מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מוכר את האוטו שלי! פולקסווגן גולף שנה: 1999 מנוע: 1600 גיר: אוטומט יד: 2 (01 ברישיון) קילומטראז': 104000 (מנוע מקורי) טסט: עד 04/15 רכב שמור ברמה קיצונית מי שמכיר אותי ואת הרכב יודע שאני מטפל בו באהבה ומשקיע בו את הנשמה. הרכב נקנה עם 78000 ק"מ מאישה מבוגרת נכה שבושי הייתה נוסעת עליו. מטופל בקביעות ולפני הזמן (כל 7000-8000 ק"מ). מושקע מאוד ולא נחסכה ממנו אגורה, כל פיפס קטן מטופל באותו הרגע בחלקים וחומרים איכותיים בלבד. נשטף ידנית פעם בשבועיים. לא עברה תאונה מעולם ולא תיקוני צבע, שילדה נקייה, הצבע במצב מעולה לשנה שלו, יש כמה סימני שיפשוף בטמבון האחורי שהיו עוד אצל הבעלים הקודמים. סלון נראה מצויין בלי דהיות צבע בפלסטיקה, הכל תקין ונקי. הרכב…
הודעה אחרונה מאת mg90, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי אז אחרי המון זמן בשינה, הקסרה חזרה לחיים והיא למכירה,אז מה הוחלף? מנוע+גיר טימינג ,משאבת מיים נעשה טיפול פילטרים שמנים ופלאגים נעשה שיפוץ רדיאטור(אולי יוחלף לחדש) החלפת מיסבים בגלגלים צמיגים חדשים מידה 195\55\15 מאושר פחחות וצבע כללית בעלות של 5 אלף שח יש בטח עוד כמה דברים ששכחתי. המחיר כרגע הוא 20 אלף, ם גמישות לרציניים הושקע לאחרונה כ11 אלף שח על הרכב הקונה יקבל את הרכב עם טסט(ע"י רב בוחן כי הרכב עמד) ל3 חודשים הרכב עדיין בפחחות וצבע לכן תמונות עדכניות בקרוב. 0547136102
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
דיהטסו אפלאוז מודל 1993 ידנית צבע כחול ללא תאונות כלל מצב הרכב חיצוני ופנימי מושלם! ללא מכות חניה וכדומה יד ראשונה פרטית (00 ברשיון) 250,000 ק"מ מטופלת ומתוחזקת, אין צורך להשקיע שקל טסט לשנה שלמה 6000 שקל (גמיש) לפנות אליי בפרטי ואני אתאם, הרכב לא שלי, מפרסם בשביל חבר הרכב ברעננה
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פיז'ו XT-R מנוע 2.0 עם 143 כ"ס תיבה טיפטרוניק, הכי יפה בארץ. מפרטי, שנת 2006, יד2, מטופלת במורשה תמיד בזמן ושמורה בקנאות, פילטרים מקוריים, שמן מנוע תמיד 5W-40, ללא תקלות ללא תאונות בהתייבות. ספר טיפולים/היסטוריה מלאה, טסט עד אוקטובר, נוסעת מדהים ומפנקת. ים תוספות: מגנזיום 16", ניקלים פנס אחורי ומראות, בקרת שיוט (מקורית), בקרת אקלים מפוצלת, דלתות קדמיות עם אטימה אקוסטית (Dynamat), מראה אחורית אלקטרוכרומטית, כריות יד נהג ונוסע, מושב קטיפה, מחשב דרך, שליטה על המערכת מההגה, צמיגים רחבים דנלופ 205R16, ,דיפון עץ, רדיאטור חדש 28500 שח פרטים בטלפון 054-7800512
הודעה אחרונה מאת mindbomb, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מפרשיתSUNFISH מדהימה ושמורה בטירוף! הגיעה לארץ ביחד עם הבעלים הקודם בשנת 1973 כל החלקים קיימים ומתפקדים, מאוד כיפית ומהירה, קלה לתחזוקה. ולד-0547905588
