Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ אני לא מפרסם מה יש לי מה אין לי , אבל את המגבר הנ"ל הייתי חייב לשתף .

המגבר נפל לידיים שלי ממש בפוקס , ולאט לאט אני מעכל את מה שנפל בידי .

אוקיי , מספיק (עם ה-סנקציות) דיבורים ויאלה נתונים .

מגבר Nakamichi PA-302

2X80 RMS 4 OHM

2X160 RMS 2 OHM

Signal to Noise Ratio : 110 dB

Total Harmonic Distortion : 0.005%

And the best part : Manufactured in 1989

וזהו בנתיים , היה ממש קשה למצוא את הנתונים , ועוד לא סיימתי עם החיפושים (אחרי שחרשתי את כל הגוגל ופורומים וחוות דעת ... ) .

אני לא יודע מה אני יעשה איתו , אם אני לא ימצא לו שימוש אולי אני ימכור אותו (אם אני יקבל הצעה שאני לא יוכל לסרב לה :wink: ) , ואולי אני יתלה אותו סתם ליופי .

אבל ( ואבל גדול ) , מי יודע מה יהיה . בכל מקרא יש גם תמונות תהנו .

הוא נחשב ל-OLD SCHOOL ?! :wink::twisted:

inside1.jpg

inside2.jpg

outside1.jpg

זה נכון

פורסם

יש הרבה דברים שהיו עושים פעם והיום פשוט כבר לא עושים את זה "כמו פעם" אם אתה מבין למה אני מתכוון...

לדעתי אם היו נותנים לי לבחור בין רכב ספורטיבי חדש ותקציב לשפר אותו לבין רכב קלאסי ישן ותקציב לשפר אותו - אני הייתי בבעיה גדולה ונראה לי שברוב המקרים דווקא הייתי בוחר בישן.

אין כמו אולד-סקול!!! זאת פנינה אמיתית - תשמור עליו עוד כמה שנים טובות - לדעתי, הערך שלו באי-ביי וכאלה רק ילך ויגדל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ווואו המגבר הזה אשכרה יותר מבוגר מחצי מהחברים פה בפורום :-) .

Old - School של ממש ! גם אני אומר - תשמור אותו קצת עוד קצת ואז תנסה למכור .

(ואם אתה רוצה למכור עכשיו דבר איתי בה"פ :wink: ..)

ממש מציאה ..

פורסם

הכן הכן , הוא ממש כמו פרח , עם הזמן פורח וניהיה יותר יפה (ויקר) ויש לו ריח ממש מלבב (בעעע).

פעם היו עושים מגברים באהבה . למכונות של היום שמכינות את המגברים אין את הטצ' ואהבה כמו של המכונות של פעם , הצעירים של ימינו , אחחח ...

בכל מקרא אני מוכר אותו ב-200 שקל , אני שומע 300 ?! :loco:

וברגע שאני יחבר אותו וישמע את תפוקתו , אני ידווח .

בנוגע ל-EBAY רוב האנשים לא ממש יודעים ומעריכים רכיבים (וביניהם גם המגבר הנ"ל) , וזו אחת הסיבות שהמגבר הגיע אליי .

אני הבנתי מה עומד מולי , וחטפתי אותו (ממש כמו בקטע "ממשימה בלתי אפשרית" ,שדרך אגב יוצא עוד מעט מספר 3 בסידרה ).

אם מישהו מעוניין , יש מגבר כזה למכירה EBAY , הוא רוצה סכום שולי של 300 יורו (מחיר לפני משלוח , מכס ... ).

דרך אגב , המגבר מאוד יפה , וזו צורת השיחה שלי עם הבחור :

אני : שלום , איזה מגבר יש לך ?

בחור : אממממ , מגבר יפה כזה .

אני : וואלה , אני תומך במגברים יפים , אבל מה רשום עליו ?

בחור : NA NA NAKANITCHLI משהו .

אני : הכי טוב נקלמינצ'י , טוב אם אתה אומר שהוא יפה , אולי אני יתלה אותו ליופי .

בחור : כדאי לך , הוא מאוד יפה .

אני : אם הוא כל כך יפה , למה אתה לא תולה אותו ליופי ?

בחור : אני לא בקטע של מגברים .

...

זו היתה השיחה הראשונה-ואני רציני , עד שהוצאתי ממנו פרטים (ממש כמו חקירה) , קשה קשה .

זה נכון

פורסם
תתחדש .

אתה בטוח שהמגבר תקין לחלוטין ?

