Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן ילדים קטנים שרטו לי את האוטו בכנף ובמכסה מנוע. ואנדאליזם לשמו. :-(

השריטות לא עמוקות ולא רואים את המתכת עצמה. מה שכן רואים זה שריטה לבנה.

הצבע מטלי.

השאלה שלי - האם מישהו מכיר דרך בה ניתן לטשטש את השריטות כמה שניתן אן להעלימן. (אני לא רוצה לצבוע)?

פתרונות בכיוון של תכשירים שונים ומשונים או לחילופין במיקום של בעלי מקצוע מוכחים (אזור ת"א, הרצליה והמרכז בכלל) יתקבלו בברכה.

תודה מראש לעונים!!!

פורסם

אני לא ממש חושב שאלו שריטות עמוקות (לפחות לא אלו שמפריעות לי ביותר), הן די שטחיות וטיפה מטשטשות שמשפשפים אותן עם האצבע אלא שלא לגמרי.

הצבע כחול מטלי (לא כהה).

מה "קובי פינוק לרכב" עושה בדיוק?

פורסם
אני לא ממש חושב שאלו שריטות עמוקות (לפחות לא אלו שמפריעות לי ביותר), הן די שטחיות וטיפה מטשטשות שמשפשפים אותן עם האצבע אלא שלא לגמרי.

הצבע כחול מטלי (לא כהה).

מה "קובי פינוק לרכב" עושה בדיוק?

אל תשבור את הראש.

קודם כל קח ווקס ותשפשף כמו שצריך, אם השריטה לא עמוקה היא נעלמת באחריות.

נסה ועדכן.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ווקס?!

מניסיון כשמשפשפים שריטה עם ווקס היא מתמלאת בווקס בפנים(בצבע לבן) ובולטת כמו פיאסטה בפרוייקט המרינה בהרצליה...

פורסם

יש לי נסיון טוב עם החומר שמטשטש שריטות הנקרא G27. לא יודע למה, אבל הוא מאוד אפקטיבי דווקא בשמש.

נסה קודם במקום נסתר כדי לראות את עמידות הצבע.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...