Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריח ספוג בבד של המושבים והריפוד.

הדרך הכי טובה לנטרל חלק גדול מהריח זה לקחת את הרכב למקום שיש בו מכונות מיוחדת שמזריקות מים עם חומר מיוחד למושב ושואבות אותו בחזרה.

יש לדיטיילרים השונים מכוניות כאלה, אני יודע שבסוויזווקס יש את זה.

בנוסף, הייתי מחליף את הפילטר של המזגן.

ניתן להעלים חלק מהריח אבל לא ב-100 אחוז. אולי 80-90. את השאר אפשר לנטרל באמצעות מטהרי אוויר.

פורסם

אם ריח של סיגריות דוחה, אז השילוב שלהם עם מטהרי אויר זה כבר מבאיש!

כשקניתי את הרכב שלי, הוא הסריח מסיגריות ומטהרי אויר, הריח היה חזק מאד ונדבק לבגדים וכל מה שהיית מכניס לאוטו, בעצת הפורום הגעתי למי שהיום נקרא סוייסווקס (ויושבים בקניון רמת אביב), אחרי שעתיים עבודה של 5 פועלים המושבים נראו כמו חדשים וגם הריח נעלם.

פורסם

גם אני ממליץ על סוויסוקס. זו עבודה מאוד קשה להעלים ריח של סיגריון, זה נדבק לריפודים, לפלסטיקה, לריפוד של הגג, ולכל חלקה טובה. זה נורא.

אישית, בא אליי לקוח שרצה להעלים ריח של סיגריות לפני המון זמן, עבדתי על הרכב כמעט יום שלם, 8 שעות. ועדיין היה ניתן להבחין במעט ריח, במיוחד אחרי שהרכב עמד בשמש סגור.

פורסם

יש בחור במרכז שעושה טיהור ריחות עם גז אוזון ומכונה מיוחדת. כששאלתי הוא אמר שטיפול כזה עולה כ500 שח, ושהוא נותן אחריות מלאה להעלמת הריחות לגמרי!

פורסם

מעדכן - שמתי מגבת מלאה בחומץ למשך הלילה. זה עזר מעט. הבוקר היה ריח של חומץ (שנעלם די מהר) וריח הסיגריות היה פחות חריף.

ביררתי בשטיפה בשם "כתום הנבוזי" בקרית אתא והם רוצים 550 ש"ח על שטיפה בקיטור של הריפודים וכו', הבעלים אמר שזה יכול בהחלט להקל על ריח הסיגריות.

כמו כן שמתי פחית ריח של "עשן נמוג". נראה אם זה יעזור.

אני נחוש לנצח את הריח המחליא הזה.

פורסם

התשובה שלו, של "להקל" על הריח, לא מלהיבה. בלשון המעטה.

הייתי מנסה לבד עם apc ושואב רטוב. מקרצף כל פינה טוב טוב ושוטב. משאיר לאוורור במידה ואפשר לכמה שעות.

בו זמנית משפריץ כמות נכבדה של מבשם כביסה, כזה שמשפריצים במייבש כביסה.

פורסם

מאיפה אני אשיג APC (מה זה?) ושואב רטוב :(

קניתי חומר "מעלים ריחות" של מקגיוור באוטו דיפו, ריססתי כמו מאדרפאקר באוטו. עכשיו יש קצת פחות סיגריות וקצת יותר ריח של הפחית "עשן נמוג" ששמתי.

בקיצור - בינתיים זה בליל של ריחות.

אני נוסע עם חלונות פתוחים, כדי לאוורר את הרכב. מניח שבסופו של דבר הריח יהיה חייב להיעלם.

אני גם אנסה את הרעיון שלך של מבשם כביסה בתרסיס - אבל אני חושש שהוא לאו דווקא נלחם בריח, אלא רק מתווסף אליו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לאותה שאלה... DRSUBARO / פות"ש - יש לכם עדכונים??

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...