הודעה אחרונה מאת vladkdesign, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברים! אחרי שלוש שנים מפנקות אני מוכר את המיצובישי לנסר ספורט שלי. קצת פרטים יבשים: לנסר ספורט, לבנה, 1600, טיפטרוניק, 4 דלתות, בנזין. יד 3, 175000 ק"מ. הרכב שמור, אמין, חסכוני (1 ל- 11.5) , לא רואה מוסך. דגם ספורט: הגה ספורט MOMO מקורי, ג'נטים מגנזיום, ספויילר אחורי, חצאיות, אגזוז ספורט, פנסים אחוריים שקופים. 4 חלונות חשמליים, נעילה מרכזית. תוספות: רדיו דיסק MP3, דיבורית Bluetooth, חיישני רוורס, קודן פויינטר, אזעקה. הרכב שמור בקנאות, מצב מכני מעולה, טיפולים בזמן, טופל במוסך יחיד קבוע. טיפול גדול חודש האחרון, ספר טיפולים מלא חתום + טפסים חשוב לי לציין שהרכב שמור בקנאות, מלוקק ומדונדש עד אחרון הפרטים. טופל במוסך אחד ויחיד במשך שלו…
הודעה אחרונה מאת Atzak, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מוצעת למכירה פיג'ו 206 דגם xs 90 כ"ס ידנית שמורה ויפה שנת 2001. 02 בעלים קודמים.(הרכב היה אצל היד השניה כחודשיים). הרכב בבעלותי כשנתיים עבר טיפול שכלל החלפת שמנים,פילטר שמן מקורי,פילטר אוויר, ונוזל רדיאטור וגם רדיאטור חדש! לפני כשנה הוחלף רצועת מנוע,כויל הצתה,פלגים,כבל קלאץ', וקלאץ חדש (ב 220 אלף ק"מ). לרכב בוצעה החלפה של רצועת טיימינג ומשאבת מים השבוע! המזגן עבר שיפוץ שכלל החלפת מדחס ומיסב מדחס,וואקום ומילוי גז- עכשיו המזגן מפקיא! כמו כן גם החימום עובד מעולה! לרכב הותקנו רביעיית גלגלי מגנזיום חדשים ויפים. קונה הרכב יקבל גם מערכת רדיו דיסק של פיליפס עם קורא usb,aux,mp3 וכו', ורמקולים קדמיים של חברת רוקפורד. הרכב שמור,עובר טיפולים בזמן,נראה ומתנהג טוב מאוד…
הודעה אחרונה מאת dprt, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ככתוב בכותרת, הרכב צריך להתפנות מרחובות ערינו ההומות (הרכב בנתניה. כניסה חופשית, יציאה אינה מובטחת). הרכב ללא טסט מזה כחודש, רשיונות מוקפאים. יש זיוף קל במנוע, ניתן לתיקון. מלבד זאת תקין לחלוטין ומטופל באהבה. לפנות אל עידו 052-5865771. לא לפנות אליי בה"פ, אינני דובר צוחפתית.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
פיז'ו 5008
מאת אורי מ.- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
על הכביש מדצמבר 2012. עברה 53,000 ק"מ, רובם בנסיעות בין עירוניות. צבע כחול כהה. באחריות עד דצמבר השנה. 6235357 בפלאפון (050) אורי
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר, נא לא לפנות אלי לפרטים. למכירה סיטרואן C4 VTR שנת 2007. למי שלא מכיר זאת גרסאת ה-3 דלתות המיוחדת של C4. שמורה ומטופלת: - גיר ידני. - 89,000 ק"מ. - יד שלישית. - מנוע 1.6 110 כ"ס. - מטופל במוסך גבע - הרכב ללא תאונות בהתחייבות + חוברת בדיקה לפני קניה. הרכב עבר יישור קו מלא לאחר קניה ולא נחסך ממנו שקל, כל החלקים מקוריים: - קלאץ' חדש - טיפול טיימינג - תושבות חדשות - טיפול שמנים כל 8K - לרכב יש הרבה תוספות (הערת הכותב: והוא נראה כמו חדש) מחיר 43,000. מס' טלפון 054-633-5046 - בן.
