מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
פוקוס 2008 Trend למכירה תאריך עליה ספטמבר 2008 (08\09) יד שניה (01 ברשיון) ליסינג לשעבר 84,000 ק"מ טסט עד ספטמבר הרכב בבעלותי 3 שנים,טופל רק במוסך מורשה ותמיד בזמן.במצב מכאני,חיצוני ופנימי מעולה. תוספות: מרים שמשות,חיישני חניה,דיבורית בלוטוס וחיבור AUX מחיר: 35,000 גמיש במידת ההגיון, בלי החלפות הרכב של אחי,אני רק מפרסם לו אותו, לכן בלי הודעות אישיות בבקשה לפרטים נוספים: אייל -050-667-6645 אזור מכירה: כפר סבא ואזור חיפה\קריות (בסופי שבוע)
הודעה אחרונה מאת E-man, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב המדובר שייך לאחי, טלפון ופרטים נוספים אשמח להעביר בפרטי. סיאט טולדו, אמצע 2013, 33K ק"מ בגירסת האיבזור הבכירה שכוללת: 1.4 TSI 122 DSG 7 מערכת מולטימדיה. שליטה מההגה. מחשב דרך מורחב. בקרת אקלים. פנסי ערפל. בקרת שיוט. גימורי עור שונים בפנים הרכב. ציפוי כל חלונות הרכב ברמה גבוהה מאוד. קודן + מערכת איתור פעילה. נשטפת ידנית, ללא סריטה או סוורלים, אחרי טיפול דיטיילינג עם אוטם של מנזרנה. מטופלת במורשה מורג נהריה. ניתן לראות את הרכב בכרמיאל ומעלות. מחיר 83K
הודעה אחרונה מאת Barney, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לי הזדמנות לקנות רכב לפרוייקט מעניין, לכן המיאטה למכירה לזמן מוגבל. בבעלותי כשנתיים, בזמן הזה כל המחלות הידועות של המיאטה טופלו- גג חדש ומקורי(!!), קלאצ ומשאבות קלאצ הוחלפו לפני חודשיים, טרמוסטט חדש, מיכל עיבוי חדש, פילטר אינבוקס ועוד המון תוספות שכבר שכחתי. הרכב מטופל בשמנים ובנוזלים הכי איכותיים, כשכל 7.5 אלף ק״מ מוחלף שמן מנוע ופילטר שמן. הרכב עבר טסט לפני שבוע. צמיגים דביקים בני שבועיים, הנקוק RS3. בולמים של קוני וקפיצי פרוגרס, על הדרך הוחלפו הבאמפסטופים ועוד חלקים מסביב שדורשים רענון. תושבות מנוע מחוזקות של בראיין גודויין. כיוון פרונט שמתאים לנהיגה ספורטיבית. מתודלקת ב98. הכל מגובה בקבלות. מדובר במיאטה מושלמת למי שמחפש הנאה מנהיגה, היא מתנ…
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היי! רצוי למכור את הכל קומפלט, אבל אפשר גם בנפרד מדובר ברכב שהוכן לפרוייקט (תחזוקה בהתאם) ונמכר עקב מעבר לחו"ל(אין לחץ של זמן, ולא ברלין ) אחרי שבראשותי 3 שנים. שמן דיפרנציאל וגיר של רדליין שהוחלף לאחרונה ב160000 אלף ביחד עם כל הפילטרים שברכב(5 חודשים). מטופל קבוע בשמן של Castrol Edge סינטטי מלא. הגג לא נוזל בכלל(נמרח וזלין קבוע על כל גומי פעם בחודש חודשיים גם בקיץ,אבל יש תיקון קטן בגג אודות לאיזה מנ**ק לא ידוע גג במצב חדש חוץ) הדבר היחיד שהוחלף זה הפגוש האחורי ופנס ימני אחורי אחרי נשיקה קלה(5-7 קמ"ש) מאחורה לפני שנה וחצי (סדק בפגוש ונשבר התושבת התחתון של הפנס)בחדש ומקורי ועשו עבודה מספיק טובה שאני לא בטוח שיראו את זה אפילו בבדיקה. החלפתי גם את …
