מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
וולוו 90 XC שנת 2005 7 מקומות ישיבה. 220000 ק"מ דיזל , שמור ומטופל במוסך המרכזי בלבד. 72000 ש"ח. [email protected]
הודעה אחרונה מאת L, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מוכרים את האהובה לטובת אהובה אחרת (מיאטה!!) פוקוס 2008 צורה חדשה 97000 ק"מ מתועדים 6 כריות אוויר טיפולים מסודרים, אחרי טיימינג יד שלישית (ראשונה ליסינג) ללא תאונות שלדה צמיגים חדשים בני חצי שנה אין לנו ילדים כך שלא שימשה כרכב משפחתי שנמרח בבמבות... יש מערכת אנדרואיד שהותקנה הבוקר לצערי לא כלולה במחיר, ניתן להחזיר את המקורית. חונה בחניה תת קרקעית. גילוי נאות: טמבון אחורי נצבע בבעלות קודמת. מחיר: 36,000 עם גמישות קלה לרציניים. נקודה נוספת, לאבא שלי יש מרכז שירות של פורד כך שתמיד טופלה באהבה רבה נמצאת ברמת גן או בשדה"ת שדה דב. עדי 052-3610062 (תמונות יישלחו בוואטסאפ כי אני לא מצליח להעלות מהנייד)
הודעה אחרונה מאת T-SPARK, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
גיהה מקורית, 2.0 ליטר ברישיון, מואשמת באחזקת LSD בדיפרנציאל, אינטרקולר ביניקה, בעלת תואר HALTEC בניהול, ארבעה דיסקים ברכב (ולא של אייל גולן), הגה זריז (אבל לא רק הוא), מוקשחת ומונמכת. ללא סיליקון, ללא בוטוקס, אבל פוליאורטנים יש לה, סאנרוף לפוזה, חלונות חשמל, מיזוג עובד, כיסאות ספורטיבים. ישנה אפשרות לקבל את הרכב עם קליפרים קדמיים של WILWOOD וצלוחיות של TAROX. גיר ידני אמרנו? בגאז' מקורי גדול בשביל האישה. רוצה (מבקש, דורש, חולם...) 40K ספי 057-3868964
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוזוקי אלטו כסופה, עלתה על הכביש בדצמבר 2010, 58000 ק"מ יד ראשונה פרטית. ללא שום תאונות, תקלות וכו. במצב מצוין. טופלה במוסך מורשה מיומה הראשון. נמצאת בגבעתיים. מחיר: 35000 מחירון משוכלל טלפון 0544220421 בבקשה לשלוח הודעת טקסט לא זמין ברוב שעות היום
הודעה אחרונה מאת בראבו, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
בס"ד רכב שמור מאוד ללא תאונות חזק מאוד חסכוני (16/1) מטופל רק בצמפיון חיפה שנת 2012 ידני מנוע 1200 טורבו עליה לכביש ביוני. יד שניה. דגם ספורט 3 דלתות. 41K קמ תוספות: -מסך מולטימדיה BLAUPUNKT -חישוקי מגנזיום בגודל 17" מאושר ברשיון (שחורים) -קסנון ולדים -כיסוי פלסטיק ברמבו אדום לקאליפרים -מערכת שמע בשווי כ-5 אלף כוללת מגבר דיגיטלי חדש רוקפורד, רמקולים 6/9 פוקאל וסאב דורש עליה 67אלף כולל המערכת והכל גר ביקנעם ומשרת בטכני בחיפה אז מי שרוצה לראות באיזור שיתאם איתי מראש ואני יוכל להגיע לבסיס איתה. פלאפון: 052-6382828 עדיף לשלוח ווצאפ, ככה אני גם אוכל לשלוח תמונות מעודכנות כי פה על המחשב אין לי.