בחיבור הראשוני הוא היה תקין לחלוטין .

מישהו מתנדב לפתוח ולחקור אותו ?!:wink:

אני לאט לאט מעכל , מגבר בן 17 שנה פאקינג שיט .

זה נכון

פורסם
בכל מקרא אני מוכר אותו ב-200 שקל , אני שומע 300 ?! :loco:

וברגע שאני יחבר אותו וישמע את תפוקתו , אני ידווח .

יאללה אני קונה רק אם הוא עובד

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אני אישית לא מבין את אלו שקונים ענתיקות כאלו (אלא אם כן הם אספנים). אין שום יתרון במגבר ישן בטח לא בכזה בן 17 שנה שמי יודע מה מצב הרכיבים שבו. לקבלים יש נטיה להתייבש ולאחר 17 שנה יש סיכוי טוב שיש צורך להחליף את כולם.

נ.ב.

אם פתחת את הת'רד הזה כי אתה רוצה למכור אותו ולעשות לו קידום מכירות הוא ימחק.

פורסם

זה פריט מוזיאוני - מספיק שהוא תקין ובזה ערכו

אם אתה בעל עסק (טומקאר) תתלה אותו לתצוגה יותר נכון לראווה - זה בהחלט פריט אספנים בהתחשב בגיל של התחום הזה.

זה נכון שקבלים מתייבשים אחרי כל כך הרבה זמן אם זאת יש מוצרים ששורדים גם את השנים האלו ויותר מזה - שווה לנסות סתם בשביל הכיף, מקסימום... תתלה אותו לראווה. ומצד שני... קצת חבל על המגבר, אם המצב האחרון שבדקת אותו הוא היה תקין - תשאיר אותו ככה, כבר עשה את שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מוצרי העבר של נאקמיצ'י היו נדירים באיכותם. לי היו טייפים שלהם מסדרת דראגון לבית ולרכב היה לירדיו טייפ מדגם TD-700 וקרוס להגברה אקטיבית.

עד היום אני משתמש ב- CD-45Z (אפילו נרכשו זוג כאלה...)

חיפוש ב-EBAY מראה שהייתי צריך לשמור עליו טוב יותר...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5862203657&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

חבל שאין מגברים כאלו היום...

היה לי סאב וHU של נקמיצ'י עד לפני שנה.

זו חברה מצויינת!!

המגבר באמת ישן ואני לא מאמין שהוא עובד, אם כן זה נס ממש.

מישהו יודע אם החברה הזו מייצרת עדיין?

כי הרדיו דיסק שהיה מותקן אצלי היה די חדש.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם
חבל שאין מגברים כאלו היום...

היה לי סאב וHU של נקמיצ'י עד לפני שנה.

זו חברה מצויינת!!

המגבר באמת ישן ואני לא מאמין שהוא עובד, אם כן זה נס ממש. נס? ממש לא! אין סיבה שמגבר לא יעבוד.

מישהו יודע אם החברה הזו מייצרת עדיין? ועוד איך שמייצרת!!!

כי הרדיו דיסק שהיה מותקן אצלי היה די חדש.

רצ"ב קישור לאתר של נקאמיצ'י.

http://www.nakamichi.com/home.html

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מה זה קבלים מתייבשים?

בחדר עדיין פועם ובועט לו מגבר של מרנץ משנת 74', והוא בכלל לא שותה מים.

שו הדה קבלים מתייבשים? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה זה קבלים מתייבשים?

בחדר עדיין פועם ובועט לו מגבר של מרנץ משנת 74', והוא בכלל לא שותה מים.

שו הדה קבלים מתייבשים? :roll:

איתמר.

איתמר,

לקבלים אלקטרוליטים יש נתייה "להיתייבש", במילים הכי פשוטות זה אומר להתקלקל. בד"כ זה קורה לקבלים אלקטרוליטים של יצרנים ליגה "ז" או לחילופין יצרני הזבל הסיני. במכשירים ישנים של חברות מכובדות לא הרכיבו קבלים זולים (בעבר גם לא היו הייצרנים הסיניים, הם צצו רק בשנים האחרונות) ולכן ההאפשרות של "היתייבשות" כימעט ואינה קיימת בהם. לכן מגבר המרנץ הישן שלך עדיין עובד ויעבוד עוד הרבה שנים. בעבר ייצרו מכשירים ברמה גבוהה שמחזיקים הרבה שנים, אך גם רמת המחירים שלהם הייתה גבוהה מאוד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...