הודעה אחרונה מאת Steel, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת 96 , נפח מנוע 1840, יד 4 , 255000 ק"מ טסט עד אמצע אפריל מצב מכני מצויין,אחרי טיפול גדול וישור קו,רצועת טיימינג,רצועות מנוע,בוקסות משולשים ,תפוחי הגה,פנסים ראשיים חדשים,גיר הוחלף,אטם מכסה שסתומים,חוטי הצתה חדשים,פילטר פתוח SIMOTA, מוט מייצב קדמי עליון בולמים יחסית חדשים,יש בעיה חשמלית שגורמת למנוע מידי פעם לגמגם אבל האוטו נוסע מעולה, כמו כן המחיר בהתאם ! מגנזיום עם צמיגי קונטיננטל חדשים,גמיש לרציניים, רכב ללא תאונות, נמכרת בגלל קניית רכב חדש אחרת לא הייתי מוכר בכלל . מחיר 7000 ש"ח 050-7317071 אזור מכירה : ראש העין והסביבה
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
בצער רב מעמיד את המיאטה שלי למכירה. שנת 2004 אני יד שישית (05), ידנית 118,000 ק''מ. עברה טיפול רציני השבוע, הוחלף טיימינג שמנים פילטרים ועוד ועוד... עד שהרכב היה בבעלותי היה מטופל במרכזי ב5 שנים האחרונות עם תיעוד של הכל. פאנל דאבל דין תאצ עם דיבורית בלוטוטופ וכל שאר הדברים. הכל ברככב מקורי! ללא שיפורים. צבע במצב טוב. מחיר 64,000 ש''ח. מתל אביב שש050846600.
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ההחלטה להגשים חלום (מיאטה...) מחייבת אותי למכור. המודעה קצת ארוכה אבל כוללת את כל הגילוי הנאות כדי לחסוך אי נעימויות. הרכב: פורד פוקוס 2008, צורה חדשה ק"מ: 95,000 ק"מ גוף: ללא תאונות, שמורה מאוד ומטופלת באהבה גדולה. טמבון אחורי נצבע מחדש כשקניתי אותה כי היה לו קילוף שהפריע לי (כנראה נצבע בעברו בעבודה לא יסודית). יד: שלישית (ראשונה ליסינג, שתי האחרונות פרטיות) היסטוריית טיפולים מסודרת by the book: גילוי נאות כי הכי נוח ככה לכולם - עד שהגיעה אליי טופלה במוסך מורשה של אופל, יש היסטוריה שקיבלתי בקניה. מהיום שהגיעה אליי טופלה במורשה פורד בלבד (לאבא שלי יש מוסך מורשה של פורד ומאזדה כך שלא חסכנו ממנה כלום). תוספות וכו': צמיגים חדשים, מצלמת רוורס מתוקנת (היתה…
הודעה אחרונה מאת T-SPARK, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
פיאסטה 95' למכירה, אחרי פחחות צבע, רדיאטור חדש, ברקסים, צמיגים, משולשים חדשים.. אוטו מושלם לרכב ראשון.. מערכת מעולה ברכב עם כניסת AUX USB בלוטות וכל מה שצריך. 5500 גמיש טיפה מאזור עמק חפר. 0502002586
הודעה אחרונה מאת gabimazor, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אודי A1 SPORTBACK שחור מטאלי, עם אבזור STYLE. 1400 סמ"ק. גיר DSG S TRONIC 1100 ק"מ בלבד. נמכרת עקב מעבר למיני BMW. לרציניים בלבד ובפרטי
הודעה אחרונה מאת guyzarz, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, מפרסם למכירה/החלפה פיאט פנדה 2007 צבע צהוב יד רביעית(ראשונה השכרה) 119,000 ק"מ מטופלת ושמורה מאוד גיל 054-4353521
הודעה אחרונה מאת gil1981, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
***למכירה*** audi A3 2012 1.8TFSI 160 כ"ס צבע שחור עליה לכביש 01/12 ק"מ: 34,000 יד 01 חבילת שארפ (קסנון, סאנרופ, דיפוני אלומיניום, הגה 4 זרועות עם שליטה על רדיו וטיפטרוניק, מחשב דרך, כסע נוסע מתכוונן לגובה, תאורה במראות איפור,חיישני חניה אחוריים) קצת תוספות: שטיחי חורף מקוריים, חלונות אחוריים מושחרים, סופיות ניקל לאגזוז. חונה בחניון מקורה מתחת לבית. עברה בתחילת ינואר טסט וטיפול. מחיר: 133,000 טלפון: 0505-900015 ניב.
