Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שדובר על ממירים הרבה אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי;

האם הממיר החדש שהתקנתי גורם לצריכת דלק מוגברת?

האם יכול להיות שבהתקנת הממיר פגעו בחיישן הקיים על דוד הממיר ולכן צריכת הדלק גבוהה?

העניין הוא שמאז החלפת הממיר והטיפול שעשיתי שכלל פלאגים ופילטרים, צריכת הדלק עלתה משמעותית (מ-11 ל 8.5), ומרגיש כאילו הכח הזמין בטורים נמוכים נפגע משהו.

צריך את עזרתכם, מה דעתכם?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

יתכן והבעיה נובעת לא מהמיר אלא ממשהוא אחר ורצוי להתחבר עם מחשב/סורק אבחון ולבצע בדיקת מע' הזרקת הדלק ונהול המנוע וקריאת נתוני החיישנים השונים כולל חיישן חמלצן.

יתכן והורכב ממיר קטליטי לא מתאים ו/או שהוא פגום למרות היותו חדש.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אכן , ובדיוק כפי שרפי רשם , יש להתחבר עם סורק תקלות ומידע בתקשורת למחשב ברכב.

לא אתפלא לאור התיאור הזה אם הממיר שהותקן , אינו מתאים לנפח המנוע וכמות פליטת הגזים של הרכב, במילים אחרות, הממיר קטן בהספק הפליטה שלו ממה שצריך.

זוהי השערה בלבד, אך רצוי להתייחס גם אליה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רפי ודני נתנו לך כוון מתאים והגיוני, אשר יכול להסביר את הסיבה לתצרוכת הדלק, ויכול להסביר

את הסיבה של תצרוכת דלק גבוהה ,שהחלה למשוך את תשומת לבך, לאחר החלפת ממיר, אם כך

הכתובת רשומה על הקיר, מדוע אתה מחפש אותה על הרצפה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתה זוכר שאמרתי פעם, שעד החלפת הפלאגים (אחד היה מחובר רופף, ואחד היה מוברג חצי דרך), צריכת הבנזין היתה 1ל12 ולא משנה מה ניסיתי.

מיד אחרי החלפת הפלאגים, הצריכה עלתה פלאים, לאיזור 1ל10, אחרי החלפת הפלאגים, עד היום, לא הצלחתי להגיע ל1 ל12 שוב.

פורסם

בכל מקרה יש להתקין מצתים תואמים לרכב, אני אישית מאוד מרוצה מה DENSO .

לגבי צריכת דלק, אינפוזיה וחומר במיכל ושילוב של שניהם יביא לחסכון מה בתצרוכת הדלק, וגודל החסכון תלוי בכמות הפיח הקיימת בתא השריפה , בבית המצערת ועוד.

בטוח יקפצו עלי עכשיו כאן, אבל בכל אופן מה שאני רושם כאן הוא כבר נסיון עשיר ומוכח שלי ומי שעשיתי לו.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בכל מקרה יש להתקין מצתים תואמים לרכב, אני אישית מאוד מרוצה מה DENSO .

לגבי צריכת דלק, אינפוזיה וחומר במיכל ושילוב של שניהם יביא לחסכון מה בתצרוכת הדלק, וגודל החסכון תלוי בכמות הפיח הקיימת בתא השריפה , בבית המצערת ועוד.

בטוח יקפצו עלי עכשיו כאן, אבל בכל אופן מה שאני רושם כאן הוא כבר נסיון עשיר ומוכח שלי ומי שעשיתי לו.

דני

דני אף אחד לא יקפוץ עליך, אך צרוף המקרים של החלפת ממיר קטליטי ותצרוכת דלק גבוהה, מעלה סימני שאלה, אם כי שילוב של מה שכתבת עם בדיקת אפשרות של ממיר קטן ולא מתאים, יכול לתת חיסכון ניכר בדלק, הלא כך?!

בברכה

צביקה

פורסם

הודעה אחת ושבע תגובות,עדיין לא הבנתי באיזה אוטו מדובר.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

היי צביקה, התשובה היתה מיועדת לארז ובכללי.

אין ספק שסחיבה שירדה לפותח התרד' צריכה טיפול והתייחסות לפי מה שבוצע, ולא שום דבר אחר, וגם אם כן, אז רק אחרי החזרת הרכב למצבו הסביר לפחות כמו לפני החלפת הממיר ומה שעשו שם.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הודעה אחת ושבע תגובות,עדיין לא הבנתי באיזה אוטו מדובר.
דוד מדובר בקסנטייה!

בברכה

צביקה

פורסם

למה התקנת ממיר? בפחות כסף אתה יכלת להתקין דמוי ממיר, גם היית נשאר עם עודף יפה בכיס לעוד איזה טיפול וגם היית מרוויח כמה סוסים בדרך....חבל.

פורסם
למה התקנת ממיר? בפחות כסף אתה יכלת להתקין דמוי ממיר, גם היית נשאר עם עודף יפה בכיס לעוד איזה טיפול וגם היית מרוויח כמה סוסים בדרך....חבל.

אתה צודק 100 אחוז!! (רק חבל שיש אנשים כמוני וכמו עוד הרבה שאכפת להם קצת מהסביבה, והממיר ושאר חוקים מוזרים נגד זיהום נמצאים שם בדיוק בשביל זה)

למרות שאין לי מושג אם אלעד שוחר סביבה ושלום...

פורסם

יתכן וכיפפו לך את הצינורות כאשר התקינו לך את הממיר וכרגע אין זרימת אוייר טובה באגזוז מה שמאמץ את המנוע,גורם ללחצים לא סבירים ולא רצויין וכמובון יכול להשפיע באופן ישיר על תצרוכת הדלק....

במידה ובהתקנה פגעו לך בחישן "החמצן" אז צריך להיות לך ריח של ביצים רקובות מן האגזוז כשהאוטו מונע,בנוסף יכולים להיות קפיצות בטורים של המנוע בעקבות מידע שגוי שהחישן מעביר...

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

למרות שאין לי מושג אם אלעד שוחר סביבה ושלום...

לדעתי עם אלעד גר ברמת הגולן, שקרובה לסורים, המסקנה שאלעד= שוחר סביבה ושלום..!

הלא כך ארז?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...