליצים על Original Protectant של The Treatment.

אין הבדל בין ווקס משחה לבין ווקס נוזלי. ההבדל הוא רק בכמות הממיסים שהכניסו לשם לצורך המסה של הווקס שהוא אחד מהחומרים הקשים בטבע. זאת לשם יישום והסרה קלים יותר. אני ממליץ על יישום ראשון במשחה ואח"כ תקופתית עם הנוזלי, כאשר בין לבין להשתמש בשמפו/ווקס.

ווקס קרנאובה מתאים הן לצבע רגיל והן למיטאלי. הוא איננו מכיל חומרי לטש.

ווקס רגיל אחר טוב הוא הווקס טפלון של טרטל ווקס.

פוליש טוב, אם צריך, מתוצרת CarPlan מסדרת TCut.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

באוטו דיפו הם לא מבינים כלום, כל מה שאתה שואל אותם , הם מגמגמים לך,אני לא מבין איך בכלל מחזיקים שם עובדים כאלה.

לגבי המוצרים שהם מחזיקים שם, יש טרטל ווקס בכל מיני גירסאות , יש את ה G7 ויש עוד איזה חברה או 2, בקיצור אין לי מושג מה ייתן לי תוצאה הכי טובה.

אשמח לקבל דעות בעניין, אם אני קונה ווקס, מה הכי כדאי לי לקנות.

רמה הכי גבוהה שניתן למצא בחנויות.

יש גם באיביי מגוון עצום של מוצרים ... http://motors.search.ebay.com/?sofocus=bs&satitle=car+Wax&sacat=6000%26catref%3DC5&fbd=1&coentrypage=search&copagenum=1&coaction=compare&sorefinesearch=1&catref=C12&from=R14&nojspr=y&fscl=1&pfid=0&fswc=1&few=&saprclo=&saprchi=&fss=0&saslop=1&sasl=&sargn=-1%26saslc%3D0&salic=1&fls=2&saatc=100&sadis=500&fpos=&fsct=&sacur=0&sacqyop=ge&sacqy=&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&sabdlo=&sabdhi=&fsop=1%26fsoo%3D1&fcl=3&frpp=50

פורסם
יופי של דוגמא הבאת. בדוגמא יקרה זו יש 60% קרנאובה! ראית את המחיר? חמש מאות פאונד ל- פנכה בגודל של תכשיר קוסמטי!

בחומר הזה משתמשים טיפין טיפין. נגיעות קלות של המטלית המיוחדת והעברה על הצבע בתנועות אחידות ליצירת חום שמחבר בין הווקס לצבע. זו עבודה של שעות!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

עכשיו הבנתי, הקרנאובה הוא החומר המבריק בעצם, והוא בעצם מייקר את העניין.

ככל שאחוז החומר הזה יותר גבוהה- ככה המחיר יהיה בהתאם.

ועל איזה בסיס מיוצרים כל הווקסים של טרטל ווקס למשל?

פורסם

כל שאר הווקסים הם על בסיס אחד או יותר מהחומרים הבאים- שעווה טבעית, שרף אקרילי, סיליקון או טפלון. השעווה הטבעית על בסיס תוצרי דבש או דקל הקרנאובה היא העתיקה מכולם. המראה הוא הטוב ביותר, אבל לא מחזיק זמן רב מעמד ויש לחדשו כמעט לאחר כל שטיפה עם סבון. האקרילי מודרני אך הוא המיושן. מי זוכר את B2000 ? אח"כ חדרו חזק לשוק הווקסים על בסיס סיליקון. כדאי מאד להימנע מהם כי בעת צביעת של האוטו תשלמו הרבה על מנת להסיר את הסיליקון. החומרים המודרניים הם על בסיס טפלון. היותר מוכר הוא ה - QMI המעולה. אבל זה של טרטל ווקס זול בהרבה וטוב כמוהו.

ראה דוגמא של האוטו שלי לאחר יישום עם The Treatment ווקס קרנאובה-

miata141xe.jpg

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

וואו, האם רכשת את החומר בארץ?

בנוגע ל טרטל ווקס,אתה ממליץ ללכת על הנוזלי ? (יותר קל לעבוד איתו)

פורסם

בוודאי בארץ! קרא ההודעות שלי למעלה. ברשתות כ- 35 ש"ח למיכל. יש במשחה ויש נוזלי. שניהם קלים ליישום. הנוזלי יותר.

נראה טוב? וזה רק משהו כמו 3-5% קרנאובה ממקור עלום ולא איכותי! תאר לעצמך איך זה היה נראה עם 30% קרנאובה או... 60% :-)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

60% = טירוף, עוד יעצרו אותך כי הרכב יסנוור.

החומר שאתה משתמש בו מכיל 3% , האם ישנו חומר שמכיל נניח 10% ?

דבר אחרון:

טרטל ווקס על בסיס טפלון לעומת החומר האמריקאי עם 3%, מה עדיף ומה מחזיק יותר זמן?

הטרטל ווקס על בסיס טפלון (בקבוק בעיצוב חדיש)עולה 70-80 ש"ח, החומר שלך עולה לפי דבריך חצי מחיר בדיוק, מה עדיף?

תודה.

פורסם

10% קרנאובה? אין סיכוי! לא בישראל. זה גם היה עולה כ- 200 ש"ח למיכל. לישראל מייבאים רק חומרים זולים ופשוטים, חלקם אלמוניים, כי אף אחד לא ישלם כאן כל כך הרבה כסף על מוצרי איכות.

עד לפני מספר חודשים מכרו כאן מוצרי איכות ברמה בינונית של SONAX והמחיר הרג את המכירות. הם נעלמו מהשוק. מכרו גם מגוואייר האמריקאי באוטו דיפו ונעלם עקב מחיר גבוה. בערך כפול ממה שעמישראל מוכן לשלם על הווקס ללאנטיס שלו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...