Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לומר לי בבקשה איך הדבר הזה נעשה

ברשותי מאזדה לנטיס שנת 99 תאמת שאני לא בטוח אם יש לי מים ירוקים או לא

אבל בכל זאת שאני אדע איך לעשות במידה וכן...

האם צריך לרוקן את כל הרדיאטור או פשוט להוסיף כל פעם מעט....

תודה מראש לעוזרים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

1. בתחתית הרדיאטור יש לך פקק ניקוז קטן. פתח אותו + פתח את פקק הרדיאטור העליון (ממתכת) ותן למים לצאת.

2. פרק את מיכל העודפים (המיכל פלסטיק השקוף) ושפוך את המים + הג'יפה שבתוכו.

3. החזר את מיכל העודפים למקומו ומלאו במים ירוקים עד קו המקסימום.

4. אחרי שיצאו המים סגור את הפקק התחתון ודרך הפתח העליון מלא מים ירוקים עד שהרדיאטור מלא (מים נוזלים החוצה).

5. הנע את הרכב ומלא בהדרגה מים ברדיאטור כל פעם שהמפלס יירד.

6. ברגע שאין יותר צריכת מים והמפלס ברדיאטור נשאר קבוע - סגור את הפקק וסע לשלום.

7. בדוק לאחר כמה שעות אם אין נזילות \ המפלס של המים הירוקים במיכל העיבוי (עודפים) נשאר בקו המקסימום.

פשוט וקל. רק השתדל לבצע זאת כאשר הרכב קר ועל משטח ישר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

העבר את המזגן לחימום כשאתה מבצע את התהליך הזה, כך גם המים שברדיאטור החימום הפנימי יתנקזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
העבר את המזגן לחימום כשאתה מבצע את התהליך הזה, כך גם המים שברדיאטור החימום הפנימי יתנקזו.

אחי יש לי טויוטה קורולה שנת 1994. אני רוצה לשאול בבקשה אם גם ברכב שלי צריך להעביר למצב חימום לפני החלפת המים???

תודה .

פורסם

מה כאילו עכשיו זה הסטנדרט להקפיץ שירשורים משנה ומעלה??!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...