Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני מחפש לאמא רכב אוטומטי. ראיתי שהשוק מוצף בסופר לנסרים 96-7, קילומטרז' 120K בערך, והמחיר ברצפה. יש גם 93-4, והמחיר עוד יותר ברצפה. אני מדבר על אוטומט!!

אז ככה:

1. צריכת דלק לא משהו - ידוע!. חיפשתי בפורום נתון רשמי של 1 ל... - ולא מצאתי. מישהו יכול לאמר לי מה צריכת הדלק המשוערת לבינעירוני (100 קמ"ש). אימי הולכת לנסוע נסיעות עירוניות של 5000 ק"מ בשנה. זה הכל. אני הולך לעשות איזה 7000, אבל בינעירוני.

2. הדגמים באים עם כריות אויר. האם ידוע לכם על המלצות של היצרן להחליף את הכריות פעם ב-X שנים? אגב, אני יודע שהרכב לא מי יודע מה בטיחותי. האם בכלל כדאי לקנות רכב עם כרית אויר, כשאני יודע שהיא לא שווה הרבה? (התעסקות מיותרת עם מחשבים שעלולים להתקלקל).

3. מה הייתם עושים במקומי? - מעדיפים רכב מודל 97, יד ראשונה, כחדש, עם 120K, ובלאי נמוך (הלנסר) או קורולה 94, עם 200K, שסימני הגיל מתחילים לתת בה אותותיהם? אני יודע שהקורולה אמינה מאוד, אבל אולי עדיף לעלות בשנתון?

4. לגבי הגיר - נקודת תורפה ידועה. אני לא הולך לקנות את הרכב ביותר מ-6 פחות מהמחירון (2000 על השוק הזוועתי ו-4000 על הגיר). אני חושב שאני אצליח. שוב - בהנחה שהרכב ייקנה ב-6 פחות מהמחירון, הייתם הולכים על העסקה בלי לחשוב פעמיים? (או כמו שאומר הפתגם: אם יש ספק, אז אין ספק).

תודה, אביעד.

פורסם

1.צריכת דלק כמו שאמרת לא משהו,תלויה גם בנהג

3.דילמה טובה,שאלה איזה טיפולים עברה הקורולה והסופר לנסר...על שתיהן לא תקבל מי יודע מה במכירה,השאלה ממה תהנה יותר

4.אחרי שהיה לאמי רכב כזה,לא הייתי נוגע בסופר לנסר אוטו',יש הרבה רכבים יותר טובים

פורסם
1.צריכת דלק כמו שאמרת לא משהו,תלויה גם בנהג

3.דילמה טובה,שאלה איזה טיפולים עברה הקורולה והסופר לנסר...על שתיהן לא תקבל מי יודע מה במכירה,השאלה ממה תהנה יותר

4.אחרי שהיה לאמי רכב כזה,לא הייתי נוגע בסופר לנסר אוטו',יש הרבה רכבים יותר טובים

רכבים יותר טובים באותו מחיר ואותו שנתון? כמו מה?

בכלל, חוץ מהקורולה אני לא רואה אופצייה ראויה. (אימי לא אוהבת את תנוחת הנהיגה בסיוויק).

פורסם

הסופר לנסר תהיה בחירה מעולה. צריכת הדלק בעייתית מעט רק בנסיעות עירוניות ופקקים, בנסיעות בינעירונית היא מאוד חסכונית.

אמינות טובה, בטיחות ממש לא (אבל היי, היפנים לא חשבו על בטיחות בשום רכב לפני 10-12 שנה) דיי נוחה וסה"כ רכב מאוד מומלץ ששווה את המחיר שלו (שהוא בדדר"כ מתחת למחירון)

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

חסכונית בנסיעות בינערוניות?!

תגיד את זה אחרי שתמלא 20 ליטר דלק שיספיקו לך לבקושי 90 ק"מ!

אמינות טובה?!

תגיד את זה אחרי שתוציא מעל ל 10K על תיקוני גיר, ממירי מומנט, ומעצרות!

