מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
גגון מקורי רנו סניק דור 1, במצב חדש , היה בשימוש מספר מועט של פעמים. מחיר מבוקש 350 ש"ח אורן 054-4-235-288
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 0 תגובות
- 791 צפיות
פנס ראשי צד נהג להונדה סיוויק 98-00 כחדשה של חברת DEPO לא הורכבה מעולם (טעות בקנייה) http://www.siz.co.il/view/3jtmo1bukgzt.jpg.htm
הודעה אחרונה מאת אושריי, -
- 0 תגובות
- 990 צפיות
רפידות גז וברקס מקוריות של ספארקו. עשוי מתכת מצופה גוי עבה - אחיזה גבוהה. הרכבה של הרפידה ע"י הברגה על הרפידה הקיימת או החלפה שלה. מגיע ללא ברגים כיוון שכל בורג יתאים. 80 שקל אני מרעננה. יניב: 054-6656028
הודעה אחרונה מאת farmalot, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
הקיט הוא של חברת סימוטה הכוללה צינור אלומיניום צינור נשם סיליקון פילטר פתוח ובאנדים! מתלבש בדיוק כמו הפילטר המקורי מוסיף רעש יפה ותגובת דוושה יותר זריזה. הפילטר בצבע כחול והקיט משומש במצב חדש היה מורכב חודשיים המחיר 350 ש"ח התקנה עלי אני מאשקלון 0546519138
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה פורק לחץ חיצוני במצב חדש. מכרתי את הרכב והפורק מוצע למכירה. 350 ש"ח Uploaded with ImageShack.us מי שמעונין שישאיר מספר טלפון ואחזור אליו.
הודעה אחרונה מאת lironz, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
חישוקים יפהפיים דגם חדש נרכשו לפני כחצי שנה ב 1800 ש"ח אני מבקש תמורתם 1300 ש"ח גמישות קלה לא שפגט למעוניינים נא לפנות ב ה.פ או לאייל 050-3016306
הודעה אחרונה מאת teyal, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 715 צפיות
שלום, למכירה זוג פנסי צד ופנסי איתות שקופים לב.מ.וו E36. מחיר מבוקש: 120 ש"ח לכל ארבעת הפנסים. פרטים בטלפון: 052-8907886 ניר
הודעה אחרונה מאת נירקום, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 719 צפיות
שלום, המחסן מתפנה ויש כמה חלקים שאני מוכר: סטריאו מקורי של Blaupunkt שהגיע במקור עם דגם ה- GTI6. מחיר: 140 ש"ח. הרבה בתי מנורה חדשים + נורות ללוח שעונים. חלקן מקוריות (רגילות) וחלקן LED + נורות רגילות ספייר + 4 מחוגים צבועים ללוח שעונים (גם ירד מ- GTI6). את המחוגים ניתן להחזיר לצבע שקוף או לצבוע בצבע אחר. מחיר לכל החבילה: 90 ש"ח. קוייל ל- 306 GTI6, מחיר: 170 ש"ח. פרטים בטלפון: 052-8907886 ניר
הודעה אחרונה מאת נירקום, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
למכירה בוסט קונטרול גריידי פרופק בי, האנלוגי והטוב שכולם מכירים. מחיר אחרון 600 שקל לבוא לקחת ,לא לבלבל תמוח יותר מדי 052-7324984
הודעה אחרונה מאת itzik t, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
פנסים אחוריים שקופים לוולקסווגן בורה חדשים נתן
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה שמיכת NOS חדשה באריזה. כזו בדיוק: http://www.ebay.com/itm/NOS-14165-10-LB-Nitrous-Bottle-Blanket-/190670356298?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c64d6bf4a&vxp=mtr במחיר עלות בחו"ל - 150 ש"ח. נא לפנות בהודעה פרטית, תודה. ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
מגליון 1 ועד הסוף מעונינים - צלצלו 0506404064
הודעה אחרונה מאת arik555, -
- 0 תגובות
- 584 צפיות
גון 4750K מתאים במיוחד לבעלי רפלקטור נותן אפקט כחול לפנס לבעלי פרוג'קטור יהיה גוון קסנון מקורי מהחברה הנורות עם הצבע הכי קרוב ללבן . להחלפה באותו נורות בלבד H1 שלחו הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Avishai22, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
אהלן חברים אני קניתי את הסט הזה להרכבה על הרכב שלי, אבל עד שיצא לי להרכיב החלפתי רכב ולכן אין לי שימוש בסט הנ"ל הסט הוא חדש, ישב בארון כמה חודשים הוא די PLUG AND PLAY, קל לחיבור ולהרכבה מגיע בפנים כל מה שצריך בשביל לחבר ולהתאים את הסט לרכב. המחיר שאני שילמתי עליו הוא 800 שקל אני מבקש עליו 500 חדש לגמרי הגוון הוא לבן. אני מאיזור המרכז
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
למכירה, 2 ידיות דלתות פנימיות לקליאו, ימין ושמאל. 200 שקל.
