מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה יונדאי I20 שנת 2011 דגם INSPIRE 1.4 אוטומט יד שנייה פרטית יד קודמת ליסינג נהג יחיד. מגיע עם חיישני רוורס,טסט לשנה (עד מרץ 2016) מטופל אך ורק במוסך מורשה. יש מכות קטנות בפח ולכן אני גמיש. לרצינים בלבד- 052-70-100-52 מאיר.
הודעה אחרונה מאת amitbzbz, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברי הפורום, עקב חזרתנו הממשמשת ובאה לירושלים והקרבה המחודשת לעבודה החלטנו למכור את השברולט הנחמדה שלנו. מדובר בשברולט קרוז, מודל 2010. קנינו אותה לפני שנה בדיוק מאויס (השכרה) ומאז שימשה אותנו נאמנה. מצבה המכני טוב, עברה את כל הטיפולים הנדרשים ולא עושה בעיות (טסט עד פברואר 2016). מאד נוחה, מזגן מצוין ותא מטען גדול. 1600 כ"ס, 98000ק"מ. 35000 ש"ח (גמיש). אסף 0524472482 נסיעה טובה
הודעה אחרונה מאת אסףר, -
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למכירה: שנת 2000 מנוע 2.0 HDI יד:3 ק"מ: 295000 יש ברכב וו גרירה וגגון אורגינל. אפס חמש שתיים 5920004
הודעה אחרונה מאת Jeka04, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הדגם המפואר והמיוחד 1.6 XS 110 כ"ס (מנוע NFU) בבעלותי 4 שנים נמכר בצער רב עקב נסיעה לחול. חיסכוני בדלק 1 ל 17 ביצועים מעולים ומאוד נוח.כיסאות ריקארו מפנקות מהחברה,ביפר,ח"ח מראות חשמליות,מזגן הכל עובד כאילו יצא אתמול מהחברה! אחרי טיפול גדול כולל טיימינג.לא חסר לאוטו בורג. 135,000 ק"מ יד 3 2002. צבע אפור מטאלי. הוחלפו לפי זיכרוני אם השנים ויישור קו שלי: 4 בולמי זעזועים מקוריים. פלאגים מקוריים. תרמוסטט מקורי. כל תושבות המנוע והגיר למקורי. כל השמנים והנוזלים במנוע ובגיר ושמן ברקס והגה (נוזל קירור כחול של פג'ו סיטרואן) וצינורות הברקס לשקט הנפשי. צלחות ורפידות מקורי. אגזוז מקורי. שיפוץ מדחס מזגן. שיפוץ אלטרנטור. החלפת קפיץ מותח חגורת אביזרים+…
הודעה אחרונה מאת master1234, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החברה מתחדשת והחליטה למכור את הקיה שלה. מדובר על פיקנטו EX שנת 2013, עלתה לכביש במרץ. יד שניה פרטית. נקנתה מאלבר כרכב חדש עם 0 ק"מ, לכן יש הורדה במחיר. הרכב היה אצל חברה שלי בלבד, נהגת יחידה שעשתה את רוב הנסיעה בדרכים בינעירוניות. רק לאחרונה עברה לתל אביב, לא הספיקה לקבל נשיקות ושריטות, הרכב במצב חדש. לא היה במוסך מעולם מלבד טיפול 15,000. יש צורך בטיפול 25,000 עכשיו, משהו שכמובן ניקח על עצמנו, הרכב כרגע עומד על קצת מעל ה-24 אלף קילומטר. ברכב יש דיבורית בלוטוס וחיישני רוורס. המחיר הוא 60 אלף והרכב יימסר כמובן אחרי הטיפול. יש קבלות קניה וכל מה שצריך. פרטים נוספים בטלפון: 052-9772663