הודעה אחרונה מאת orliron2, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה C4 2008 PK את הרכב קניתי בידיעה מראש שישמש אותי לתקופה קצרה מאוד כרכב שני בבית , האהבנו בו ונשאר יותר מהמצופה , שקט נוח מרווח ואיכות נסיעה יוצאת דופן הרבה יותר מהמצופה . קניתי משכנים זוג מבוגר , שטיפלו בו במשך השנים בקפדנות והחליפו ביניהם יד נוספת . הרכב במצב שמור כחדש ! נתונים יבשים : שנת 2008 , יד רביעית , 109000 ק"מ , צבע תכלת שמיים . לעיקר : מטופל רק במוסך מורשה מוסך מונזה בעפולה + ספר טיפולים מלא , שלושה טיפולים האחרונים : טיפול 93,000 ק"מ הוחלפו שמנים + פילטרים , הוחלף רדיאטור במקורי + מים ירוקים . טיפול גדול ב 100,000 ק"מ כולל החלפת סט טיימינג + משאבת מים . טיפול קטן ב 108,000 ק"מ , החלפת אלטרנטור + שמנים + פילטרים . כל שאר ההיסטוריה…
הודעה אחרונה מאת אדרנלין, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה רנו מגאן שנת 2002. דור 1 - יד 3 - EX אוט' 5 דל' 1.6 מזגן חום וקור עובד מצוין, רדיו דיסק חדש עם כניסת USB + AUX, רכב במצב מכני מעולה לשנים שלו, חסכוני מאוד, אחרי טיפול כללי וטיפול גדול נקנה לפני חצי שנה נמכר עקב התקדמות לרכב טוב יותר של קרובת משפחה. הוחלף בטיפול פלגיים, בוגון, שתי צמיגים אחוריים, שמן מנוע, פילטר אויר, פילטר דלק ופילטר שמן. הצבע ברכב נקי מאוד ושמור אפשר לראות בתמונה. המחיר המבוקש הוא 6,000 מאזור הדרום. מספר פלאפון לפרטים 0547746160
הודעה אחרונה מאת רנומגאן, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה ניסן ג'וק הדגם המפואר acenta ידנית שנת 2014 עלייה לכביש סוף ינואר יד ראשונה פרטית מהסוכנות 9200 ק"מ בלבד לאחר הטיפול הראשון במוסך מרכזי ללא שריטה שמורה מאד חונה בחנייה מקורה וכמעט ולא נסעה . דגם ה acenta מוסיף לסטנדרט כמה דברים כמו דיבורית BT מובנת בהגה/רדיו מערכת שמע עם יצאת USB+AUX מגיני רוח חלונות כהים צביעה ב2 גוונים לבן/אדום בחוץ שחור/כסוף בפנים גאנטים 17 ב2 צבעים חיישני מרחק מקדימה ומאחור בקרת שיוט ועוד ...... שימו לב מדובר בדגם ידני החסכוני מאד בדלק לפרטים ניתן לפנות בהודעות או בנייד 052-3413853
הודעה אחרונה מאת cornflakes80, -
- 3 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
למכירה, סובארו בי-4, 3 ליטר, 245 סוסים בריאים ממנוע בוקסר שישה צילינדרים. הרכב שנת 2008, יד שלישית, 118000 ק״מ, בצבע לבן פנינה. טופל במוסך מרכזי ויש הסטורית טיפולים מלאה, הרכב ללא תאונות, ללא תיקוני פחחות וללא תקלות ! מטופל בקנאות, עבר יישור קו מלא הכולל מצבר, משולשים, בושינגים, גומיות, רצועות, תושבות מנוע, פילטרים, שמנים - טסט לשנה! הרכב עבר דיטיילינג עמוק בפנים ובחוץ הכוללים טיפול בעור, 3 סוגי פוליש וציפויים לחידוש והגנה על הצבע, ניקוי עמוק לשטיחי הרכב, הגומיות והפנסים ע״י יבגני, אחד מאנשי המקצוע הטובים ביותר בתחום! הרכב מגיע ברמת גימור הגבוהה ביותר וכולל פנסי קסנון עם שפריצרים מקוריים, מנופים להחלפת הילוכים מההגה, סלון עור עם כסאות חשמליים, זכרונות וחימום. …
