Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המון אנשים מהשכונה שלנו כבר נירשמו והיצטרפו .

נימאס לכם לשלם חשבון טלפון (הכולל בזק וחברות הסלולרי למיניהם) ?

רציתי לישמוע את דעתכם לפני שגם אני מצטרף לחברה...

יש סירטון קטן שמסביר על הכול אודות החברה (השורה הראשונה בכתוביות)

www.ubifone.co.il

שוב אני מיתלבט אם להיצטרף לחברה הנל.

אני גר בראשון ואתמול היה לנו הרצאה משכנעת ומבטיחה בנושא (החברה אפילו נותנת למיצטרפים להרוויח )

תודה על התגובות .

בברכה רז...

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחח :lol:

לפני כשנה פנה אליי חבר וביקש להצטרף אליו לתפוצת ענק של החברה. אחרי התייעצות עם חבר מתחום ההייטק שנתן לי דעה אובייקטיבית הבנתי שתחום הVOIP לא יבוא מהחברה הזאת וחינם זה לא יעלה לנו.

אגב אתו חבר שביקש ממני להצטרף אליו ולצרף אליו חברה אחרים לא מצליח היום והעסק לא זז.

את כל ההטבות אני מכיר לבסוף יוצא מה שאתה מקבל מהם זה זמן אוויר חינם אחרי ששילמתה להם סכום נכבד של כסף.

UBIPHONE מנסה להחדיר את המוצר שלהם דרך שיטת הפירסום הכי אמינה מפה לאוזן ללא שום כלי תקשורת.

לבנתיים הטבות של חברות הסללולאר, תשלום חודשים נמוך לHOT +2000 דק' חינם, SKYPE וכל תוכנה שדומה לה מחליפים את UBIPHONE בצורה מעולה!!!

פורסם

נכון שכחתי את זה לגמריי, רוחב פס. למרות שישנן תוכנות אשר יכולות לקבוע עדיפות לתוכנת VOIP בזמן קבלת שיחה. נבדק ועובד מצויין בSKYPE!

פורסם

גם אותי ניסו לשכנע להצטרף.

תשלם "רק" 40$ בחודש, ותדבר חינם. :?

אתם יודעים כמה אני יכול לדבר ב40$, ועוד באיכות פי 1000 יותר טובה מאשר לחייג דרך רוחב פס מוגבל של אינטרנט?

בכללי - יכול להיות שזה העתיד, אבל העתיד הזה עדיין בחיתולים.

חברות כאלה קמות על ידי יזמים פרטיים בכדי לנסות לתפוס לקוחות ושוק, אם ניקח לדוגמא אפילו את מיקרוסופט בתחילת דרכה -

התחילה מכלום - וכיום אחת תאגידי התוכנה הגדולה בעולם, אם לא הגדולה ביותר.

אני אישית לא מאמין לזה, לפחות לא בשלב זה.

בדיוק אותו דבר עם הטלפונים של HOT - לא עברתי למרות המבצעים וההצעות שלהם - הם כולם רק מתחילים.

אין להם תשתית עם ניסיון = מתכון לצרות.

פורסם
אני מצדיע לכל מי שמצליח בכזאת קלות לעבוד על אנשים! כל הכבוד, ישר כח!

ספר לי על זה.

אבא של אחד החברים הכי טובים שלי, משחק לי אותה איש עסקים מיליונר עם החברה הזו,

אני אישית לא מאמין שבן אדם יכול להתעשר מהעסק הזה חוץ מהממציאים עצמם.

אבל רק הזמן יוכיח לי את זה. בינתיים הוא כבר גייס את כל החברים שלי שנדרשו לתת רק 1400 ש"ח סכום "חד-פעמי".

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

ברצוני להגיב על כל האמור בעניין העברת קבצי תקשורת על גבי האנטרנט - טלפון באמצעות האנטרנט , ללא מחשב.

V.O.I.P.כך זה נקרא

זה גל עסקי חדש שעומד לשטוף את העולם, ומי שעולה עליו בזמן יגרוף הון. אולם, אני מציע לך לראות מצגת של גרופרון כדי להחליט לאיזה חברה להצטרף. ישנן כמה הבדלים בולטים בין שתי החברות כמפורט להלן:

Grouphone

Ubiphone

אני הצטרפתי לגרופון אחרי בדיקה של רקע החברות , של הטכנולוגיה עצמה האיכות ושל האמינות ..

הדבר שהפעיל אצלי מנורה אדומה היה כשאחרי בירורים קדחתיים התברר לי שהמנכ"ל והבעלים של יוביפון מבוקש בארצות הברית בעבירות גניבה ומרמה , בסוף אחרי שאבי נכנס לתמונה ודיבר עם ה"הנהלה" בישראל של החברה הודו שיש בעיות עם ההנהלה . אם הם לא אמינים אז זה כבר פוסל את החברה מבחינתנו .

חוץ מזה שאחרי בדיקת איכות השיחה של יוביפון התברר שהיא גרועה מאוד, והשיחה של גרופון נקייה לחלוטין בנוסף לכך שהיא מאוד מאוד זולה יחסית לטלפונים רגילים.

