Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל ידידיי!

היום בבוקר באמצע נסיעה פתאום אני לוחץ על הברקס, והוא נהיה רך כמעט כמו שלוחצים על הקלא'ץ.

שמתי שמן ברקס ופימפמתי וכלום לא עזר, רציתי לדעת בבקשה אם מישהו טופל או מכיר את מוסך מאיר בתל אביב-יפו ויוכל לתת לי המלצות עליו מבחינת שירות מחירים אמינות וכו'..מחכה לתשובה מהירה אם אפשר כי אני מזמין עוד כמה שעות שגריר....(הרכב פיאט אונו שנת 91)

נ.ב:

אל תזניחו לעולם את הבטיחות באוטו (לא שאני הזנחתי זה הופיע לי פתאום),אבל זה מסוכן מאוד, מזל שהייתי על 20 קמ"ש בערך וגיליתי את זה כי לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הייתי על מהירות יותר גבוהה ומנסה לבלום..אז לצומת ליבכם!!

תודה רבה

טל

פורסם

טל שלום רב!

במקום לקבל חוות דעת על מוסך שכנראה אינו מוכר לחברי הפורום, פנה למוסך שהומלץ לך בעבר כשהיתה לך בעייה עם בלם היד, ופנה למוסך , ש. קובלנץ ובניו, שנמצאים במגרשי התערוכה, סוף רחוב דיזנגוף, טלפון 03-5468898,ובקש את נתי שהוא חבר פורום זה, וגרור את הרכב לשם, ודווח בפורום על השרות שקבלת!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
טל שלום רב!

במקום לקבל חוות דעת על מוסך שכנראה אינו מוכר לחברי הפורום, פנה למוסך שהומלץ לך בעבר כשהיתה לך בעייה עם בלם היד, ופנה למוסך , ש. קובלנץ ובניו, שנמצאים במגרשי התערוכה, סוף רחוב דיזנגוף, טלפון 03-5468898,ובקש את נתי שהוא חבר פורום זה, וגרור את הרכב לשם, ודווח בפורום על השרות שקבלת!

בברכה

צביקה

צביקה תודה רבה על ההמלצה אני שמעתי לא פעם אחת ולא פעמיים על המוסך ש.קובלנץ ובניו מאנשים שטופלו וקיבלו שירות סוף הדרך!

אבל שאלתי על מוסך מאיר מפני שדוד שלי טופל שם יום חמישי שעבר בקשר לחימום הרכב וכו' והוא קיבל גם שירות ומחירים נוחים , והוא המליץ לי לגביי מוסך מאיר..אז בגלל זה רציתי להתייעץ, אבל אני אשקול בכל מקרה את המוסך שהמלצת לי עליו!

תודה בכל מקרה

טל

פורסם

טוב מחר בבוקר (ה') הרכב שלי פיאט אונו, יובהל למוסך מאיר בתל אביב יפו לטיפול ברקסים רפידות וכו'..

שהאוטו יצא מהטיפול במוסך אני ייתן המלצות ומחירים ופירוט כללי לכל מי שפנה אליי בפרטי וגם לכל מי שירצה אני יפרסם כאן שמי שירצה יראה..אעדכן אותכם בקרוב

יום טוב

טל

פורסם
את ההמלצות (אם יהיו) דאג לפרסם בשרשור המיועד לכך באופ טופיק.
שמר סליחה על הבורות, אבל למה באוף-טופיק ולא להמשיך תשירשור *** עריכה - כתיבת "תשרשור" היא עוד סימן לבורות ***פה בטכני אחזקה וטיפולים?

לפעמים זה חוסך לאנשים שאלות לפני שהם משלמים כסף על ריק לגביי טיפולים..

טל

• תוכן חדש...