Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לשבור את הראש?

תעשה טלפון לאלי חן.... ומשם הכל יזרום אהלה, אני מאמין שהוא גם יכול לעזור עם המנוע וגם עם כל הפרוייקט

POWERD BY C....

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
או לחזי , שגם מתעסק בזה

כל הכבוד לחזי, ויש כבוד

אבל מי זה חזי ליד אלי חן לפחות במנועי קוזי וסיירות.. :?

POWERD BY C....

פורסם
הדבר העיקרי שכחתם, בוא ניצעד ביחד לעולם הדמיון.....והינה אנו ב"אוטופיה" ניתן לשים שם כל מנוע ברכב ולעבור איתו טסט....משם נגיע עם הרכב דרך העיירה הציורית....הישר למסלול המרוצים, בנצי שלנו (אחרי שעבר קורס נהיגת מרוצים, מתקדם) משתתף כבר במקצה האחרון לעונה, כשהוא מדורג במקום הראשון... הספונסר שלו (שעוני סייקו) ממתין במתח לקבלת הגרלת הזינוק...החשש היחידי של המכונאיים הוא מרגע הזינוק, לבנצי נטיה טיבעית לפרפר גלגלים, דבר שמקזז לו כמה מאיות השניה בזינוק....הלחץ ביציעים גובר, דגלי ישראל מתנופפים ברוח... ושאגות של הקהל הנילהב גוברות על רעש המנועים...ואז...יאלללה להיתעורר מהחלום...וללכת לסדר את הנורה באור ברקס האחורי, כבר יומיים היא שרופה ואתה מחפש תירוצים לדחות את התיקון....

זה טוב....

haters will hate

פורסם
כל הכבוד לחזי, ויש כבוד

אבל מי זה חזי ליד אלי חן לפחות במנועי קוזי וסיירות.. :?

אמרת אמרת , אני פשוט יודע שגם חזי וגם אלי, בנו קוזי על סיירה ולכל אחד יש סדנא

אם האחד יותר מקצועי מהשני , את זה אני לא יודע

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אין לי ידע רב אך מה עם מנועי ה וי 6 2.8?

135-160 כ''ס זה לא רע בשביל התחלה, ובטח יש להם פוטנציאל אדיר!

לא לקפוץ עליי, אני רק מציע ואתם תגידו האם אפשרי והאם כדאי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מנועי ה V6:

אין שום סיכוי על פני הפלנטה לאשר מנוע V6 בישראל.

פוטנציאל יש להם - כמו שהזכרתי כמה פעמים, ב 75 לקחו קוסוורט' את ה 2.8, הגדילו אותו ל 3.4,, החליפו בערך הכל, גדשו והוציאו 450 כ"ס, כך שפוטנציאל יש.

מצד שני, מנועי ה YB של קוסוורט' (אלה שהורכבו על הסיירה) יותר אמינים, יותר קלים, יותר נפוצים ועם פוטנציאל שיפורים יותר גבוה !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הסיירות נמכרו בארה"ב תחת השם MERKUR (ולא פורד) עם גרסת XR4TI בעלת מנועי 4 צילינדר מוגדשים.

המחירים של הרכבים לא גבוהים וייתכן וזה מתאים:

0a_12.JPGde_12.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ה xr4ti מונעת ע"י מנוע פינטו מוגדש בנפח 2300 ולא מנוע cosworth

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

שלום.

חפש פורד טרנזית פרצוף כריש שהיתה במישטרת ישראל היו לא מעט טרנזיטים כאלה במישטרה והי להם לא תאמינו מנוע קוזוורט.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

חפש פורד טרנזית פרצוף כריש שהיתה במישטרת ישראל היו לא מעט טרנזיטים כאלה במישטרה והי להם לא תאמינו מנוע קוזוורט.

בברכה בני ל.

מנוע קוזוורט?!

לפורד טרנזיט היו 2 סוגי מנועים;מנוע V4 בנפח 2.0 שיוצר מ 65' עד 78' כולל,ומשנת 79' הוא הוחלף במנוע פינטו 2.0,שעליו מבוסס מנוע הקוזוורט.

מה שנכון הוא,שיחס הדחיסה במנוע הטרנזיט היה מופחת,ודמה לזה של מנוע הקוזוורט,ולכן הספקו היה נמוך משל מנוע הקורטינה-78 כ"ס בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...