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יד שניה, אצלי ארבע שנים 156 אלף ק"מ הכל עובד- מזגן מקפיא. טסט ל 10 חודשים 16,500 ש"ח בלבד אריק 054-6470311
הודעה אחרונה מאת Arik TG, -
למכירה מיטו 2010
מאת סלע- 14 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
120 כ"ס, יד 3, טסט עד מאי 2015, 78000 ק"מ, מערכת מולטימדיה של פיוניר, צבע לבן פנינה. מחיר מבוקש 64000 שקל 0505324003 אילן
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
147000 ק"מ, יד שנייה , צבע תכלת, טסט במאי. כולל כל התוספות המקוריות של הרכב- חלון שמש, קרוז קונטרול, מערכת רדיודיסק מובנית של סוני וכו'. מחיר רצוי - 34000 שקל אילן 0505324003
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
(מפרסם לחבר, הרכב לא שלי) למכירה GTI פרימיום, כל התוספות האפשריות מהחברה. הרבה תוספות של R, יש המון שיפורים מהחברות הכי טובות. 60,000 ק"מ בלבד, שנת 2008, יד 3, בבעלותו 5 שנים, 300 כ"ס. שמורה ומטופלת, אין צורך להשקיע שקל. טסט לשנה. התחייבות מלאה בבדיקה. 110,000 ש"ח. 054-3113333
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה מאליבו 2010, שחורה, מנוע 3500 אצלי מעל שנתיים, בתקופה זו הוחלפו פלאגים, מצבר, 4 צמיגים חדשים, משולשים הוחלפו במקוריים מהחברה. משתמש תמיד בשמן ROYAL-PURPLE, הרכב חנה בחניה מקורה כל חייו. 110000 ק"מ. יד שניה פרטית. שמורה כחדשה! אין תאונות ואין מכות. 63000 ש"ח. אלכס. 050-5739940
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי למכירה פיאט גרנדה פונטו בציר 2008 בצבע לבן, יד 3 (02 ברישיון) הרכב בעל כ 130,000 ק"מ ובבעלותי משנת 2013. טסט עד יולי 2015. הרכב שמור ואמין מאוד, בבעלותי בוצעו טיפולים כל 10K. לאחרונה בוצע טיפול החלפת שמנים והוחלפו צמיגי הרכב. ניתן לקבל פרטים נוספים בהודעה פרטית או ב 054-323-7800. תודה.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה אאודי A3 . 3דלתות מודל 2009 עלייה לכביש ביוני. 01 ברישיון. צבע שחור. מנוע 1.8 TSI גיר DSG או בשמו באאודי S-TRONIC האוטו עם חבילת שארפ אטראקשן וספורט החבילה הבכירה הכי מפוארת. כסאות ספורט עור משולב אלקנטרה החלפת הילוכים ושליטה מההגה. מערכת RNS-E מקורית, כוללת GPS בלוטוס שליטה מלאה מהמכשיר על הטלפון הנייד שלכם. מערכת של BOSE מקורית איכות שמע מטורפת. בקרת אקלים מפוצלת. חיישני רוורס ספויילר S3. גג נפתח. קילומטרג׳ 83000 ק״מ . טיפולים בחברה מרגע העלייה לכביש. כרגע מורכבים להם גאנטים 18 BBS על הרכב שיבואו כתוספת למחיר הגאנט המקורי קיים גם הוא במצב מעולה כולל צמיגים חדשים. מבחינת מנוע הרכב סטוק בלי שיפורי מנוע. דורש מחירון משוכ…
הודעה אחרונה מאת gilzz, -
MX5 2005 ידני