הודעה אחרונה מאת Aviram-C, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הצד החזק של המשפחה מוכרת את הקטנטנה שלה לטובת רכב ליסינג מהעבודה, ומי שקונה לא יתחרט. פרטים: קיה פיקנטו גיר - אוטומט מנוע - 1200 עלייה לכביש - 01/2013 צבע - אדום יד - 1 ק"מ - 20500 דגם - EX (המאובזר יותר, כולל כל מיני קוסמטיקה כמו ידיות כסופות, מראות בצבע רכב, גלגלי מגנזיום, כיסוי עור להגה, פנסי ערפל ועוד) תוספות - חיישני רוורס טסט - 01/16 4 חלונות חשמל מראות חשמליות כניסת AUX ו-USB מה עוד... אין תאונות או בעיות בכלל. רכב שני במשפחה, ששימש לנסיעות קצרות בעיקר. קילומטרז' נמוך במיוחד (פחות מ-10K בשנה) טסט לכמעט שנה עדיין באחריות מלאה של היבואן מחיר מבוקש - מחירון לפרטים ותיאום מועד העברת בעלות, צרו קשר בהודעה פרטי…
הודעה אחרונה מאת shalit100, -
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
גמדה עירונית במצב מצוין. יד 2, 150,000 ק"מ. טסט עד 8.8.2015. האיבזור היפני המקובל: נ"מ, ח"ח, כיוון מראות חשמלי, מזגן. צריכת דלק משולבת באיזור ה-17-18 קמ"ל. רוב הזמן באיזור ירושלים. מחיר מבוקש 9000 ש"ח. 050-4758342. אני מוכר את הרכב בשביל חבר אז לצורך העניין אני סוג של סוחר. ככה לסגירת הפינה..
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כמו שמצויין בכותרת RCZ 2014(הצורה החדשה), חבר טוב מוכר את האוטו בעקבות מעבר לאוטו משפחתי. אוטו שמור, נקי, מבריק חדש חדש מהנילונים. עשה רק 5 אלף קילומטר, עם כל התוספות האפשריות: מערכת מולטמדיה, חיישני רווס+מצלמה, ועוד מלא דברים. כל הפרטים המדויקים בפלאפון:052-6700501 אריה
הודעה אחרונה מאת shlomi617, -
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר כמה חודשים שהיא אצלנו אנחנו נאלצים למכור עקב אי הסתגלות מצד האישה.. פרטים: -מנוע 1.4 - יד 2 - ק"מ 48200K - ידנית רכב מדהים, כמו חדשה, היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה סקודה, טיפול 45 אלף נעשה לפני מס' חודשים. נמכרת רק בשל הרצון לעבור לאוטומאטית קטנה וזולה יותר. לא בשבת בבקשה. מערכת מולטימדיה מתקדמת, גג לבן, ג'אנטים מגנזיום. מדהימה, מתחייב בבדיקה על כל בורג ברכב. מחיר: 53000 עם גמישות מסויימת לאדם רציני. קובי: 0545-833799 מתנצל מראש על איכות התמונות..
הודעה אחרונה מאת KobiF, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסד נקנתה מאלבר בינואר 2012. קמ נוכחי כ136000. מטופלת בזמן במוסך טויוטה. קלאצ וגיר הוחלפו ב108000 קמ. צבע: תכלת מטאלי. מבקש מחירון. גמיש להוגנים. איזור מכירה: אור עקיבא, קיסריה, חדרה. לא בשבת. תודה!
הודעה אחרונה מאת zolshop, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב שייך לאבא של חבר, לכן אל תפנו אלי בפרטי.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יד 2, שתיהן פרטיות. אוטומט (רובוטי) 128 אלף ק"מ טסט עד יוני. אחרי טיפול גדול - שמנים, פילטרים, פלאגים, טיימינג, ברקסים קדמיים. צמיגים חדשים, מצבר חדש. 23 אלף שקל גמיש. צבע אפור כהה. חסכוני מאוד. הרכב לא שלי, עוזר במכירה. לפנות בהודעה פרטית. נמכר בגלל מעבר לעבודה עם רכב צמוד.
