מכירה - אודיו
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב. פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
12,501 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 879 צפיות
למירה רק היחידת ראש שלו לשליטה על הפרוססור או כל פרוססור אחר של אלפיין שניראת בצורת רדיו דיסק, חדשה באריזה עם הקבלה שנקנתה, פרטים נוספים בפרטי למי שרציני ומעונין
הודעה אחרונה מאת oded_ak, -
- 1 תגובות
- 863 צפיות
למכירה רמקולים FOCAL ACCESS 165A ללא קרוס וטויטרים במצב חדש בקושי היו בשימוש מחיר מציאה שקל 054-8066162 אבי
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 907 צפיות
למכירה תיבה במידות: גובה: 35 ס"מ, רוחב: 49 ס"מ, עומק תחתון: 40 ס"מ, עומק תחתון: 25 ס"מ. תיבה חזקה ואיכותית. 2 ס"מ. סאב קנווד 800W. בגדול, מוכר את התיבה, הסאב מגיע כבונוס... 250 ש"ח. איזור נס-ציונה. נא להשאיר הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 741 צפיות
לרגל מחשבות על שדרוג אני מוכר את הזאפקו שאספתי במשך השנה האחרונה: 1. זאפקו AG200, הוזמן מאיביי והגיע במצב חצי עובד. אבא מהנדס אלקטרוניקה והמגבר עובד בצורה מצויינת! מגבר אולדסקול, נותן צליל מדהים. הגברתי איתו טוויטרים ונהנתי מכל רגע. 2. זאפקו רפרנס 350.2, נקנה מחבר פורום, די קטן אבל חתיכת ממזר. מוצהר 100X2, 350X1, אני בטוח שהוא נותן יותר. עבד על גיין סגור והגביר טוויטרים. 3. זאפקו רפרנס 1000.4. חיה רעה. מוצהר 150X4, 500X2, בגישור הוא הופך לדיואל מונו. הגביר סאבים, סטים, וופרים ומידים. פשוט תענוג. יש למגבר הזה כבלי RCA מיוחדים- סימבילינק- קשה להשיג אותם בארץ והם נורא יקרים. מחירים: 1. 700 2. 1200 3. 3000 עם הסימבילינק. אני מאזור ירושלים, נ…
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- 0 תגובות
- 595 צפיות
מגבר 4 ערוצים חדש ועוד מגבר של SIRRA F250/4
הודעה אחרונה מאת מאור דוידי BORA, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
עקב צורך בחלל אחסון באוטו (מצרך נדיר בטויוטה MR2), אני מוכר את מערכת הסטריאו שהייתה מותקנת בגומחה מאחורי המושבים. מדובר בשני מגברים של JL Audio (הגדול יותר הוא מדגם 300/2 עם שני ערוצים, והקטן מדגם 250/1 עם ערוץ אחד). היתרון הגדול של המערכת הזו הוא הממדים הקומפקטיים, שיתאימו מאוד לבעלי רודסטרים או הוט-האצ'ים צנועי באגאז'. אני לא מבין בזה כלום, כך שהמפרט הועתק מהאינטרנט – אבל אני מתחייב שהכל במצב חדש ועובד מצוין. לטענת 'גיל-קאר', אצלם הותקנו המגברים במקור, שוויים כיום כ-2500 ש''ח – וזה המחיר המבוקש, גמיש לרציניים בלבד. ניצן 0505511530 מפרט המגבר הגדול: Class A/B Two-Channel Full-Range Amplifier •RMS …
הודעה אחרונה מאת דין007, -
- 14 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני מציע את כל המערכת שלי למכירה. לקח לי שנה וחצי לאסוף את כל הרכיבים בקפידה ומחשבה רבה. כל הרכיבים מותקנים כרגע ברכב ועובדים! מדובר ברכיבים מהשורה הראשונה, שמורים מאוד, ומעולם לא עברו תיקון! 1. Eclipse CD-7200 mkII - מכשיר נדיר באיכויות שלו, שולט על כל המערכת לא צריך קרוסים בכלל! אקולייזר פרמטרי, TA וכו' וכו'. מצויד במעטפת נחושת לסינון רעשים, יציאות 8V בהתנגדות נמוכה, USB, תומך בלוטות' עם דיבורית בלוטות'. שמור מאוד באריזה המקורית, כולל חוברת הפעלה וכל מה שצריך! הכל עובד, יש גם שלט. Xetec P2 EVO Prestige .1 - הדואל מונו הגרמני המפורסם, עושה עבודה פשוט מעולה 2X205 וואט או 970 וואט בגישור 2 אום, הגביר את המידים של הK2P, והם דפקו כאילו אין מחר ממש ס…
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למכירה תיבה כפולה פתוחה לסאב 12 אינץ,במצב חדש דנדש,נבנתה לפני מספר ימים. לפרטים: אנדריי 0546960922