הודעה אחרונה מאת The Coolest, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טיפטרוניק, 5 דלתות, 100K ק"מ. יד ראשונה פרטית. נפח מנוע 2500. תוספות : פנסי קסנון, גג נפתח, כסאות חשמליים, חימום במושבים, מראה חשמלית (מתכהה למניעת סנוור), אורות ערפל, גנ'טים מגנזיום, מראות מתקפלות, אזעקה עם מרים חלונות וגג. חונה בחניה מקורה וטופלה אך ורק במוסך מורשה. הרכב של קרוב משפחה ומומלץ בחום! מחיר מבוקש : 80K לפרטים : 054-7748571 - אלי.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 1 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
למכירה רנו RSI 1.8 שנת 95 יד רביעית (03 ברישיון) הנתונים היבשים: מנוע 1.8 ליטר 110 כ"ס – ללא שיפורים, קומבינות והתעסקויות - פשוט מקורי. גיר ידני 5 הילוכים חלונות חשמל כיוון מראות חשמלי סאנרוף מקורי (ברישיון כמובן) 134,000 ק"מ אמתיים! דשבורד של קליאו וויליאמס עם שלושה שעוני VDO : טעינה, לחץ שמן, טמפ' שמן פנסי איגל איי עם תקן E1 עוברים טסט מוט מייצב Cooler שמן מנוע פנסי ערפל *טסט לשנה (עד 25.12.15) תוספות וחלקים שאני התקנתי בשלושה שבועות האחרונים כדי לרענן את מה שבכ"ז היה צריך: 1) ג'אנטים סגסוגת קלים 15” Forged)) חדשים שהותקנו לפני שבוע (נרכשו מג.מ. פורטל) מאושרים ברישיון (הקונה יקבל גם את הג'נטים המקריים הייחודיים ל RSI) …
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום עקב מציאה שקפצה לי לקנייה מנסה להחליף את הרכב שלי. מקווה שאצליח. לנסר החדשה גימור ספורט 2008, אטומט רציף 6 הילוכים, צבע שמפניה, עלייה לכביש אוגוסט 2008, 127000 קילומטר. אני היד השניה, היד הראשונה היא מכר שלי שממנו קניתי את הרכב. מחיר מבוקש 50K גמיש לרציניים. שמעון 0544798882
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פונטו ספייס ידנית , 8 שסתומים 170,000 אלף ק"מ טסט עד תחילת מאי חסכונית ביותר (1-15/16) שמורה ומטופלת רדיודיסק + usb מצלמת דרך 10.000 שח 0507650504
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
אוקטביה 2006
מאת ronsason- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה אוקטביה 2006 נפח 1600 אוטומט. יש מערכת גפ״ם גז מותקנת ועובדת. רכב במצב מכני וקוסמטי מעולה אמין מאוד וחסכוני, בעלות פרטית, טסט לשנה, מצבר חדש. 18,000 שקל. הרכב נמצא ביישוב עומר לעוד פרטים: 050-2111353 אייבי.
הודעה אחרונה מאת ronsason, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
ק"מ נמוך. מטופל טוב: מנוע חדש, גיר חדש, רדיאטור חדש, צמיגים חדשים(DUNLOP). חלונות חשמל, מזגן מקפיא. חסכוני. מערכת סטריאו. הרכב מאבד קצת מים, לכן המחיר. 6600 ש"ח. 054-9980091
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
- 0 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
למכירה, מיצובישי סופר לנסר שנת 97 אוט' יד 2 160,000 ק"מ טסט לשנה מצב טוב טלפון: 054-9992903 חגית
הודעה אחרונה מאת 146 ti, -
- 0 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
למכירה - טנדר סובארו שנת 1992, נפח מנוע 1800 בעל הנעה כפולה, עבר פחחות וצבע לפני כשנה וחצי, מזגן, קשת התהפכות, וו גרירה ועוד. שמור ומיוחד. מחיר 14,000 ש"ח , 054-4649152 אלעד
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
קרייזלר פיטי קרוזר במצב חדש לחלוטין, 74000 ק"מ , הרכב בצבע אדום מטאלי. מנוע 2.4 ליטר , טסט עד חודש 5 2015 מטופל במוסך מורשה בלבד. רכב מפנק מאוד כולל בקרת שיוט מההגה, סלון עור במצב חדש , חימום מושבים קידמיים, גג נפתח , ג'אנט מגנזיום, נוחות נסיעה מפנקת מאוד . הרכב יימסר תמורת מחירון 38 אלף ש"ח. ניתן לראות את הרכב בטבריה, הרכב יימכר למביני עיניין רציניים בלבד , מוכן להתגמש במחיר במקצת. 0502293035.