הודעה אחרונה מאת niv135, -
- 0 תגובות
- 971 צפיות
יונדאי i30cw. אבזור ברמה גבוה- שליטה מההגה, חיישני רוורס, חלונות חשמל, גג נפתח, מחשב דרך...). צריכת דלק נמוכה ביחס לקטגוריה- ליטר ל- 14.5 ק"מ בממוצא. 160000 קילומטר. יד 2. בגאז' ומושב אחורי גדולים ומרווחים מאוד. רכב אמין מאוד ללא תאונות או תקלות מיוחדות. מחיר: 44,000 (גמיש למי שרציני) לפרטים (עומרי): 050-2109910 או [email protected]
הודעה אחרונה מאת omri_a2, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת 2011 125 אלף קמ צבע מוזהב תוספות יד שניה מחירון
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
*למכירה/החלפה על רכב שטח* סיטרואן סקסו שנת 2000 204 אלף קילומטר מוסבת Vts מנוע nfx 1.6 16v יחס דחיסה גבוהה, ברשיון! Oil catch can משאבת דלק וולברו צ'יפ מוטות מייצבים vts קדימה גומיות מייצב Powerflex black ואחורה vts 24 מ"מ ציריות vts גיר 106 ראלי דור שני תושבות מנוע vibra technics/power flex black מוט מייצב עליון omp מוט מייצב תחתון sparco מוט מייצב עליון אחורי(בין החגורות) כסאות 106 xs) קופה) הגה מומו בולמים קוני צהוב מתכוונן קפיצים apex 50 מ"מ גאנטים BBS 15" צמיגים Toyo t1r 195/45/15 ברישיון חדשים לפני חודשיים שלוש בקושי נסעו ברקסים vts אחריי תיימינג ומשאבת מים ב200 אלף פלאגים חדשים מקוריים רצועות חדשות משולשים ח…
הודעה אחרונה מאת jeep cj, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
Audi A3 8V - 1.8TFSI עליה לכביש- מרץ 2013. צבע- לבן גלשיאר (מטאלי). יד ראשונה, פרטית. 52,000 ק"מ. דגם בהזמנה מיוחדת! הכי יפה בארץ... ללא תאונות, חונה רק בחנייה מקורה ושמורה בקנאות רבה. תוספות: צבע מטאלי, מפתח חכם, חב' אלומיניום חיצונית, שמשות כהות, חלון בגג, תקרה שחורה, ספוילר, מראות מתקפלות ומתכהות, מחשב דרך צבעוני, פנסי בי-קסנון, חב' תאורת LED פנימית & חיצונית, הגה ספורט קטום, מושבי ספורט עור אלקנטרה עם חימום ותמיכת גב חשמלית, חישוקי אלומיניום 18" של RS4 ועוד המון... פרטים נוספים בטלפון לרציניים בלבד! 054-2205504 ; אלעד. לא בשבת!