הודעה אחרונה מאת JaIgor, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
1) קלריון cz500 במצב חדש. +עדכון תוכנה למיקרופון. מגיע עם האריזה המקורית, שלט וכל הציוד הנלווה. היה בשימוש מועט 2) 4 יריעות איטום דיינמט. פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Boris002, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
תיבה כפולה בין 75 ליטר ל80 תיבה מדהימה ואיכותית החזיקה דאבל JBL שכל אחד 700 RMS, קיר קידמי כפול בנויה מMDF מילמטר 22 או 24 מילמטר לא זוכר בידיוק אפשרות לשים זוג פורטים בחור של הסאב, השני תמונות להמחשה יש גם ספוג אקוסטי איפו ליפני הסאב למניעת בריחת אוויר. 350 שקל תיבות 6*9 חדשות לגמרי, 120 שקל ופיונר 6*9 300 ואט, 200 שקל תמונות פה http://www24.zippyshare.com/v/88080454/file.html http://www6.zippyshare.com/v/97176117/file.html http://www18.zippyshare.com/v/61538233/file.html
הודעה אחרונה מאת civic22, -
- 1 תגובות
- 766 צפיות
המערכת כוללת: סאב-קיקר L7 12 D4 מונובלוק-מאק אודיו פירלס 1000RMS ב2אוהם מגבר 4ערוצים-חברה סינית פשוטה וטובה 6X9-ליטינג אודיו חזקים עושים את העבודה HU-פיוניר 5850 המחיר לכל המערכת הוא 3500 אפשר לקנות בחלקים. ג'ינו
הודעה אחרונה מאת glansfor, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כמו בכותרת אני מציע למכירה את הסאב ואת המונו שלי, אין יותר מידי מה להרחיב ציוד ברמה גבוהה מאוד שניהם שמורים מאוד והם במצב תקין לחלוטין ועדיין מחוברים ברכב. מי שמכיר אותי יודע איך אני דואג ושומר על הציוד שלי. המגבר מגיע עם שלט באס מקורי. הסאב מגיע בתצורה של 2 סלילים כל סליל 2 אום כלומר 1 או 4 אום סופי, מגיע בתיבה אטומה 50 ליטר מצופה בלבד שחור. מחיר לשניהם 3500 ש"ח שזה אפילו לא מחיר המגבר לבד כחדש... גמיש לרציניים בלבד המחיר לא ירד בטלפון! 0545242869 אורן. אנא ממכם תחסכו ממני הצעות מגוחכות זה סתם מוציא אותכם ליצנים...
הודעה אחרונה מאת אורן אלקובי, -
- 0 תגובות
- 994 צפיות
למכירה דאבל דין ניפון\NIPPON דגם: DN6500 חדש עם קופסה,היה בשימוש חודשיים + אחריות לחצי שנה. עם GPS IGO. פרטים על המכשיר: כולל כניסת USB . כולל דיבורית בלוטוט ממשק הפעלה בעיברית מתחבר לשליטה מגלגל ההגה(לרוב הרכבים) - כולל כניסת כרטיס זכרון מסוג SD - כולל הכנה ל GPS - טעינת דיסק חזיתית. - הגברה כללית של 180 וואט. - 4*45 וואט לערוץ. - יציאה למגבר חיצוני. - כולל מסך מובנה 6.2 אינטש מסוג TFT/LCD . - שליטה על BRIGHT-CONTAS-COLOR-UH . - מסך נגיעה TOUCH SCREEN . - מסך WIDE אופציה ל 4:3 או 16:9 . - פיקוד והפעלה מהמכשיר או מהשלט . - תומך במגוון גדול של פורמטים לקריאה. - קורא קבצים מסוג MP3 . - קורא קבצים צרובים CDR/CD/CD-RW . - קורא קבצי …
הודעה אחרונה מאת JaIgor, -
רמקולים לרכב 1 2
מאת MA210- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
4 אינץ זוג הרץ זוג פיוניר זוג קנווד דרגסטר קורסים+מידים 150 שח פיוניר 6.5 100 שח לזוג כל הרמקולים תקינים ובמצב כמו חדש
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין בהחלפה על מונובלוק שיציב ב1אוהם שנותן סביב 700 ומעלה RMS מוכר עקב שידרוג למונו יציב ב1אוהם אם לא לא הייתי מוכר זה מגבר מטורף מגביר כל סאב או זוג סאבים בלי למצמץ הגביר L7 ללא בעיה מונו מטורף! המחיר קצת גמיש אבל לא בלרינה..מצב שלו מעולה לא עבר התעללות עבד רק ב4אוהם לא ירד מתחת. פרטים: 600RMS 4OHM 900RMS 2OHM כמובן יותר מעדיף החלפה על מונו יציב ב1אוהם (ללא תוספת כסף) מחיר-900 ליצור קשר בה"פ או בפלאפון 054-7223895 לבקש את ג'ינו! ג'ינו.
