Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר BOSS C600

שאליו מחוברים פולס 6.5 לא קומפוננט אלא אחוריים

וסאב קיקר קומפ C12

אני רוצה לשנות את הכיוונים רק של הרמקולים מישהו יכול להגיד לי מה הם החיתוכים המומלצים לרמקולים?

פורסם

1) במגבר עצמו תחתוך את היציאה של הקומפוננט על HPF

ואתה היציאה של הסאב על LPF.

2)ברדיו דיסק שים הכל על FLAT כלומר טרבל באס מיד - שכל אלה יהיו במצב אפס.

תגיע בערך לשלושת רבעי מהווליום ברדיודיסק למשל אם הווליום הוא 60 במקסימום אז בערך ל40 תגביה.

ואז תרים את הגיין על המגבר, ברגע שתתחיל לשמוע זיוף קצת תוריד מעט את הגיין על מנת שהרמקול ינגן בצורה טובה וזה בעצם המצב האופטימלי לרמקול ולסאב שלך.

כמובן אתה עושה את התהליך פעמיים כיוון אחד לקומפוננט וכיוון אחד לסאב.

פורסם
1) במגבר עצמו תחתוך את היציאה של הקומפוננט על HPF

.

אני חולק על דעתך...

קומפוננט מקדימה צריך להיות על FULL/FLAT במגבר וחיתוכו צריך להיות על 60 .

וזאת בכדי שהבאס שבא לנו מאחורה מהסאב ישתלב עם הבאס מקדימה מהקומפוננט ואז יש הרגשה שכאילו הסאב נמצא איפהשהו לידך (מקדימה) .

זאת דעתי.. תקנו אותי עם אני טועה.

פורסם
אני חולק על דעתך...

קומפוננט מקדימה צריך להיות על FULL/FLAT במגבר וחיתוכו צריך להיות על 60 .

וזאת בכדי שהבאס שבא לנו מאחורה מהסאב ישתלב עם הבאס מקדימה מהקומפוננט ואז יש הרגשה שכאילו הסאב נמצא איפהשהו לידך (מקדימה) .

זאת דעתי.. תקנו אותי עם אני טועה.

יש משהו במה שאתה אומר, ככל שהאלמנטים ינגנו יותר נמוך, כך באמת תהיה הרגשה של "בס מקדימה", אבל אם אתה שם את הקרוס על מצב של FULL, לא ניתן לחתוך אותו.

ואין דבר כזה :"חיתוכו צריך להיות על 60".

את הקומפוננטים חותכים בנקודה שהוא מתעוות, אין פה איזה כלל ברזל או איזה תדר מסויים לעשות זאת, זה תלוי באלמנטים,בנפחי הדלת,בסוג המגבר וכו'.

קודמי כבר כתבו כיצד לעשות זאת.

under construction..

• תוכן חדש...