Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכשבאתי להתקין אותם ברכב שלי(ALERO שנת 2002) שמתי לב שהרמקולים שם הם 4"*6"

WHAT THE FU**!!

עכשיו הם בהו עם איזה מתאם יש צילום של זה יש למישהו מושג אם אפשר איכשהו לסדר את זה?

אגב גם הטוויטרים של מורל קצת גדולים!

או אם מישהו יודע על רמקולים בגודל הזה שממש טובים?

HELP!!

תמונה005.jpg

תמונה006.jpg

תמונה007.jpg

תמונה008.jpg

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

הפתרון הוא -

א. להגביהה עד כמה שניתן את המידבאס של המוראל על טבעות עץ.

ב. - רק אם יש צורך בכך - להרחיב את החור במתכת של הדלת בעזרת מספרי פח - זה לא גורם שום נזק לרכב וזה לא בעייתי לביצוע בעזרת מספרי פח טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שקול את ב' אתה לא תהיה הראשון ולא האחרון שעושה את זה...

בונים טבעת MDF מגביהים את הרמקול בכדי שישב שצורה יציבה אם ובמידה והרמקול נוגע ולא מאפשר כניסה חותכים חתיכה ממש ממש פיצפונת כדי שיכנס וזהו..

רוב הסיכויים שלא תצטרך את זה מפני שהMDF נותן הגבהה מאוד בריאה עד כדי מצב שהמגנט משתחל פנימה מאוד בקלות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
שקול את ב' אתה לא תהיה הראשון ולא האחרון שעושה את זה...

בונים טבעת MDF מגביהים את הרמקול בכדי שישב שצורה יציבה אם ובמידה והרמקול נוגע ולא מאפשר כניסה חותכים חתיכה ממש ממש פיצפונת כדי שיכנס וזהו..

רוב הסיכויים שלא תצטרך את זה מפני שהMDF נותן הגבהה מאוד בריאה עד כדי מצב שהמגנט משתחל פנימה מאוד בקלות...

זה נשמע טוב כל עוד לא חותכים את הפלסטיק של בדלת עצמה!??

ואיך בונים MDF? מי עושה את זה? אני יכול לבד?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

MDF זה החומר שממנו עושים את הטבעת.

יכול לעשות לך את זה כל נגר \ מישהו בעל מסור ג'קסאוור.

מהפורום יש את Romanx שעובד בנגרייה ונראה לי שישמח לעזור לך...

פנה אליו בה"פ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי החיתוך בפח - אני יודע שזה נשמע לך מאוד לא מתקבל על הדעת להוציא מהרכב חתיכת מתכת - אבל ממש אין לך מה לפחד - החתיכה שמדובר עליה היא מאוד מאוד קטנה והיא נועדה רק כדי ליצור פתח למגנט של הרמקול שיעבור.

אתה יכול לעשות בדיקה הרבה יותר קלה - עם המגנט של הרמקול עובר בחור המקורי שיש בפח - אין לך שום צורך בלהוריד מתכת מהדלת.

אם יש צורך - אין לך מה לפחד כי לדופן הזאת של הדלת אין ממש תפקיד בטחוני - זה לוח פח שנועד להחזיק את המנגנון של נעילת הדלת ואת מנוע חלונות חשמל והרמקול - בתוך הדלת סביר להניח שיש איזה מוט ברזל או שניים שהם מרותכים לדופן החיצונית של הדלת ועליהם מונח כל התפקיד של הבטיחות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה נשמע טוב כל עוד לא חותכים את הפלסטיק של בדלת עצמה!??

ואיך בונים MDF? מי עושה את זה? אני יכול לבד?

יש לך מסור אנכי (ג'קסון בשפת הנגרים)?

אין לך זוג ידיים שמאליות?

אם התשובות הן כן וכן - עשה זאת לבד.

בדיוק חצי שעת עבודה.

אגב - איכן אתה ממקם את הקרוס?

פורסם

הג'קסון מיועד להכנת ההגבהות מטבעת העץ

אתה לוקח עץ - לא כ"כ משנה איזה למען האמת - מסרטט עליו עיגול פנימי בגודל שיתאים להיות החור בשביל הרמקול - זאת הטבעת הפנימית.

אתה משרטט אחרי זה את הטבעת החיצונית שעליה יישב הרמקול עצמו.

אתה לוקח מקדחה - קודח 4 חורים (אפשר גם שניים) - שני חורים בקו של הטבעת הפנימית ושני חורים בקו של הטבעת החיצונית - ככה אתה יוצר מקום שממנו תיכנס לך הלהב של הג'קסון.

אתה מתחיל לנסר קודם כל את הטבעת הפנימית - זה חשוב מאוד - כי לנסר קודם כל את הטבעת החיצונית יגרום לך עבודה קשה מאוד עם המלחציים ושולחן העבודה.

אתה מהדק את לוח העץ עם מלחציים לשולחן עבודה (או שלחן כלשהו - רק תיזהר שלא לנסר את השולחן וחס וחלילה את הידיים...) מלביש מסיכת נשימה (מאוד לא נעים לנשום נסורת) ומשקפי הגנה על העיניים (מאוד כואב לקבל נסורת לעיניים) - מכניס את הלהב של הג'קסון לחור ומתחיל לנסר...

אחרי שניסרת את הטבעת הפנימית אתה בודק שאכן הרמקול נכנס ללא בעיות לתוך החור - ייתכן והחור יהיה צר מידי ויהיה עליך להרחיב או גם האפשרות השניה שניסרת טבעת פנימית גדולה מידי ולא יהיה לך איך לתפוס את הרמקול לתוך העץ...

אח"כ אתה מנסר באותו האופן את הטבעת החיצונית ואז יש לך הגבהה מוכנה.

לגבי הפח בדלת - לא עם המסור אלא עם מספרי פח.

Pioneer TS-X150

פורסם
הג'קסון מיועד להכנת ההגבהות מטבעת העץ

אתה לוקח עץ - לא כ"כ משנה איזה למען האמת - מסרטט עליו עיגול פנימי בגודל שיתאים להיות החור

אחרי שניסרת את הטבעת הפנימית אתה בודק שאכן הרמקול נכנס ללא בעיות לתוך החור - ייתכן והחור

.

.

יהיה צר מידי ויהיה עליך להרחיב או גם האפשרות השניה שניסרת טבעת פנימית גדולה מידי ולא יהיה לך איך לתפוס את הרמקול לתוך העץ...

אח"כ אתה מנסר באותו האופן את הטבעת החיצונית ואז יש לך הגבהה מוכנה.

לגבי הפח בדלת - לא עם המסור אלא עם מספרי פח.

חזק אתה!!! יש לי הכל גם מספרי פח גם מתקן מלחציים וגם הכל אני לא חושב שצריך לחתוך את הפח

כי המגנט (זה עשוי מחומר אחר ולא מגנט אבל אין לי מושג איך קוראים לו) של הרמקול(מורל דוטק 2)

הוא לא כל-כך גדול ועמוק אז אני חושב שרק הגבהה קטנה תעזור פה נכון?!

אגב גם הכיסוי של בדלת (הריפוד פלסטיק) הוא בצורת 4''*6'' זה לא יפריע כל-כך נכון?

ואת הקרוס אני הולך להדביק איפה שהוא שם נראה לי איפה שהמעלית של החלון נמצאת.

תודה לכולם.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם
למה שלא תחזיר אותם למקום שקנית ממנו ותיקח את מה שביקשת?!
יש בכלל רמקולים ממש טובים בגודל הזה?

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...