בקש להבדלים בין שתי החברות אפשר לקרוא פה לינק

מבחינה עסקית הטלפון הזה הוא לא פירמידה כפי שקראתי פה..

השיטה הזו נקראת שיטת MLM

Muli level marketing

השיטה שגרופון עובדת בה היא השיטה הבינארית שהיא העדיפה לדעתי .

מה שאני בדקתי באופן מעמיק ואחרי למידה של גרופון :

מבחינה חוקית היא חוקית לגמרי בישראל , יש לי כבר 4 עורכי דין ברשת שלי שבדקו את העניין

מבחינה כספית לפי דעתי זה משתלם וזה משתלם בכלל לכל בן אדם .

עלות שיחה לבזק 8 אגורות

עלות שיחה לכל טלפון סלולרי 28 אגרות

שיחות פנים של גרופון חינם

ובכלל ...

טוב אני לא אבצע פה פרסום של החברה בכלל אף פעם לא התייחסתי לזה פה כי יש בזה רוח של שיווק ...

השיטה עובדת , אם היא מבוצעת נכון והשיטה היא שיכפול .

אני כבר הרווחתי 680$ ב9 ימים וזה רק התחלה . מבחינתי .

ואם בן אדם אומר לך שהוא הרוויח מזה הרבה אז הוא עובד נכון והוא מבין הראשונים שהתחילו לעבוד ביוביפון שהיא אגב חדרה הרבה יותר לשוק והוקמה לפני יוביפון .

הסכום המקסימלי שחבר גרופון מקבל היום בישראל עומד על 5000$ לחודש שכר חודשי ועולה . ביוביפון אני מאמין שיש כאלה שקבלים 20000$ בחודש .

אם מישהו באמת מתעניין הוא מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי, חוץ מזה כל מי שיכול לדבר על כל דבר שהוא ב שיווק רב שכבתי הוא בעצם משווק ואף אחד ואפילו לא אני שילמתי כדי לשווק בפורום ;)

יאללה מישהו מצא לי מה המשפט באשכול האחר אומר ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

פרסומת, יותר שקופה מזה?

:|

בדיוק לגרופון ניסו לצרף אותי - אמרו לי תעשה המון כסף.

נשמע מפתה - בדיוק כמו הפרסומות באינטרנט שמבטיחות תשלום אחרי שלוחצים עליהן.

נשמע לי לא בטוח בכלל, במיוחד כשאני לא בטוח שמחר כל העסק הזה עוד יהיה קיים.

אם אני חושק ב-VOIP, סקייפ עדיין חייה ונושמת בחינם.

מלבד זאת יש עוד שלל תוכנות למסרים מידיים.

לא אצלי, לפחות לא בזמן הקרוב.

פורסם

את האמת שלא רציתי לפתוח את זה פה ולכן אף פעם לא התחלתי תרד כזה ,

בכל מקרה השיטה כן עובדת ואני עובד בה ודיי מצליח .

היתרון שבטלפון הזה אתה מתקשר ללא מחשב ואתה יכול להתקשר לכל טלפון או טלפון נייד בעולם ולא כמו תוכניות מסרים .

ואם אתה עובד בזה אתה גם יכול להוציא כסף טוב .

==========================================

אגב בדיוק בעניין הקטע של החברה האמינה יוביפון נפסלה אצלי לפחות. ועצתי היתה למי ששאל אותי היתה לא להתקרב, לחברים אמרתי את האמת ובפורום טוב אין הרבה שממש מכירים אותי אישית ומי שמכיר אותי אז הוא חבר שלי אז אני יכול לדבר חופשי ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תגידו, לא נמאס לכם מכל הפירמידות האלה?

גם אליי הגיעו עם 'הצעה עסקית' לא מזמן, גם כן אחת מחברות ה VOIP, ישר כשהתחילו להסביר לי הבנתי על מה מדובר.

תפסיקו כבר עם ה'פרסום הרב שכבתי' הזה כמו שאתם קוראים לו, זה פירמידה פשוטה, החברה בעצם מצאה לה דרך אחרת להרוויח כסף מלבד התשלום על השימוש בשירות וחלקכם נופלים בפח. זה נכון שהראשונים מרוויחים קצת אבל כל אלה שמגיעים אחריהם לרוב שמים את כספם על קרן הצבי, ו 350$ זה לא מעט כסף לזרוק.

חוץ מזה, לא אמורים לנעול פה את הפרסומות בדמוי שרשורים?

בריאות לכולם!

פורסם

תלמדו כולכם חוק לחיים: בחיים אבל בחיים לא תוכלו לעשות כסף מבלי לעבוד!

יש כאלו שחושבים שמלגרבץ - הכסף יצמח על העץ.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
תלמדו כולכם חוק לחיים: בחיים אבל בחיים לא תוכלו לעשות כסף מבלי לעבוד!

יש כאלו שחושבים שמלגרבץ - הכסף יצמח על העץ.

מי אמר שבשיווק רב שכבתי לא עובדים ולא משנה כבר באיזה חברה באיזה צורה של השיווק הזה תעבוד אתה תעבוד והדגש על כך שאתה תעבוד וכסף באמת לא צומח על עצים

Henry Miller

• תוכן חדש...