Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה נתקלתי בתמונות באינטרנט של אופנוע ואז גם מכונית

בצבע כסוף מטאלי מחזיר השתקפות תחת הכותרת " ציפוי כרום "

כיום גם נתקלתי בתמונות של ב.מ.ו שנמכרת באתר YAD2

השאלה היא האם באמת זה ציפוי כרום? והאם יש למישהו עוד תמונות של מכוניות כאלה

והנה התמונות:

1_1_1_2_20060131140138.jpg

1_1_2_2_20060131140139.jpg

1_1_3_2_20060131140139.jpg

פורסם

הלוחיות מחו"ל. או שהוא סתם מזיין את השכל, או זה כמו שכשמוכרים דירה, מספרים איזה שיפוץ השכן עשה בשלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש דיי הרבה פרסומי שטויות בYAD2, אין מה לעשות, זה חינם, צריך לדעת לסנן, מה גם שזה לא כל כך מעניין בשביל לטרוח ולהביא את התמונות ולפתוח שרשור במיוחד, מפתיע אותי שהשקעתי את הזמן לכתוב את כל זה.

פורסם
יש דיי הרבה פרסומי שטויות בYAD2, אין מה לעשות, זה חינם, צריך לדעת לסנן, מה גם שזה לא כל כך מעניין בשביל לטרוח ולהביא את התמונות ולפתוח שרשור במיוחד, מפתיע אותי שהשקעתי את הזמן לכתוב את כל זה.

לא פתחתי את השרשור כדי להראות את התמונות שמצאתי ביד 2 רציתי לדעת יותר על הציפוי הזה שהמכוניות עוברות ולקבל עוד תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...