מאת Steel- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי! מדובר ברכב שהוכן לפרוייקט (תחזוקה בהתאם) ונמכר עקב מעבר לחו"ל(אין לחץ של זמן, ולא ברלין ) אחרי שבראשותי 3 שנים. שמן דיפרנציאל וגיר של רדליין שהוחלף לאחרונה ב160000 אלף ביחד עם כל הפילטרים שברכב(5 חודשים). מטופל קבוע בשמן של Castrol Edge סינטטי מלא. הגג לא נוזל בכלל(נמרח וזלין קבוע על כל גומי פעם בחודש חודשיים גם בקיץ,אבל יש תיקון קטן בגג אודות לאיזה מנ**ק לא ידוע גג במצב חדש חוץ) הדבר היחיד שהוחלף זה הפגוש האחורי ופנס ימני אחורי אחרי נשיקה קלה(5-7 קמ"ש) מאחורה לפני שנה וחצי (סדק בפגוש ונשבר התושבת התחתון של הפנס)בחדש ומקורי ועשו עבודה מספיק טובה שאני לא בטוח שיראו את זה אפילו בבדיקה. החלפתי גם את כל הנרות בלוח שעונים לפני כשנה. הפרטים: N…
הודעה אחרונה מאת Steel, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מוכר עקב מעבר לרכב גדול יותר, עלייה לכביש אוגוסט 2014 6,500 קמ הגרסא האוטומטית 1200 רכב חדש ושמור, נקנה בניילונים.0 קילומטר,נחשב יד שניה רק בגלל שהעסקה עברה דרך חברה מתווכת ולכן הם נחשבים יד ראשונה. אני חוטף את הירידת ערך והקונה ירוויח. בנוסף טיפול ראשון חינם. מחיר 64 אלף. נייד 0547364186
הודעה אחרונה מאת tap, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
קודם כל יש עדיפות לאחד מחברי הפורום שכבר גילה התעניינות ברכב. הרכב נמכר AS IS! משמע, הרכב אמנם במצב נסיעה אבל קיימים מס' תקלות: מנורת גיר נדלקת לסירוגין (לעיתים לא משפיע על הנסיעה) , הרכב רועד ומרעיש מעט בנסיעה ומגמגם מידיי פעם . ככל הידוע לי אין לרכב תאונות הקשורות בשלדה אבל כן יש מכות פח פה ושם. הגיר עבר שיפוץ לפני כשנתיים. מדובר בסניק 2001 דגם RXT המפואר כולל חישוקי מגנזיום. יד שלישית פרטית . 184,000 ק"מ בלבד. תוספות: צמיגים חדשים הוחלפו לפני 4 חודשים בערך + חיישני רוורס+ רדיו דיסק פיוניר USB . הרכב עבר טיפול גדול לפני כמה חודשים. יש טסט עד יולי. האוטו באמת יפה (תמונה בקרוב) המחירון המשוקלל של הרכב לפי לוי יצחק כ1…
הודעה אחרונה מאת bonbon30, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי לכולם, אני מוכר מאזדה 3 ספורט ספיריט 5 דלתות, פרטי, יד ראשונה, מנוע 2000, 150 כ"ס, צבע כחול כהה מטאלי, 20,000 ק"מ, עלתה לכביש ב 04/2011, כל התוספות, טסט לשנה, אחריות יצרן לשנתיים נוספות, אחרי טיפול 15,000 במורשה. רכב מעולה ושמור מאוד... ערן - 054-4269358
הודעה אחרונה מאת eph1983, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין למכור את הרכב שלי, הרכב הוא מאזדה לאנטיס (323) משנת 2002, ייצור והרכבה ביפן מנוע 1,600 סמ"ק, תיבת הילוכים אוט'. תת דגם LX בצבע כסוף יד שלישית 195,000 ק"מ ללא תאונות טסט עד לפברואר 2016 צמיגים חדשים טיפול אחרון בפברואר היה בשימוש נהג יחיד מ2006 הרכב מטופל ושמור במצב מכאני מעולה יש רדיו-דיסק של Kenwood מגבר 50W לכל רמקול (4) מחיר 10,500 (אפשר להתגמש) באיזור הצפון (מעלות-תרשיחא) פלאפון: 0544941528 (רומן)
הודעה אחרונה מאת Epidem, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סיאט איביזה 2011 5 דלתות TSI DSG. 21KKM עלתה לכביש ביוני 2011, רמת גימור ספורט עם מערכת מולטימדיה+מצלמת רברס+GPS+משענת יד. הרכב משמש כרכב 2 לרכב חברה. הרכב שמור בצורה חולנית!