הודעה אחרונה מאת BeRLiNGo.STi, -
- 0 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מפרסם עבור לקוח: למכירה, סיאט לאון 1.8 TSI ידנית משנת 2011. הרכב הינו יד 2 ובעל 34,554 ק"מ. הרכב שמור באופן פנאטי. האוטו נבנה על ידי סדנת טיג מוטורספורט ופיט סטופ וטופל אצלהם מיומו הראשון. רשימת התוספות כוללת בין היתר: טורבו משודרג K03 צנרת מלאה של APR קיט יניקה של APR סטייג' 1+2 Throttle controller קויילים אדומים ״R8״ קוילאוברים KW Street Comfort ברקסים של לאון קופרה 345mm צמיגים מאושרים ברישיון במידה 225/40/18 יוקוהמה AD08 ג'אנטים מקוריים של לאון FR במידה 18x7.5 et 51. רטרופיט לפנסי קסנון מקוריים כסאות של לאון קופרה קיט K1 אחורי מערכת מסך מגע עם Igo אשר עודכן לפני כחודש, דיבורית מובנית, מצלמת רוורס, חיבור לאייפון וכו'. יש לצ…
הודעה אחרונה מאת TIG Motorsport, -
- 0 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בצער רב מוציא את הסטיישן שלי להחלפה/מכירה (25K) הרכב אחרי ישור קו בעשרת אלפים שקל. האוטו אצלי חודשיים, נסעתי עליו לא יותר מ500 קילומטר. נעלץ להחליף רכב בגלל אילוצים בבית לרכב זול יותר לתחזוקה. מחליף ברכב אטמופרי יפני לא קטן מ2 ליטר ו 4 דלתות. עדיפות למאזדה 6 2.3 ליטר. כמובן תקינה עם טסט. לא אני לא מחליף רכב בגלל בעיות כלכליות או צורך בכסף דחוף מעכשיו לעכשיו לא להציע לי סכום מגוחך או החלפה על סופר לאנסר או מאזדה 3 1600וולוו סטיישן 855 t5 שנת 95 גודשת 1.2 באר. טורבו td04-19 רשימת היישור קו. חיישן קאמשאפט, גומיות שסתומים חיישן MAF מיסבים בולמים תושבות בולמים משולשים תופחי הגה תושבות מנוע, בקרטון עדיין של פאוורפלקס. תושבות גיר טבעת אטימה…
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
סיטרואן C4 שנת 2009 יד שניה, פרטית 85 אלף קילומטר חיישני רוורס דיבורית עבר טיפול תקופתי גדול לאחרונה הכולל: החלפת ברקסים חדשים, רצועת טיימינג חדשה אוטו שמור, מצויין, נוסע מעולה!!! מוטי 0544412303
הודעה אחרונה מאת shlomi617, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פיאסטה 1.3 ידנית שנת 2002 טסט עד סוף חודש הבא .מצב טוב 053-7678237 לואיס.
