Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי ניקה את האוטו היום בתחנת דלק ושחזר המערכת לא פעלה! הרדיו דיסק עבד אבל לא שמעו כלום , גם בדיסקים . אחר כך סתם שמתי דיסק ושיחקתי עם הווליום ופיתאום זה פעל , שיחקתי עוד פעם עם הווליום ו וופס הפסיקו לישמוע וככה כל הזמן והתופעה מלווה ברעשים של פיצפוצים ופעם פועל פעם לא וגם האור של הצוגה נחלש ליפעמים . מישהו יודע מה קרה ומה כדי לעשות???????

פורסם
אבא שלי ניקה את האוטו היום בתחנת דלק ושחזר המערכת לא פעלה! הרדיו דיסק עבד אבל לא שמעו כלום , גם בדיסקים . אחר כך סתם שמתי דיסק ושיחקתי עם הווליום ופיתאום זה פעל , שיחקתי עוד פעם עם הווליום ו וופס הפסיקו לישמוע וככה כל הזמן והתופעה מלווה ברעשים של פיצפוצים ופעם פועל פעם לא וגם האור של הצוגה נחלש ליפעמים . מישהו יודע מה קרה ומה כדי לעשות???????

כנראה הוא שם ספרי כלשהו על הרדיו דיסק ...

לא נראה לי שיש משהו לעשות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנראה הוא שם ספרי כלשהו על הרדיו דיסק ...

לא נראה לי שיש משהו לעשות ...

זה לא בהכרח קשור לניקוי, אבל לי אחרי 3 חודשים הייתה בעיה דומה... וזה היה בגלל חוט חשוף שנגע בהד יוניט וקיצר אותו כל פעם. תוציא את ההד יוניט ותבדוק אם כל החוטים בסדר

אם אתה חושב שזה גם נרטב אתה יכול לנסות לייבש את זה עם מאוורר או אפילו פן

פורסם
ניכנסגתי היום בבוקר לאוטו והתקלה נעלה כאילו לא הייתה , אני מקווה שזה ישאר ככה . :!:

מקרה קלאסי של חוטים חשופים שמקצרים... או באמת שהספריי גרם לקצר

בכל מקרה תפרק ותבדוק

פורסם

השתגעתי מזה ולבסוף גיליתי שחוט מהרמקול בדלת הקדמית השתחרר והיה מקצר יחד עם החוט השני..

תבדוק את כל החיבורים והחיווט..

פורסם

החוט של אחד הטויטרים היה משוחרר ביום שיש והטויטר קיצר , חיבתי אותו חזרה וזה עבד אבל אחרי כמה זמן קיצר עוד פעם . יום שבת כבר לא הייתה שום בעייה למזלי .

• תוכן חדש...