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים אני מתגייס בקרוב מאד ומוכר את הבימבה שלי דיהו מאטיס שחור מודל 2001 טסט עד סוף 2015 מכאני מצויין לרכב יש גלגלי מגנזיום מנוע 800 ידני חסכוני מאד מאד ( באמת ) ושמורה לשנתון. נוסעת מצויין מחיר לבוא לקחת 4300 שח דברים שיש לסדר ( לא דחוף ) מזגן לצבוע דלת אחורית שמאל . צירפתי תמונות מחיר של אופניים חשמליים.. גר בעמק יזרעאל 0549502404 יגן 0504447320 אבא שלי
הודעה אחרונה מאת liviu, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חברים. לאחר התלבטות ארוכה, Foxylady למכירה. מי שמעוניין, שיקרא עד הסוף בבקשה. החלטתי למכור אותה אחרי שהבנתי שאני לא משתמש בה מספיק. היא משמשת בתור רכב שני בחצי השנה האחרונה. קניתי אותה מבחור שהוא בעלים משותף במוסך מאזדה בירושלים - אדם מבוגר שנסע בה מנהלתית לחלוטין. שנת 2011, יד שנייה, עברה 43,000. שמורה מכל משמר. עברה החלפת שמנים בכל המכלולים, טיפולים שוטפים כל 7,500 ק"מ, השמנים הכי איכותיים, צמיגי Michelin Pilot Super Sport עם איטום של ריינו-טייר (חסיני פנצ'רים), קפיצים של Progress, מוטות מייצבים של Racing Beat. קשת התהפכות של Hard Dog, יחד עם חומר סופג אנרגיה מאחורי הראש - מצילת חיים ושווה מעל 5,000 שקל. מצבר חדש, רפידות חדשות. הגג עובר אימ…
הודעה אחרונה מאת GreatSavana, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שנת 2012.. טסט לשנה.. צמיגים חדשים !! נהג יחיד.. למבינים ולרציניים !! 75 אלף ק"מ
הודעה אחרונה מאת frogmen100, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחרי כמעט 4 שנים אני מוכר את המאזדה שלי מאזדה MX5 2011 גג רך יד ראשונה (00 ברישיון) 45,500 ק"מ כחול כהה עלתה על הכביש ב-07/2011 מבקש 150,000, גמיש לרציניים פרטים בפרטי או בטלפון יד2 052-9192415
הודעה אחרונה מאת fried_chicken, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב יובא מארה"ב לפני כ-5 שנים בייבוא אישי ורשום כאספנות. הרכב במצב תקין, מניע בנגיעה ונוסע לכל מרחק ובכל מזג אוויר. הושקע ברכב רבות בכדי להביאו למצב של נסיעה שקטה וללא תקלות קיימות/פוטנציאליות. - מנוע אחורי בתצורת בוקסר, שישה צילינדרים מקורר אוויר בנפח 2,700 סמ"ק. - תיבת הילוכים אוטומטית (Power Glide) בעלת שני הילוכים. לקונה תינתן תיבה ידנית מקורית 4 הילוכים, לרבות כל חלק, בורג ומתאם (כולל מצמד חדש ועוד המון חלקים חדשים) לצורך הסבה לידני. הרכב עבר ישור קו מקיף אצל הבעלים הקודם (שגם יבא בעצמו את הרכב) ועוד קצת גימורים אצלי: - עם הגיעו לארץ, הוחלפו כל הגומיות, תותבים, חלקי מתלים, בולמים, בלמים, היגוי, צינורות וכו' לחדש…
הודעה אחרונה מאת Syoma, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה! סוזוקי סוויפט 2008 GLX (הדגם המפואר), מנוע 1500, 93,000 ק"מ. מטופלת בזמן ואך ורק במוסך מורשה. עברה לפני חודש טיפול גדול ובשנה האחרונה הוחלפו צמיגים ומצבר (יש קבלות על הכל). טסט עד אוקטובר. מגיעה עם חיישני רוורס ודיבורית. רכב שמור ביותר ומומלץ, לקנות ולסוע! מחירון 51500, גמיש. לפרטים נוספים: 052-8934053 שמעון.
הודעה אחרונה מאת shim52, -
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
למכירה סיאט לאון 1.8 TSI ידנית עלתה על הכביש בפברואר 2011 (אני יד ראשונה) 70,000 ק"מ ללא שיפורים\שינויים . פרטים בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת sihproma, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יד 5, 205k קמ. יותר פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת GaBi_88,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 781 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- לירון .ה.
- Pavlik
- גולדן191
- אליה
- yor2
- איציק נ.
- Yuvalino
- ypz
- אורח לרגע
- Avia
- הדיין