Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה בהמשך להודעות הקודמות שלי שגנבו לי את המערכת מהאוטו

אז הביטוח שלח אותי לאיזה יבואן שיכול להביא לי את החלקים שנגנבו לי אז ככה:

1.במערכת שנגנבה היה לי רמקולליים 6*9 של פיוניר 400 W ועכשיו במערכת החדשה שאני רוצה להרכיב אני לא מעוניין ב 6*9 אלא בקומםונטט קידמי במקום זה

יש לי באוטו מקום לרמקול 4 אינץ' ובעל המקום אמר לי שהוא יכול להביא לי את אחד משתי הדגמים האלה של DRAGSTER

http://www.dragsteraudioart.com/DSX.html הרמקול הראשון בעמוד

או את הרמקול הראשון בעמוד הזה http://www.dragsteraudioart.com/DS.html

הוא אמר לי שעל הראשון הוא יותר ממליץ אבל השאלה שלי אליכם היא האם בכלל כדאי ללכת על החברה הזאת?

2. במערכת הקודמת היה לי סאב 800 של פיוניר ותאמת שלא ממש הייתי מרוצה ממנו והוא נתן לי אפשרות לבחור לקחת סאב 1000 של פיוניר או לקחת סאב של דרגסטר 150 וואט RMS

3. ועוד משהו אחרון זה המגבר הקודם שהיה לי זה ROCKFORD 4004 והוא אמר לי שהוא יכול או להביא לי את אותו מגבר שהיה לי או מגבר הנ"ל של דרגסטר dab 4075

http://www.dragsteraudioart.com/DAB-4channel.html (המגבר השני)

עכשיו השאלה הכי ראשונה שלי זה האם בכלל שווה ללכת על החברה הזאת DRAGSTER כי אני עד היום לא כל כך שמעתי עליה.

תודה רבה רבה לכל העוזרים!

פורסם

היה לי ציוד של דראגסטאר ברכב, אני יכול רק להמליץ לך על מוצרים שלהם, הסאבים שלהם תותחים, אפילו הקטנים שלהם נותנים בראש ,לא רואים פיוניר ממטר, בנוסף המגברים שלהם מאוד איכותיים. ובכלל אני מרוצה ומי שקנה ממני עוד יותר מרוצה.

פורסם

DRAGSTER מעולים... 15 רמות מעל פיונר...

זו סדרה טובה שלהם ועדיפה מה הסדרה השנייה שהציעו לך..

http://www.carsforum.co.il/vb/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=854240

אבל היתי מציעה לך לעשות הגבהה כולשהיא בכדי להכניס 5.25 או 6.5 אינץ...כי עם 4" לא תקבל את אותה חוויה..

לגבי הסאב והמגבר לך על הדגסטר...

רק תנסה אולי לקחת סאב קצת יותר חזק

לדוגמא 10" או 12" של הסדרה הנ"ל..:

http://www.dragsteraudioart.com/DWE.html

בהצלחה~!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הסאבים שלהם חזקים - כן, אין ספק - מדוייקים - לא! עד היום לא שמעתי סאב אחד שלהם שמסוגל גם לנגן יפה חוץ מ"לתת בראש"

והבעיה עם דראגסטר מבחינתי - זה שהטוויטרים שלהם מתכתיים בטירוף וצורמים לאוזן - גם בסדרות הגבוהות שלהם.

הייתי לוקח את המגבר בלי שיהיו לי ספקות ואת הסאב הייתי לוקח כי לדעתי הוא באמת יותר טוב מרוב הפיונירים שתמצא בשוק במחירים האלה ובכל זאת אם אתה יכול לקחת משהו אחר - כמו קיקר comp vr אבל קומפוננט קדמי - זה פשוט לא הסאונד שאני אוהב, לא הייתי נוגע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקא שמעתי כמה סטים של דרגסטר ונשמעו ממש טוב ביחס למחירים

..

עכשיו הכל תלוי איזה מוזיקה שומעים איתם..

הם לא לקונצרטים בטוח..!

יותר לרוק, תראנס,ראפ...דברים לא קלים מדי..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ברור

זה עניין של טעם וריח ולדעתי הצליל שיוצא מהם הוא מאוד לא ווקאלי - כלומר לא מתאים למי שאוהב לשמוע קול נקי וצלול של זמר - הצליל שלהם מתכתי.

מי שאוהב צלילים גבוהים יהנה מהם בקטע של מוזיקה אלקטרונית וטראנסים, דאנסים וראפ

אבל רכות אין בהם, צליל אנושי פשוט לא נשמע בהם נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז קודם תודה על התגובות

בנוגע להגבה בכדי לשים רמקולים 6.5 אני לא מעוניין לעשות אבל עדיין לא קיבלתי בידיוק תשובות לשאלות

לפי מה שהבנתי זה חברה דיי איכותית

הסוג מוזיקה שאני שומע זה היפ הופ האוס וכאלה...

בעיקרון אני דיי מחפש באס טוב ונקי ולא אהבתי את הסאב הקודם שהיה לי של פיוניר אז חשבתי לנסות חברה אחרת בסאב

בנוגע לקמופנונט יש שם 2 רמקולים שונים ואני צריך את דעתכם האם שווה לי לקחת אותם במקום ה 6*9 של פיוניר ואם כן אז איזה דגם ממה שהבאתי

ובנוגע למגבר... המגבר הזה עדיף על ה ROCKFORD 4004???

פורסם

אנשים בבקשה אני צריך עוד תגובות כי אני צריך לתת תשובה לבן אדם מחר ואני עדיין לא יודע איזה דברים לקחת

תודה מראש

פורסם

שילמת לבן אדם? אתה חייב לו משהו? למה אתה חייב לתת לו תשובה מחר???

קח את הזמן, שלא תתחרט על זה אחר כך - עצה - סע למקום שאתה גם יכול לשמוע בו את מה שאתה קונה - על סמך העצות שנותנים לך כאן, גם החברה הכי טובים, אתה רק עלול לצאת לא מרוצה - האוזניים שלך הן שקובעות את מה שאתה אוהב לא?

תחשוב על זה שאתה נכנס למסעדה של "היי-סוסיאטי" ובגלל שאיזה מישהו אמר לך שקוויאר זה סוף הדרך - אתה עדיין חושב שביצים מלוחות של דג יהיו לך טעימות רק בגלל שמישהו עם הרבה ידע במסעדות יוקרה אמר לך ככה?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...