הודעה אחרונה מאת m.l, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עקב רכב שאני מאוד רוצה ועומד למכירה כרגע אני מעמיד את הבייבי שלי למכירה. במידה והרכב ההוא ימכר אני משאיר אותה אצלי. סקודה אוקטביה שנת 2012 , 1.2TSI. DSG7 תוכנה של ENERGY (מומלצת בחום!) קיט קסנון מקורי 6000K, נראה מצויין, לא מסנוור. ג'אנטים של VRS וצמיגים 225/45/17 ברישיון. שמורה ונקיה, אין תאונות. 75000 ש"ח, גמיש מעט במחיר לרציניים. זמין בטלפון תמיד. פחות זמין בפורום. 050-7875060 אלכס.
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
רכב שמור ומטופל מבלי לחסוך,מנוע בנוי עם 12,000 ק"מ,צנרת 3״מהטורבו,תוכנה, צינורות ברקס שזורים,צלחות EBC, כל חיישן ברכב הוחלף בחדש מחיר 70K ש''ח פרטים נוספים בטלפון 0547662255
הודעה אחרונה מאת OPCSale, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מוכר את הרכב שלי על מנת להזמין את הפולו החדשה , פולו יאנג 3 דלת' ידנית מנוע 1.4 מטופלת קבוע במוסך רון. חסכוני מאוד ואמין הכי חשוב מהכל. 4 צמיגים חדשים , ברקסים מקוריים חדשים , טסט לעוד חודשיים (עובר בלי בעיה בכלל) 58000 קילומטר מטופלת בכל טוב משתמש בקסטרול אדג'. הכל מקורי ברכב . ללא תאונות וכדומה נשטף פעם בשבוע ידנית . רכב אהוב לפרטים : 0509040402 אלעד
הודעה אחרונה מאת eellaadd2, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, מפרסם עבור חבר, לפני יד 2. אקורד שנת 2007 מנוע 2,000 סמ'ק רמת גימור "ספורט". גיר אוטומטי כמובן. הכל מקורי ותקין. 140,000 ק"מ. יד שלישית (מכיר אישית את כל הידיים, היה רוב הזמן של פולניה בת 60) מטופל לפי הספר במוסכים מרכזיים. עבר טסט לפני שבוע. חיישני רוורס. מצבר חדש עם אחריות. צמיגים בני 4 חודשים. נקי מתאונות ושטויות כאלו. צבע אפור-כחול די מיוחד. *יש מעט שפשופים של חניה מסביב לאוטו (כמו כל אוטו תל אביבי) באמת שמור ומפנק (לא נשארו הרבה אקורדים מקוריים שלא עברו כל מני "שדרוגים" של ערסים). מרגיש ממש טוב על הכביש, בלי קרקושים וחופשים. מחירון לפי יד-2 הוא 59,500. הוא מבקש 48,000 בגלל השפשופים וטיפול 10K שצריך תיכף לעשות. ע…
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
A3 2002 1.8t אדום למכירה לעוד פרטים בטלפון 0534544651 לא למחפשי מציאות לא ממהר למכור. מחיר 45000 גמיש! למי שיבוא ולא יבלבל תמוח ..
הודעה אחרונה מאת Mazda-Sedan, -
- 4 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
פרטים כלליים דגם: פיג'ו 106 ראלי דור ראשון, צבע לבן נפח מנוע: 1300 סמ"ק (מקורי) שנת ייצור: 1996 יד: 10 (בבעלותי 7 שנים, נהג יחיד) מד אוץ: 223,545 צריכת דלק: 1:11 הרכב מתוחזק ברמה גבוהה מאוד, נראה במצב תצוגה, ונוסע מעולה. נסע בממוצע 6200 ק"מ בשנה, כלומר רוב הזמן הוא חונה בחניה מקורה. רכב מהנה מאוד לנהיגה, חווית נהיגה מהסוג שלא ניתן למצוא באף רכב אחר. קיים תיעוד מלא שלא כל חלק שהושקע ברכב החל מהיום הראשון שהרכב בבעלותי, כולל טיפולים, תחזוקה שוטפת, ותוספות (שיפורים). סך כל החלקים המשופרים שקיימים ברכב עולים על מחיר הרכב שאני דורש, נתון אמיתי לחלוטין עם קבלות. תוספות/שיפורים הגה OMP 330mm כסאות ריקליינרים OMP Strada רפידות OMP…
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
למכירה פולו GTI
מאת BioS- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה פולו GTI שנת 2000. מנוע 1600, 125 כ"ס. גיר ידני. 130500 ק"מ. טסט לשנה+ (עד 27/3/2016). יד 4 אחרי יישור קו רציני מאוד. קויילאוברים של D2. POWERFLEX על כל הרכב (8 זוגות). כיסאות רקארו מקוריים במצב מצויין! שמורה מאוד ומטופלת באהבה אצל אלון Billet. המחיר הוא 30 אלף. מבקש להימנע מתגובות מיותרות. מוכן להחלפה על ואגית גודשת (עם תוספת מהצד שלי) - עדיפות לאיביזה FR 2005. 0526822077.
