Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרג'יו הוא אכן קשר היחידה, אבל פירוש המלה אימפרסריו הוא אחד שמשחק אותה אמרגן ואיש עסקים גדול, כשברוב המקרים אין לו שקל על התחת והוא מתחבא מהנושים ומההוצאה לפועל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 203
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזו מחלה לקה שמגר כשפונה ע״י מסוק, ומתי וסרמן יהיה בעיר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שאלה שאני לא יודע את התשובה אליה, אבל אני רואה שיש כאן מומחים, אז נראה לי שזה המקום.

אחרי שסרג'יו זורק את הרימון, הוא שר משהו בזמן שהוא משתטח על הקרקע. מה הוא שר?

"ai motoare capul doare"

פורסם

מחזור מאו מאו זה מחזור גיוס מוקדם (לפני אוגוסט) שבעבר היה מתגייס בו מי שלא למד תיכון ואין לו בגרויות, יעני דביל ״פועל שחור״

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מחזור מאו מאו זה מחזור גיוס מוקדם (לפני אוגוסט) שבעבר היה מתגייס בו מי שלא למד תיכון ואין לו בגרויות, יעני דביל ״פועל שחור״

כפי שרשמתי - מה זה מחזור מאו מאו אני יודע. השאלה היא לגבי מספר שחור ומספר לבן.

ולגבי מחזור מאו מאו, אתה קצת טועה - זה מחזור גיוס מאי. היו בו פשוט הרבה כאלה שבאמת לא למדו, ולכן כינוי הגנאי, אבל רוב המתגייסים בו היו מתגייסים רגילים לחלוטין שפשוט גויסו מאוחר יחסית (כפי שכיום יש מחזור גיוס במרץ).

פורסם

מספר שחור ולבן זה המספרים האישיים של חברי מחתרות לאחר איחוד צה״ל. חברי הגנה קיבלו מספר לבן והגיעו לקורסי קצינים וכד׳ אך חברי לח״י ואצ״ל קיבלו מספר שחור ומנעו מהם להתקדם בצבא. כמובן שאלו כינויים לא רשמיים.

ולשאלת לוקי: מר חסון לקה בה ולכן ג׳ינג׳י מציע למח״ט ש״נעזוב אותו לנפשו״.

מתי וסרמן יהיה יותר בעיר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מספר שחור ולבן זה המספרים האישיים של חברי מחתרות לאחר איחוד צה״ל. חברי הגנה קיבלו מספר לבן והגיעו לקורסי קצינים וכד׳ אך חברי לח״י ואצ״ל קיבלו מספר שחור ומנעו מהם להתקדם בצבא. כמובן שאלו כינויים לא רשמיים.

ולשאלת לוקי: מר חסון לקה בה ולכן ג׳ינג׳י מציע למח״ט ש״נעזוב אותו לנפשו״.

מתי וסרמן יהיה יותר בעיר?

כשהוא יהיה יותר בשמש, הוא יהיה יותר בהיר...

הבנתי את ההסבר על המספרים, אבל איך זה מסתדר עם חייל שגוייס בערך ב-72? (הסרט הוא ב-76, והוא בקבע לקראת קבלת רב-סמל).

פורסם

האפליה הזו נמשכה לא מעט זמן, ואני מניח שאף על פי ש(אולי)כבר לא הייתה קיימת עדיין הייתה זכורה בציבור.

מהם התנאים לקבלת אשרת כניסה למועצה אזורית ויקטוריה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
האפליה הזו נמשכה לא מעט זמן, ואני מניח שאף על פי ש(אולי)כבר לא הייתה קיימת עדיין הייתה זכורה בציבור.

מהם התנאים לקבלת אשרת כניסה למועצה אזורית ויקטוריה?

עניבה, וחוב.

"בלי עניבה ובלי החוב אני מבקש לעזוב.."

מה אפשר לבנות על השטח בקרקעית הים שנמכר לחסון על ידי קונסטנסה ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

שכחת חליפה, אבל לא נורא.

שיכון לדגים צעירים.

ואיך בוחנים את הנכס?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...