הודעה אחרונה מאת Elados, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
למכירה סיטרואן קסרה שנת 1998 נפח מנוע 1800 v16 יד רביעית ,גיר ידני טסט עד 21-6-2015 243.000 ק"מ מצב מכני מעולה מטופלת במוסך גבע בת"א אהוד 0549805292 מחיר :כמה שיותר
הודעה אחרונה מאת וולקן, -
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פז׳ו 106 מודל 98׳. מנוע 1400 8 שסתומים רמת אבזור XR - שני חלונות חשמליים ושתי כריות אוויר. יד שלישית, 164000 ק״מ, בשנתיים האחרונות קצת יותר מ50000. טופל בזמן באדיקות על ידי בשמנים של Valvoline ומי קרור שמומלצים על ידי היצרן. רכב חסכוני מאד (בשיא הגיע ל1:20 על מיכל, לרוב סביב 1:15 בנסיעה משולבת). יש תיעוד של כל הטיפולים מאז שהוא במשפחה. צמיגים די חדשים, קלאץ' גרמני חדש לגמרי. כלי תחבורה מצויין, חלפים זולים, נחמד ונעים לנסיעה גם למרחקים ארוכים. מספר חלפים ימסרו עם האוטו. מבקש 7500 ₪, גמיש מעט לחברי פורום. הכי חשוב - עבר טסט לפני חודש ועל כן טסט הבא בדצמבר 15'! דברים פחות נחמדים: פגעי פח במכסה המנוע, מראת שמאל מקובעת במקומה, סוכך השמש של הנהג חסר. 054- חמש שלוש…
הודעה אחרונה מאת E. Dekel, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מפרסם מודעה בשביל אבא שלי פולקסוואגן גולף שנת 2011,יד ראשונה תאריך עליה לכביש אוקטובר 2011. מנוע 1.4 טורבו גיר אוטומט DSG, ק"מ46000 מצבר חדש הוחלף לאחרונה,שמור במצב חדש, לא מעונין בהחלפה! לרצינים בלבד פרטים בפרטי אני לא מצליח להעלות תמונות לכאן
הודעה אחרונה מאת alfailan, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פיאט פונטו איבו דינמיק שנת 2010. יד 1 אני הוצאתי את הרכב מהחברה . קילומטר 86000 טסט עד מאי. מאשדוד לא מעוניין בהחלפות בכלל. ללא תאונות בהתחייבות.0537506720לא מצליח להעלות תמונות ישלח בפרטי או בוואטסאפ
הודעה אחרונה מאת erezz100, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 932 צפיות
טויוטה קורולה שנת 2008 רובוטית, אבזור GLI המפואר, גלגלי מגנזיום. הרכב יד01 ברשיון, ז"א אני הבעלים השני של הרכב שהיה בידיים פרטיות מאז ומעולם, 173k קילומטר. הרכב במצב טוב. מעולם לא נעשו בו תאונות/תיקוני פח כלשהם. משמש כרכב שלישי בבית, אני חייל ואין לי צורך בו יותר ולכן מוכר. המחיר הוא 40,000, גמיש. בנוסף מעוניין בהחלפה על מאזדה מיאטה/רנו קליאו ספורט/סוזוקי סמוראי או ג'ימני. 054777 ארבע שש 3 אפס יובל.
הודעה אחרונה מאת yuval178, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 862 צפיות
סקודה פאביה 2012, 1400 סמ"ק ידנית, אמביינט. 60.500 ק"מ. מטופלת אך ורק במוסך מורשה של צ'מפיון. הרכב עבר טיפול 60 לפני כשבוע והוחלפו בנוסף לטיפול גם רפידות בלמים קדמיות ואחוריות. מידת צמיגים קצת שונה מהמקובל באותו דגם - 195/55/15. הרכב שמור ומטופל היטב. מחיר מבוקש 49000. אור - אפס חמש 2 שש חמש אפס אפס 461. ניתן לראות את הרכב בתל אביב ובסופש באיזור כרמיאל. אשמח לתת עוד פרטים למעוניינים.