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5 אלף צפיות
פוקוס 2013 רמת גימור טיטניום פלוס הכי מאובזרת שיש. חניה אוטומטית, חיישני חניה מקוריים, בלוטוס, מערכת סוני, מראות חשמליות, תאורת רחוב, הנעה ללא מפתח 170 כס. עלתה על הכביש באפריל 2013, טסט עד אפריל 2015. טופלה במוסך מורשה בלבד (מעוז בטברסקי), כל הטיפולים בזמן. הרכב רשום על שם הגוף שמימן אותו ליס4יו (נהג פרטי ויחיד - אני) אז צריך להעביר להם את הכסף ולשחרר שיעבוד. צבע אפור לונאר, אנטנת רדיו "סנפיר כריש" שהזמנתי במיוחד מחו"ל. 47000 ק"מ, ללא תאונות. 103000 ש"ח 0544220421 עדיף בסמס [email protected]
הודעה אחרונה מאת בראבו, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר קרוב שמדבר רק אנגלית אז ההתנהלות דרכי רכב מדהים ביופיו ושמור בקנאות, מטופל אך ורק במוסכי החברה (יש קבלות) שמור קוסמטית ומכנית ברמה הכי גבוהה שיש. יד 3(כולן פרטיות), 98 אלף ק'מ, טיבת סלספיד, עליה לכביש דצמבר 09. -סאנרוף -חלונות אחוריים מושחרים בלייזר -ג'אנטים חדשים 18" מקוריים של אלפא -צמיגים חדשים -טסט לשנה -מצבר חדש -מערכת מולטימדיה של JVC כוללת GPS ושלושה מסכים.(לאחרונה עברה שדרוג אצל יוסי אלפיין) -ריפודי עור מקוריים -מראות מתקפלות חשמלית ומתחממות טלפון לבירורים : 054-8-0-4-6-8-0-5 אלי.
הודעה אחרונה מאת E-A, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי עוזבים את הארץ לכמה שנים אז חייב למכור את המפלצת הזו גנרשיין שנת 2002, כסף מטאלי, גלגלי מגנזיום, מטופלת אצל מוסך רון כבר כמה שנים. ללא תאונות, סן רוף, כסאות ספורט, טסט לשנה, מערכת פיינור 8 רמקולים, הכל עובד ברכב, נוסע כמו חיה. נמצא בתל אביב מתן 054-2479729
הודעה אחרונה מאת miko piko, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז התפנו להם כמה מזומנים בעו"ש ואני רוצה להיפרד מהכלה ששירתה אותי נאמנה בשנה האחרונה. טופלה בפדנטיות ואהבה רבה, אחרי טיימינג מלא, רביעיית צמיגי גודייר, טסט עד ספטמבר 15, וטיפול 10. לא נחסך שקל מהרכב ויש תיעוד לכלל הטיפולים שהתבצעו לרכב. 134.000 ק"מ יד 3 1600 5 דל' לא לחוץ למכור ובינתיים לא מעלה את הרכב ללוחות מכירה. מחיר נדרש-13.500 עם גמישות לקונה רציני. פניות יתקבלו בפרטי נ.ב-ההודעה נכתבת מהגלקסי ולא ניתן להעלות את התמונות, מוכן להעביר בפרטי/ווטס אפ
הודעה אחרונה מאת alex321, -
קיה שנת 2012
מאת רינו- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה קיה פורטה במצב מדהים שנת 2012 אם טסט לשנה ק״מ 170 אלף מחיר 62000 גמיש קצת לפרטים רינו 0547330340
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- 2 תגובות
- 4 אלף צפיות