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מארז ה CarPc הכי "יפה" ומושקע בעולם !! - יש רק אחד כזה בעולם והוא יוצר במיוחד עבורי (ועלה הון תועפות..) - מאכלס לוח ITX (כולל מעבד I5 +קירור הולם - לא איזה אטום של כו*סיות.. ), שני כרטיסי PCI/PCIE (כרגע מותקן בו HDAV 1.3), מקום לשני דיסקים 2.5 וספק כח M4-ATX - בתוך המארז !!!! מצ"ב תמונה שפורסמה בפורום בעת הבניה : מצ"ב קישור לפרויקט הבניה ב MP3CAR: http://www.mp3car.com/hardware-development/138819-custom-high-end-car-pc-case.html המארז בגימור שחור פיאנו, ללא שריטה וכולל כפתורי POWER ו RESET מובנים + תאורה פנימית LED בצבע כחול (להשלמת מקדם הפוזה..) - לא קיימים מארזי CarPc ייעודיים ברמה הזו - רק תראו את התגובות ב MP3CAR בזמנו.. נמכר במחיר …
הודעה אחרונה מאת nimikipod, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
054-8066162 המערכת באריזה עדין לא נפתחה ביטלתי עיסקה עקב אי התאמה לרכב עולה בסביבות 3500 ש"ח יש לו אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון ויוסבי תומך 32GB להבדיל ממערכות אחרות שתומכות עד 8 גיגה אפשר לגלוש באינטרנט מהמערכת יש חיבור WIFI וחיבור 3G עפ כרטיס סים של סלקום אורנג' או פלאפון אפשר להתקין תוכנות של WINCE ממשק ניתן לשינוי ולמשחק לפי התאמה אפשרות לחבר ג'ויסטיק ולשחק במשחקים NATIVE32 במסך אחורי או במסך של המערכת. אפשרות תמיכה בעברית בשמות קבצים ע"י התקנת פונט עברי. תמיכה בIGO8 בעברית ניתן להוריד באינטרנט גירסה ... תמיכת תדרי רדיו של ישראל לא צריך לחייל את התדרים. אפשר לקנות ממני בלי המתאם 3G והמתאם WIFI בפחות 200 שקל. יש לי אפשרות או להחזיר לחול את החבילה ולקבל את …
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 624 צפיות
רדיו-דיסק של חברת SoundTech. מכשיר המביא תמורה מעולה למחיר: MP3, WMA, ESP כניסת USB כניסת MMC SD AUX-IN 3(!) יציאות RCA (ניתן לראות בתמונה) מגיע עם שלט המכשיר שומש במשך חצי שנה, ניתן להבחין ע"פ המצב הקוסמטי המעולה. הקונה המאושר יקבל את 2 הטוויטרים החדשים שבתמונה, במתנה. 300 ש"ח. ניתן לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת broshm, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מגבר אינפינטי 5 ערוצים שרוט לא מעט. מונובלוק היפוניקס BXI1200D קבל SPL זוג סאבים קיקר CVR בתיבה מקורית (חיבור סופי של 2 האום) הצעות מחירים בפרטי. חייב לימכר!! 0526616146- רונאל
הודעה אחרונה מאת Rule2k, -
- 0 תגובות
- 583 צפיות
תיבה חדשה נקנתה אתמול,נמכרת עקב מעבר לנפח גדול יותר,מדהימה סאונד מטורף. 300שקל
- 0 תגובות
- 635 צפיות
למכירה מנחת ג'נסיס במצב חדש. מחיר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת עומריקו1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 690 צפיות
במצב חדש כולל ניווט בלוטות usb 0548852852
הודעה אחרונה מאת r_106, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סאב Magnat Bull Power Reflex 130: גודל - 12" מימדים - 450x350x320 הספק - 450w הספק אפקטיבי - 200w רגישות - 92db טווח תדרים - 20-200hz נמכר בתיבה. שמור כמו חדש, רק לבוא לקחת! מחיר נדרש - 550 ש"ח, הודעה פרטית בלבד. איזור מכירה – הרצליה פיתוח ביום / תל אביב בערב.