הודעה אחרונה מאת orhersh, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה, פאסאט 1.8T אוטומטית (DSG6 - אמין בהרבה מה DSG7 היבש). הרכב יד 2 ובמצב מעולה. מטופל במוסך רון בת"א. גמע עד כה 74000 ק"מ. רובם מחוץ לעיר. רכב מרווח חזק וחסכוני יחסית לגודלו (ממוצע 1/12.5 במחשב רכב). צבע אפור/ירוק. 68,000 ש"ח. חגי - 050-9952059. תמונות באתר יד2
הודעה אחרונה מאת nimikipod, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. למכירה פיאט איבו דינמיק שנת 2010. מטופלת אצל החברה. יד שניה מפרטי. האוטו שימש אותי במהלך השלוש שנים האחרונות ולאחר קבלת רכב חברה אני נאלץ להיפרד ממנו. אוטו נוח ומפנק. עם דיבורית BLUETOOTH , USB . מחיר מבוקש 41000ש"ח. את הרכב ניתן לראות באזור השרון ובאזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת gruyon, -
אאודי A4 דיזל
מאת Pengo- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, למכירה אאודי 2.5 דיזל שנת 2000. יש השקעה ברכב לכן מחיר אטרקטיבי נא לפנות בפרטי
הודעה אחרונה מאת Pengo, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום מסייע במכירת אחת המשאיות בחברה בה עובדת אשתי. איווקו עליה לכביש 05/11 אני לא ממש מבין בזה ואין לי מושג איך לקרוא את הרשיון [צילום שלו ברשותי אז אם יש שאלות אשמח לנסות לעזור] אבל כן אוכל להעיד על הבעלים של החברה שגם מטפל בעצמו במכירה, כאחד האנשים הכי ישרים שנתקלתי בהם בימי חלדי, וכאחד שמטפל בהכל לפי הספר בלי לחסוך ובלי לקמבן. הטלפון שלו: אבי קיד: 0523270691 לא בשבת
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בלנו 1998 אוטומטית יד שנייה 140,000 ק"מ כסופה שמורה מאוד מאוד! (מחירון 8000, גמיש לרציניים) טסט עד דצמבר 2015 הרכב ברמת גן 053-5225088 איציק
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב למכירה סובארו אימפרזה, שנת 2005 רכב מטופל בזמן ובמצב מצויין, עבר טיפול 10,000 לפני חודשיים, טסט עד יולי נמכר לצורך עליה בשנה. הרכב עבר 225000 ק"מ , יד 4 גמיש במחיר. לפרטים: 0545494026
הודעה אחרונה מאת אמיל221, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מוכר את האוטו שלי! פולקסווגן גולף שנה: 1999 מנוע: 1600 גיר: אוטומט יד: 2 (01 ברישיון) קילומטראז': 104000 (מנוע מקורי) טסט: עד 04/15 רכב שמור ברמה קיצונית מי שמכיר אותי ואת הרכב יודע שאני מטפל בו באהבה ומשקיע בו את הנשמה. הרכב נקנה עם 78000 ק"מ מאישה מבוגרת נכה שבושי הייתה נוסעת עליו. מטופל בקביעות ולפני הזמן (כל 7000-8000 ק"מ). מושקע מאוד ולא נחסכה ממנו אגורה, כל פיפס קטן מטופל באותו הרגע בחלקים וחומרים איכותיים בלבד. נשטף ידנית פעם בשבועיים. לא עברה תאונה מעולם ולא תיקוני צבע, שילדה נקייה, הצבע במצב מעולה לשנה שלו, יש כמה סימני שיפשוף בטמבון האחורי שהיו עוד אצל הבעלים הקודמים. סלון נראה מצויין בלי דהיות צבע בפלסטיקה, הכל תקין ונקי. הרכב…
הודעה אחרונה מאת mg90, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי אז אחרי המון זמן בשינה, הקסרה חזרה לחיים והיא למכירה,אז מה הוחלף? מנוע+גיר טימינג ,משאבת מיים נעשה טיפול פילטרים שמנים ופלאגים נעשה שיפוץ רדיאטור(אולי יוחלף לחדש) החלפת מיסבים בגלגלים צמיגים חדשים מידה 195\55\15 מאושר פחחות וצבע כללית בעלות של 5 אלף שח יש בטח עוד כמה דברים ששכחתי. המחיר כרגע הוא 20 אלף, ם גמישות לרציניים הושקע לאחרונה כ11 אלף שח על הרכב הקונה יקבל את הרכב עם טסט(ע"י רב בוחן כי הרכב עמד) ל3 חודשים הרכב עדיין בפחחות וצבע לכן תמונות עדכניות בקרוב. 0547136102
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
דיהטסו אפלאוז מודל 1993 ידנית צבע כחול ללא תאונות כלל מצב הרכב חיצוני ופנימי מושלם! ללא מכות חניה וכדומה יד ראשונה פרטית (00 ברשיון) 250,000 ק"מ מטופלת ומתוחזקת, אין צורך להשקיע שקל טסט לשנה שלמה 6000 שקל (גמיש) לפנות אליי בפרטי ואני אתאם, הרכב לא שלי, מפרסם בשביל חבר הרכב ברעננה
הודעה אחרונה מאת ozwrx,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 969 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פיטר גריפין
- itsik170
- דניאל1983
- yahaga
- Matan1515
- Igalz
- Night Driver
- garicho
- גולדן191
- חד אופן
- Mech Morphix
- BoazB11