Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא רציני :shock:!

לקחת מנוע קוסוורת' ולהשאיר אותו מקורי לגמרי זה משהו שצריכים לעמוד עליו לדין.

מה הרעיון בלהשתיל מנוע שמסוגל לעמוד בכמות כפולה של כוח אם אתה לא עומד להשתמש בזה?

בשביל 200 סוסים אפשר פשוט לשים איזה מגדש קטן על המנוע המקורי ולסגור את הסיפור.

מוטי

זה נכון מוטי אבל אתה לא חושב בקנ"מ של ארץ ישראל המקודשת , שאתה גומר כביש ת"א-י"ם בכמה דקות...כל כך הרבה כוח מאות סוסים ועשרות קגמ"ים בשביל מה? בשביל שתיים וחצי נתיבים שגם מכל כיוון

זו ארץ קטנטנה ובעייתית

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל כך הרבה כוח מאות סוסים ועשרות קגמ"ים בשביל מה? בשביל שתיים וחצי נתיבים שגם מכל כיוון

מה קשור ?

זו תשובה של אמא שלי...

כ"ס ומומנט זה טוב להאצה . מה קשורה מהירות שיוט ?

לדוגמא , זה לא משנה אם יש לך 200 כ"ס או 400 כ"ס . על 200 קמ"ש יהיה לך אותו סל"ד .

ולשאלה שלך , עם 400 כ"ס אתה יכול להגיע מהר מאוד למהירות גבוהה , משהו כמו 500 מ' בלבד . תזכיר לי כמה מטרים יש בכביש 1 ? אני פשוט לא בטוח שיש לי מספיק ק"מ לנסוע מהר...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ביקשתי ממישקה בירנבוים שיתחבר ויספר לנו קצת על מנועים נורמלים במכוניות מחורבנות.

ויאשה בבקשה ממך, היום כשהדלק עולה כמעט 100 ש"ח לליטר, 200 כ"ס יכולים בהחלט להיות מספקים.

haters will hate

פורסם
ויאשה בבקשה ממך, היום כשהדלק עולה כמעט 100 ש"ח לליטר, 200 כ"ס יכולים בהחלט להיות מספקים.

קח 2 מנועים קוזי' לדוגמא .

אחד 200 כ"ס והשני 400 כ"ס .

אותו גיר לכולם .

שניהם בשיוט ב 100 קמ"ש יאכלו אותה כמות דלק .

שניהם בשיוט ב 150 קמ"ש יאכלו אותה כמות דלק .

שניהם בשיוט ב 200 קמ"ש יאכלו אותה כמות דלק .

יש מבין ?

אל תשכחו,

פורסם
בגלל זה אתה נוסע ברכבת?

לא , בגלל ש 400 כ"ס לא מספקים אותי .

והצריכת דלק לצערי לא נמוכה כמו במנוע קוזוורט'... :?

אל תשכחו,

פורסם

עם כבר לדבר על מנועים מיוחדים לאפליקציה הנ"ל אני אישית הייתי הולך על מנוע ( BDT (1800 שזה המנוע שהיה ב RS200 וגם באסקורט RS 1700T ( האוטו הנ"ל לא יוצר ביצור סידרתי אלא כבסיס ניסויים אולם ישנה אחת למכירה בדר"פ עם מלאי מגוון מאוד של חלקי חילוף למשל 2 מנועים 3 גירים ועוד....... )

אגב בסיס ה DOHC 2.0 הינו אותו בסיס כמו של הקוזי והיום ישנה מגמה של "קוזי-מניה" באירופה המנועים הנ"ל נחטפים בכל מצב כמו לחמניות חמות . אז אם הבן-אדם רוצה לשים מנוע קוזי למה צריך לתת לו רעיונות אחרים ולבאס אותו שיתחיל ממנוע רגיל ועם הזמן שישדרג עד הרמה הרצוייה. אגב הבסיס למנועי קוזי עתירי סוסים הוא בלוק של קוזי 4X4 "בלוק 200 "

1700T.jpg

BDT.jpg

• תוכן חדש...