Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אתה נהיית חוכמולוג אלים ?

הרי אינך יודע בכלל מה קרה, איך אתה שופט אותי ?

חשבת שאולי הבאר לא נותנת לשתות אבל ירקה עלי ?

מה קשור העבר להעברת ביקורת צודקת ?

התחלת את התגובה בחכמה למה ללכלך בסוף ?

לא הבנת,התגובה צינית מהתחלה.מה שלא משנה את העובדה שהיית צריך למצא את עצמך מחוץ למועדון הזה,מישהו כנראה היה סלחן מדי וכעת"קוטף את הפירות"-זאב

zeev

פורסם
לא הבנת,התגובה צינית מהתחלה.מה שלא משנה את העובדה שהיית צריך למצא את עצמך מחוץ למועדון הזה,מישהו כנראה היה סלחן מדי וכעת"קוטף את הפירות"-זאב
נמחק על ידי בני

אתה לא צריך לענות על שאר השאלות, ממילא מגובותיך תלושות מהמציאות

פורסם

היות וכרגיל וכמקובל בדיונים שדנים על בעיות אמיתיות וכואבות, העניין מתדרדר עם אותם אנשים, אני עושה כאן קצת סדר. אני מבקש מקובי(סו) ומאילן להמשיך להתדיין בה"פ או בפורומים אחרים.

בכל מקרה מחקתי את ההודעות האחרונות.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נמחק - בניגוד לכללי הפורום

אני חוזר בי מהאישור לדבר על המשפט שלי בפורום. הסכמתי ניתנה בתקווה להוציא את הצדק לאור, ו/או להבין היכן לא צדקתי, אך כמו שקורה בפורום הזה, רבות, בזמן האחרון, זה נוצל לעלבונות ועקיצות. אי לכך אני דורש להפסיק להתעסק בכך בפרהסיה (פורום). לידיעת מנהלי הפורום.

אילן

בקשתך התקבלה - השירשור ננעל.

קובי

מנהל פורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...