הודעה אחרונה מאת owner, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פנסי ערפל עגולים הלוגן 4.3K משולבים לדים (הפעלה אופציונלית) כולל צמה, קונסול, פיוז ומעמדים מתכווננים. 300 ש"ח , ממש חדשים נפתחו רק כדי לצלם. 0506960596 אלי איזור המרכז (חולון).
הודעה אחרונה מאת lei1989, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה זוג צמיגים במצב חדש שעברו 9 אלף קילומטרים במידה 205/55/16 לא סדוקים ולא יבשים במצב חדש. מישלין PRIMACY HP תוצרת גרמניה,צמיג רך ושקט. http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-primacy-hp במצב חדש 500שקלים אדי.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
למכירה כיסויים לקאליפרים BREMBO בצבע אדום, איכותיים מאוד ולא כמו הזבל שנמכר לרוב. עשויים מABS קשיח וציפוי קשיח, רמת גימור מעולה ומדוייקת. חצי פתוחים על מנת לאפשר לקאליפר קירור. לא היו בשימוש כלל, הוזמנו מחו"ל ובזמן הזה קיבלתי מתנה סט כזה. 200 שקל לסט של 4 (סט קידמי+אחורי) לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה ג׳נטים 14 מקוריים מסיטרואן וולקן במצב טוב מאוד, מרחק ברגים 4x108 צמיגים kleber לא שחוקים אך יבשים. במידה 185/60/14 מחיר - 500 שקל (גמיש).
- 1 תגובות
- 941 צפיות
למכירה צמיגים מבית avant במידה 15\65\195 מלאי בשר ולא יבשים כלל בהתחייבות יצור - סוף 2010 בקיצור, צמיג מפתיע מאוד בהתנהגות\אחיזה נמכר עקב חוסר התאמה במידה, אפשרות החלפה לצמיגים במידות 195\55\15 או 15\50\195 אני מאיזור המרכז ונמצא גם מידי פעם בב"ש לפנות בה"פ.
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן אנשים אני מציע למכירה את השעון הישן שלי ששירת אותי עד כה במשך כשנה, בצורה נאמנה! מדובר בשעון של SHADOW בצבע לבן , עם תאורה אדומה יחידות בBAR. חדי העיין יכולים לראות שהוא דומה לשעוני CR של DEFI קצת בהרחבה על השעון http://www.alleymotorsport.co.uk/shadow-pro-turbo-boost-gauge-571-p.asp והנה תמונה להמחשה הצעות מחיר לפרטי
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה 4 בולמים צהובים מתכוננים משומשים של קליאו ספורט, הבולמים תקינים. מחיר 1200 שקל לכל הסט. גמיש לרציניים.