הודעה אחרונה מאת fiesta1997, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סובארו b3 שנת 2008 נפח מנוע 1500 עשתה 160000 ק''מ בבעלות פרטית נמצאת במצב מצויין מטופלת בחברה וכולל טסט לשנה גמיש במחיר! לפרטים: 0523089243
הודעה אחרונה מאת maks12, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יד שנייה, עלייה לכביש בדצמבר 2008. בבעלותי מינואר 2014. קילומטראז' נמוך - 57100, נהג יחיד. נרכש מאישה מבוגרת. עבר טיפול שנתי לפני חודש שכלל החלפת פילטר אוויר, שמן, פלאגים ושמן מנוע. לאחר הקניה הולף מצבר, בלמים, דיסקים. ריפוד חדש לחלוטין הוחלף לפני שנה ע"י הבעלים הקודמים. טסט עד 10/2015. פנים וחוץ הרכב במצב מצויין. ללא מכות, שיפשופים או תיקוני צבע. מטופל בזמן. נשטף ידנית בלבד. מתחייב בבדיקה. תוספות המייחדות את רמת הגימור: גלגלי מגנזיום מקוריים 16", בקרת אקלים מפוצלת, בקרת שיוט, חיישני אור וגשם, חיישני חניה אחוריים מקוריים שליטה מההגה, לוח מחוונים בצבע לבן, הגה עור, פנסי ערפל, נורות לד לפנסים הקידמיים. חלונות אחוריים ושמשה אחורית מושחרים (50%). דיבורית…
הודעה אחרונה מאת Overkiller, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
5 דלתות. רק 115 אק"מ. יד שניה בתוך המשפחה. שמור. כל הטיפולים במוסכי פיג'ו (בהתחלה בבני ברק ואח"כ בירושלים) הרכב עבר תאונה לפני שנים מאחורה והוחלפה הדלת+חלון אחורי. לא יודע אם היתה פגיעת שילדה. שיפשופים ולחיצות מסביב... לאחר טיפול 15000. טימינג הוחלף לפני שנה. טסט עד 9/15. מחיר מבוקש: 13000 גמיש במידה. פרטים נוספים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת elyashiv, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו בכותרת חברים, לא סגור לגבי התת דגם, סגנו או סטילא, אבל הרכב עם הרמה הגבוה, ידיות ופגושים בצבע הרכב + ספוילר מקורי. יד 03 אם אני לא טועה (הרכב לאח שלי) קנינו ב 07/2014, הוא התחיל לעבוד בחברה (מהנדס) וקיבל I20 חדשה 155000 קילומטר. הכל אמיתי ונבדק. תקבלו ספר טיפולים מאז שהרכב עלה לכביש !! צמיגי דנלופ + חיישני רוורס למי שאוהב את זה. הכל עובד פיקס, אפילו מע' המולטימדיה המקורית עם המסך האורגינלי. מנוע 1.6 VW של 101 כוחות סוס בריאים, גיר ידני. מטופל בחומרים הכי טובים שיש! שמן קסטרול מגנטיק 5W40, נוזל G13 . מה לא טוב ברכב: 1. הצבע של מכסה המנוע , הגג ותא המטען, מקולף ולא נראה יפה. 2. הפלסטיקה של ידית ההילוכים מסביב התפרקה והיא לא יושבת …
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פרוד פוקוס סטיישן שנת 2012. צבע שחור. שמורה במצב טוב. כל הטיפולים במזמן. רכב אמין, מרווח, נוח וחסכוני בדלק. קילומטרז' 55000. מחיר 68000 גמיש. לפרטים נוספים 0526040258 יוסי
הודעה אחרונה מאת yosiyakovi, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום . ברשותי B4 2008 יד 2(הכל פרטי) טסט 11/2015 200000 ק"מ ללא תאונות.מכני מצויין(סובארו.....) מעוניין בהחלפה על רכב דיזל ורצוי מונית לשעבר. אפשר גם למכירה אבל רצוי החלפה נמצא באיור הרצליה וקרית מלאכי תודה ובבקשה לא בשבת רונן 0544718737
הודעה אחרונה מאת ronenengel, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אאודי A3 06 יד 03 נסע 130 אלף אחרי ישור קו וטיפול מקיף במורשה כולל קבלות!! פנסי ערפל אנגל אייז שני צמיגים ומצבר חדשים גלגלי מגנזיום גריל ספורט מחירון 50 דורש 47 פתוח להצעות רומן 0504014679 מנוע 2.0 FSI דגם BLR טיפטרוניק עם מצב ספורט
הודעה אחרונה מאת sinjin,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,764 אורחים (הצג רשימה מלאה)