Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא לויכוח בכלל, הרי אין ספק שהכל הוא בהתקנה.

יש כ"כ הרבה גורמים שזה לא מצחיק בכלל, הנה כמה, שלא לדבר על גורמים יותר טכניים כמו

cabin gain וכו':

נצילות סאב, X-MAX, תיבה, נצילות מגבר, מערכת חשמל (במצב מותנע או דומם), חלל רכב ועוד...

בגדול, תמיר נתן תשובה מספקת בעניין...

אני הוכחה טובה לכך אגב -

יש לי את הרוקפורד 1000 וואט, היום (לטעמי האישי וצרכי האישיים) הוא בתיבה אטומה, והוא לא

נשמע חצי ממה שנשמע עם התיבת SPL הפתוחה שיושבת אצלי כעת בבית כארגז מצעים ( :-P )

וגם תמיר הוכיח שעם זוג סאבים לא חברה איי איי איי ניתן להגיע לתוצאות יפות מאוד...

פורסם

לגבי דיסק בדיקה - תחפש באימיול את הערכים הבאים

bassmechanic

bassmekanic

car audio test cd

test tone cd

bass test cd

ממליץ על באס מקניק

לגבי אם זה מסוכן לסאב שלך - תתחיל בעוצמות נמוכות ותגביר כל פעם עד שיהיה עיוות ותכוון מחדש את המגבר או המערכת - במידה ואתה מגיע לרמה שמעבר אליה תמיד יש עיוותים סימן שזה כל מה שהסאב שלך מסוגל לשאת - וכאן מתחילה שאלה נוספת אם הסאב שלך נמצא בכלל בתוך תיבה שמתאימה לו בצורה אופטימלית או לא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחח זאת הבעיה אחי ..

מעולם לא שמעתי עיוות מהסאב שלי...

יש לי רדיו דיסק שהווליום מגיע עד 35 אני שם על 35 וזה לא מעוות ויש לי מגבר משהו חזק מאוד..

והוא עובד ממש ממש ממש חזק יעני כל חלונות המכונית עומדים לקרוס..

יכול להיות שצריך עוד מגבר?

פורסם

אני מבין שהבאס שיש לך כרגע לא מספיק לך... כנראה שאתה מחפש בכוח לקרוע לעצמך את עור התוף וכאבי ראש כרוניים. או שאתה פשוט רוצה לשבור לעצמך את החלונות ברכב ואז לראות איך גונבים לך את המערכת...

לגבי הרגישות של הסאב (נצילות) 93 דציבל זה אומר שיש לו נצילות גבוהה והוא יעבוד טוב כמעט על כל הגברה. 400 RMS זה סאב כבר שנחשב כסאב חזק אבל בשביל SPL תחרותי זאת רק ההתחלה.

30 ס"מ זה אומר שהוא 12 אינטש

אם אתה רוצה לדעת באיזה תיבה הוא צריך לשבת אתה צריך לספק נתונים אחרים - FS, QTS וכו'... לא זוכר אותם בעל פה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מספיק כבר אם הגישה הזאת. יש לי סאב ממש ממש ממש ממש חזק ומגבר מטוס!

אולי לא שמת לב אבל אתה נמצא בפורום שמכבד את עצמו.

להבא תכתוב הודעות ממוקדות ובבקשה תפסיק אם כל הגישה הילדותית הזאת.

ועוד דבר יש לי סאב ממש חזק

איך שמצאתי הוא 93 SENSITIVETY משהו כזה..

400 וואט RMS

והוא 30 ס"מ

Guest תמיר .א.
פורסם
ועוד דבר יש לי סאב ממש חזק

איך שמצאתי הוא 93 SENSITIVETY משהו כזה..

400 וואט RMS

והוא 30 ס"מ

ולי יש סאב חדש בחדר (למכירה) עם 96.3 sensitive

בהספק של 400W rms.

והוא 38 ס"מ...

ותהייה בטוח שהוא הרבה יותר חזק משלך :)....

אז?...

תמיר

פורסם

אבל דרדסאבא תמיד אומר... די, תנו לילד לנשום... הוא עוד לא מכיר את המונחים המקצועיים

אולי תפנו אותו לכמה כתבות מוכרות שיקרא קצת ויפנים? כתבות לגבי בניית תיבה אטומה ומפורטת, כתבות לגבי נתוני סאב ונתוני מגבר....

יש אתר כזה, למתחילים נו... אה כן www.autosound.co.il תיכנס שם לאינדקס ותקרא קצת כתבות

תנסה גם www.caraudiomagazine.com אבל זה כבר לא ל"התחלה"

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...