למכירה: CUPRA שנת 2008 יד3 123000 קילומטר טסט לשנה. מושקעת בטעם טוב המון תוספות: משאבת דלק מחוזקת צנרת 3 כל הרכב אינלט סיליקון קולר חזית גדול צ'יפ אפסולוט קויילאובר VMAX EXTREME ועוד.. מחיר: 65000 050 6248855 איגור אם אני לא עונה אפשר לשלוח הודעה
הודעה אחרונה מאת OfirAs, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יד 1 24000 קמ 1200 TSI [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]רכב חדש לחלוטין ללא תיקוני צבע . מנוע טורבו TSI ללא תאונות. מטופל בחברה חסכוני מאוד 1-16/17 תא מיטען ענק 550 ליטר כמו בסקודה אוקטביה !! [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] עדיין באחריות! חלונות מושחרים. איתורן . חישיני רוורס איכותיים וכו.. 0522692206 ליאור
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
- 2 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
המשפחתית המהירה המדהימה שלי למכירה - סיאט לאון 1.8TSI אוטומטית דגם stylance. שנת 2012, יד ראשונה פרטית, 49,000 ק"מ. 160 כ"ס, חלונות אחוריים כהים, ג'אנט 18" מאושר ברשיון הרכב + צמיגי Dunlop. מראות צד חשמליות, שליטה מההגה על מערכת השמע, כניסת USB, בקרת אקלים מפוצלת. בנהיגה רגועה הרכב חסכוני מאד, עושה בסביבות 1:12 בנסיעה עירונית ו-1:13.5 בנסיעה בין עירונית. סטנדרטית לחלוטין, ללא מכות, ללא תאונות ובלי תיקוני צבע, טופלה רק במוסך מורשה צ'מפיון. אחריות על הגיר עד אפריל 2017. טסט עד סוף אפריל 2015. רכב מושלם למי שמחפש משפחתית מהירה שלא קורעת את הכיס. נמכרת בצער רב עקב שינוי סדרי עדיפויות. מבקש 84K, גמיש מעט לרציניים. הרכב נמצא רוב הזמן או בגדרה או בפארק …
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יד שנייה , פרטית , רק 50000 ק"מ .. ללא תאונות , מטופלת ושמורה כחדשה ! הרכב במצב מצויין , כל הקודם זוכה !!! לפרטים נוספים : 0525910005 ניר
הודעה אחרונה מאת natan nir, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רנו פלואנס מגאן (5 דלתות האצ'בק) 2010 יד שניה - נמצאת אצלנו מ- 2011 65,600 ק"מ רכב שמור ביותר שימש את אשתי כרכב שני במשפחה (רכב עיקרי מליסינג). לרוב נסיעות מחוץ לעיר מחיר -44,500 אריה 054-9996186
הודעה אחרונה מאת לזרוביץ, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
GOLF MK5 2007 GTI 2.0t fsi STG 2+ APR 152,000 3 דלתות ידנית מתחייב מנוע גיר שלדה קיט יניקה CTS דאון פייפ משאבת דלק מחוזקת Autotech שעון גדישה DEPO מפות 95 98 STOCK יד 3, (02 ברשיון) מתודלקת רק 98 מחיר 80,000 גמיש לרצניים בלבד 0547 ארבע שתיים שתיים תשע חמש שלוש
הודעה אחרונה מאת Cyotam,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 366 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- אלביס18
- orankohn
- om2
- `Infinity
- אלעדית
- NAPOLEON
- לירון .ה.
- guy.a
- Amitbak
- EliC25
- Derish