נוחה, מרווחת, מהירה, זהו.

שווה תמחיר?

למרות שהיא שונאת אותי אני אוהב אותה, אבל לא הייתי קונה רכב כזה שוב.

לא הייתי מתנגד להחליף אותה בהונדה שלך.

פורסם

הונדה קרועה כמו של אביעד? גם 23 שקל לא הייתי נותן עליה :-P .

אולי על ה 106 gti שהוא מנסה להחביא ממני...

אופק.

***זה היה בצחוק, לכל הנעלבים שביננו***

פורסם

ללנסר\סופר לנסר יש חיסרון ענקי וזה הגיר הבעייתי שלה, לדוד שלי החליפו פעמיים כבר גיר והלנסר שלו משנת 96.

תעשה חיפוש לגבי הגיר.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הרחב את החיפוש גם לניסאן אלמרה שמציעה אמינות באותה רמה של הקורולה,אחזקה זולה יותר בגלל עלויות ביטוח נמוכות,נוחה ומרווחת יותר מהטויוטה של אותן שנים וצריכת דלק סבירה.

הניסאן נרכשו בד"כ ע"י מבוגרים ואינן קרועות כמו הונדות למשל.

אופציה אפורה וטובה נוספת היא הסובארו.

וכמובן שאם תמצא קורולה או 323 עם ק"מ סביר,שמורה ומטופלת היא תהיה רכישה טובה גם אם השנתון נמוך יותר בשנתיים שלוש.

בכל אופן,למצב הרכב הספיציפי שירכש יש משמעות מכרעת כשמדובר במכוניות משנתונים כאלו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

טוב נו, תלוי באוטו.

לי יש סופר לנסר שנת 94 אוטומט. מעולם לא הוחלף גיר, האוטו עבר 135K, יד שלישית. נסעתי מהקריות לירושלים וחזור, הלכו קצת פחות מ-30 ליטר - בדוק. תעשה את החישוב שלך כמה זה יוצא ק"מ לליטר.

האוטו לא בילה במוסך (יש לנו אותו כמעט 4 שנים) חוץ מטיפולים תקופתיים ופחחות וצבע לאחר תאונה קלה שהחלטנו לעשות לכל האוטו.

תלוי באוטו או יותר נכון - תלוי במי נוהג בו.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

תודה לכולם..

ל-VOLK: ראשית, הסיוויק הייתה שלי לבד והיא נמכרה. הרכב הזה הולך לשמש את הוריי. (אני בחיים לא הייתי קונה אוטומטי...)

לגבי הדלק: 20 ליטר ל-90 ק"מ יוצא 1 ל-4.5 - זה אני יודע בוודאות שהלנסר ל-א שותה. לדעתי יש כאן טעות, ובעייה ספציפית ברכב..

עריכה חשובה: עכשיו ראיתי שהמחירון של אלמרה 96 הוא כמו של הלאנסר = 26K בלבד!

אז השרשור עובר לאלמרה:

1. איך האמינות? צריכת הדלק? האם ידועות לכם בעיות על התקלפות צבע?

2. אני לא ירון כוכבי ולא מעריץ את הרכב - אבל בכל זאת, איך הביצועים? זריזה כמו הקורולה והסיוויק והלנסר?

3. האם הן נמכרות מתחת למחירון (כמו רוב המכוניות בשוק היום) - או שיש ביקוש ממש טוב ושמורות משיגות מחירון בקלות. (במקרה של המיצו, גם שמורות יכולות לחלום על מחירון!)

פורסם

סיבוב על הקורולה 94 וסיבוב על הסופרלנסר 97, אני מבטיח לך שאתה הולך על הקורולה.

200 אלף אם הרכב טופל כמו שצריך , לדני זומרשטיין שיש קורולה 94 עם יותר מ 300 אלף עם מנוע וגיר מקוריים - והרכב נראה כמו רכב חדש - שאל אותו איך האוטו.

• תוכן חדש...