הודעה אחרונה מאת gal_shirin, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שארית של קיט Dynamat Xtreme bulk לא חתוכות או משהו, כמו שמגיעות באריזה. 280 לשלושתם, לא מוכר בנפרד. גר בת"א, זמין רק בשישי או שבת, ככה שאם מישהו צריך מומלץ לנסות להגיע כבר היום או לחכות לסופ"ש הבא. לא לשלוח ה"פ, אני לא נמצא פה הרבה. 0547441774 ובלי הודעות, נא להתקשר. גלעד.
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה: 1. רדיו דיסק EclipseCD7200 mkII. המכשיר במצב מעולה. http://www.eclipse-web.com/us/cd/cd7200overviews.html מכשיר ברמה מאוד גבוהה - אין צורך להרחיב. 2. סאונד פרוססר Audison Bit One. מצב חדש http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=49 פרוססור מתקדם ביותר. בשימוש כ-4 חודשים. 3. סט קומפוננט Audison Voce AV K6. מצב מעולה. http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=49 היה מותקן ברכב כחודש והוחלף לאח הגדול THESIS. 4. מגבר Audison LRx 5.1k . המכשיר בשימוש כחודש. http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=13 מצב חדש ל…
הודעה אחרונה מאת ostrer73, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היו בשימוש במזדה 5 כשנתיים. מערכת ה-DVD (ללא רדיו) כוללת: כניסת USB, שלט, קורא צרובים ו-Divx. המסכים במשענות ראש במצב מצויין, כולל שלטים. ניתן לפנות לטלפון 052-3982649 (לא בשבת)
הודעה אחרונה מאת zoe11, -
- 0 תגובות
- 644 צפיות
למכירה רדיו דיסק calrion dxz855mp חדש בקופסא לא הורכב אף פעם! למביני עניין בלבד כל מילה על המערכת הזאת מיותרת.. מחיר: 1400 איזור מכירה:ירושלים טלפון: 0542598700
הודעה אחרונה מאת yair22, -
- 1 תגובות
- 981 צפיות
4 מגברים של חברות סיניות אבל עושים את העבודה כל מגבר 200ש"ח שקל תקינים וחזקים סאב בתיבה אטומה של ארקוויק תיבה מקורית חזק ומקצועי 500ש"ח מפצל מתח 1 ל 4 מגברים 30 ש"ח קיט התקנה 4 גייג' מקצועי ביותר כולל הכל הכל ועוד המון שטויות!! Uploaded with ImageShack.us כל הדברים במצב מצויין+! פרטים נוספים בפלא 0546779567
הודעה אחרונה מאת golf1800, -
ספק ATX M4
מאת Pavlik- 1 תגובות
- 714 צפיות
למי שבונה פרוייקט CARPC. עובד על מתח שבין 6V ל 30V. חדש חדש- קניתי ורק הדלקתי כדי לראות מה זה. כולל אפשרות בקרה דרך USB. מגיע עם הכבל שמחבר ללוח. 350 ש"ח, סופי. 054-230472
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
2 וופרים במצב חדש. - כוללים גם את הגרילים, גם הם כחדשים. 400 ש"ח - ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת broshm,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ברווז
- איציק נ.
- שי
- bigfoot7375nadav
- om2
- shahar188
- PASHUT
- לומד לתקן
- David32
- razi_pazi
- mikyl
- zaf