הודעה אחרונה מאת owner, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה סט חדש באריזת פלסטיק תוצרת craftsman ארצות הברית. 10mm עד 19mm ידית 3/8 (10mm) 200 ש"ח 0546588000
הודעה אחרונה מאת roeiw, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
ניתן לעשות כל פעולה ודיאגנוסטיקה למחשבים (ECU,ABS,GEAR) של כל אופל משנת 1998 והלאה. כמו כן ניתן לקודד מפתחות ושלטים נוספים לרכב, לאפס תקלות ועוד. כמו כן ניתן לקבל נתונים בזמן אמת על החיישנים של הרכב יש ברשותי 2 סטים אחד מלא כולל כל האפשרויות שציינתי ועוד (150 שקל) עוד אחד דומה רק ללא האפשרות לתכנת מפתחות\שלטים (100 שקלים) הפריטים למכירה בעקבות מכירת האופל שהיה ברשותי, אני נמצא באזור ירושלים. תינתן הדרכה בסיסית לקונים. נא לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת kazaabubu, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
מנוע GT בלוק קלוז דק 2 ראשים של GT ראש STI משאבת וולברו טורבו TD05 18G מחיר 2000 שקל ציפ עוקף מאפ מזרקים GT 850CC שני סמלים ורודים STI מתנאול לבונטה סטייג 3 משאבה+מחשב פילטר פתוח 4 אינץ פלטת דיסק STI דאון פייפ 3 אפ פייפ מקורי סעפת פליטה מורחבת פלגים דרגה 7 פלטיניום בית 3 אינטש לאירפלומטר STI באגז+ספוילר מקורי לבן לGT פלאגים מקוריים STI מדחס GT אלטרנטור GT רפידות STI חדשות מזרקים STI ורודים אינטרקולר גדול עליון מחשב של גולף GTI כל החלקים משומשים במצב טוב 0507878442
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 0 תגובות
- 602 צפיות
מחפש לקנות כנף שמאל,פנס איתות שמאלי של לנסר (זה שבקצה הכנף) למי שיש את החלקים הנ"ל(לנסר ישנה) שיצור קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת NiNi, -
חליפות שטח
מאת yura18- 0 תגובות
- 689 צפיות
חליפת שטח ONEAL חולצה חדשה מידה LARGE מכנס מידה 34 היה מעט מאוד זמן בשימוש מגיע אם מיגונים בצדדים,מצב חדש בלי סריטות או שיפשופים מחיר:500 חליפת שטח ONEAL חולצה מידה XL מכנס מידה 36 מחיר חליפה:500ש"ח חליפת שטח ONE מכנס מידה 34 חולצה מידה LARGE חדשה מחיר חליפה:500 חליפת שטח מכנס מידה 34 THOR חולצה מידה LARGE מחיר 500ש"ח חליפת שטח חדשה מכנס מידה 36 מגיע אם חתיכות עור בצדדים למניעת שיפשופים חולצה מידה XL חדשה הדגם הכי חדש של ONE מחיר חליפה 600 ש"ח יש אפשרות לשלוח לכל חלקי הארץ בתוספת תשלום בנוסף יש מגני ברכיים חדשים אם 4 צירים חדש בשקית של חברת FOX מחיר:300 ש"ח פרטים נוספים 0542030439
הודעה אחרונה מאת yura18, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
125/150/200 יש את כל החלקים .. בפרטי בלבד.
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מדובר ברשימה מאוד מרוכזת של כל החלקים הנמצאים אצלי, לשתי הדורות, ז"א משנת 1993-2000, מיכאני : - מנוע 1600 NFZ תקין לגמרי - מנוע 1400 הזרקה רב נקודתית - גיר רגיל (קיט הסבה מלא ישנו גם, למי שיש אוטומט) - סרן אחורי - ברקסים - ציריות 1400 - מחשבי רכב, 1600 אוטומט, 1400 רגיל (XR דור שני) , 1600 SAXO VTR, - מערכת ה"כ שלמה כולל משאבה - מסרק - צינורות - בתי בולם - מערכת מזגן שלמה ALEX עובדת ותקינה 100%, שלמה לגמרי כולל הכל (מחיר מיוחד בגלל החורף) - וונטות למיניהם - רדיאטורים למיניהם - כל מיני חיישנים וצינורות.... - מדחס ALEX - צנרת שלמה כולל ממיר , דוד אמצעי ואחורי, מקורית ושלמה. - צנרת פתוחה …
הודעה אחרונה מאת addicted, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה מושבים קדמיים + אחוריים של קליאו ספורט דור ראשון. המצב של הכסאות טוב מאוד ! בנוגע למחיר, ניתן לחפש באייביי, רק הכסא של הנהג לבד עולה 1000 שקל !! אני דורש 1500 שקל על כל המושבים. תמונות אני אעלה מחר.
הודעה אחרונה מאת owner,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,493 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Haim_gds
- מיץ פטל
- Mike Lowrey
- BeBest
- Rongaflugen
- SlowRide
- ofer-1973
- outnex
- nglancer
- Night Driver
- Falcon_2024
- flytomars