Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל הרי כל העניין הוא שהתמורה למחיר בלאנוס היא לא טובה. מדובר ברכב מיושן, לא איכותי, בסיסי ביותר, רועש, חלש, לא נוח ולא בטיחותי. תמורה למחיר? רק אם כל מטרתך בחיים היא לחסוך כסף, וגם כאן יש חלופות עדיפות. בהנחה ובנאדם שקונה אוטו רוצה לקבל גם רמה מסוימת של איכות חיים, הלאנוס היא בפירוש בחירה גרועה. אם אתה בנאדם שמסתפק בטלוויזיה 21 אינץ', רמקולים של מחשב, בגדים של סבא שלך, מחשב פנטיום 2 וכוס מים בבית קפה - אולי, רק אולי, הלאנוס היא בשבילך. אם אתה רוצה משהו שיתן לך קצת איכות ונוחות בנוסף לאפשרות להגיע ממקום למקום - חפש במקום אחר.

ואם כבר הזכרתם תמורה למחיר - אמנם היא פחות אמינה מלאנוס, כנראה, אבל סיטרואן קסארה מהשנים המוקדמות (ובכלל, בעצם) היא האי-מא של התמורה למחיר.

רוני

חחח...יש מישהי שאני מכיר שעונה על הקריטריונים הנ"ל..יש לה טלויזיה מימי אנטיוכוס (בעצם גם הוא היה מתבייש בטלוויזיה שכזו) ופיאסטה מהשכרה.פיכסה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לאמא שלי הייתה 3 שנים לאנוס ידנית מליסינג.

מלבד העובדה שהייתה אמינה, מדובר ברכב מגעיל לכל דבר. אה כן... ויש לה מזגן מעולה.

מזכירה לי את מקרר ה"אמקור" שהיה לנו שהייתי בן 3...

• תוכן חדש...