Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון אלפא רומיאו בשבדיה , אחד ממירוצי האליפות שלהם

סרטון 1 -

http://matsmurphy.dyndns.org/alfapower/Mantorp-Race_MS_050903.wmv

סרטון 2 -

http://matsmurphy.dyndns.org/alfapower/Mantorp-Challenge_050903-2cams.wmv

ואגב , יש עוד הרבה כאלו .

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

היי דובי, השרת איטי עד מאוד ולכן לדעתי, מעט מאוד אנשים יורידו את הקטעים הנ"ל...

אם תוכל להעלות אותם לשרת קצת יותר מהיר (כדוגמת: http://www.mytempdir.com/), אני מאוד אשמח..

בתודה מראש, אור.

(נ.ב. כל מי שיש לי את הקטעים הנ"ל מוזמן להעלות לשתף..)

פורסם
יש הרבה סרטוני אלפא אבל לצערי זה לא סרבר שלי או שיש לי יכולת להעביר את זה וגם זמן לא כי צריך להתאמן לראלי הקרוב..

דובי דובי... מתרגשים???

שלא תתאמנו לי יותר מידי אתה ונדב.... כי אני מתכוון להגיע - ואם אני מגיע - זה בשביל לנצח...

אח.... ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן...

כל הכבוד לנדב (וגם לך):

1. על המוטיבציה

2. על ההשקעה

בהצלחה....

אלון

פורסם

אלון, מה אתה חושף פה סודות מקצועיים???

ואגב, רק בשביל הכבוד, אם אני רואה שאני מוביל עליך (אפילו אם זה בגלל שהקלאץ' יחליק :wink: ) אני מסדר לעצמי פנלטי של 40 שניות (מקווה שזה יספיק לך :lol: ) כדי שלא תצא מבואס מהמרוץ האחרון שלך...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ואגב, רק בשביל הכבוד, אם אני רואה שאני מוביל עליך (אפילו אם זה בגלל שהקלאץ' יחליק :wink: ) אני מסדר לעצמי פנלטי של 40 שניות (מקווה שזה יספיק לך :lol: ) כדי שלא תצא מבואס מהמרוץ האחרון שלך...

אני לא זוכר מירוץ אחד (שסיימתי את כל הזמנים) שמישהו (אפילו לא אימפרזה) היה מהיר ממני ב - 40 שניות.....

אז נראה לי שזה יספיק....

לגבי ה 2 על 4 - בפעם האחרונה שהתחריתי (ואתה צריך לזכור את זה כי אתה היית הנווט - ונראה לי שהיית מבסוט מאד מהגביע :-P ) - ולמרות שהתחרינו בלי קלאץ (זוכר את פטנט הקוקה-קולה של סרוגו?) הייתי מהיר מהרכב השני אחרי ב -6 או 8 שניות ל - 3 ק"מ בערך - זה 2 עד 3 שניות לק"מ וקרוב לחצי דקה לסטייג' של 10 ק"מ - אם אני מוסיף לזה את ה 40 שניות שאתה נותן לי "פור" - אני חושב שאני יכול לנהוג ב"איזי"...

לא ככה?

:wink:

אלון

פורסם

ועוד דבר - לא אני חשפתי... דובי חשף שהוא מתאמן - אז חשבתי שזה סוד ידוע...

לגבי המירוץ האחרון שלי - זה כנראה יהיה האחרון עם ה 106S16 - אכן אחרי המירוץ היא כנראה תמסר לנהג חדש - אבל אתה יודע שאני לא נשאר בלי רכב.

מה יהיה הרכב החדש? זה הסוד הכי שמור בעולם הספורט המוטורי הישראלי...:wink:

אלון

פורסם
אלון

אל תשכח שהפעם יש נשק סודי...

אני לא שוכח. אני גם לא שוכח שבפעמים שהייתי מהיר כל-כך - גם לי היה נשק סודי בשם נדב....

כמה שאני שמח שהרווחנו מתחרה חדש, רציני עם מוטיבציה (ולאט לאט מסתמן שגם כנראה יודע לנהוג טוב)... - ככה אני מצטער שהפסדתי נווט מעולה. אם אתה תגיע לרמת ההבנה שהיתה ביני ובין נדב - אז בהחלט יהיה פה פייט רציני.

בכל מקרה - היום הקטגוריה שלנו בנוייה באמת מחברים טובים - כך שכל מי שזוכה (גם אם זה לא אני) וביייחוד אם זה נדב - משמח את כולם - ללא קנאה ותככים הזכורים ממקומות אחרים ואפלים. מה גם שכל הצלחה של נדב משמחת אותי בייחוד לאור העובדה שאני מרשה לעצמי להרגיש כמי שנתן לו את הדחיפה הראשונה בספורט הזה בארץ כמו גם ללפחות עוד נהג אחד אחר - ובעניי אין דבר משמח יותר אם ייכנסו עוד נהגים טובים לקטגוריה כמו גם שישארו אחרים החושבים לעבור - למשל קובי כהן שהוא גורם מאתגר לכולנו - ואם הוא עובר לקטגורייה עליונה - לדעתי כולנו מפסידים....

בקיצור - בהצלחה לכולנו - אני מאחל לכם שתהיו הכי מהירים מכל הנהגים!

ואיטיים ממני באיזו עשירית שנייה.....

:wink:

אלון

פורסם

תודה על המחמאות אלון! אני מחכה כבר למרוץ ומקווה שתוכל להגיע

בברכה נדב

נ.ב. מה אתה מדבר על NOS אמרתי לך, אם תגיד מילה על זה אני ישר מספר לכולם איך אתה מקצר מסלולים ושולח הולוגרמה של הרכב שלך כדי שלא ידעו :|

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...