מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
סיטרואן סי 4 2007 למכירה מנוע 1.6 בנזין גיר ***ידני*** יד 02 (שלישית) ק''מ 182000 (כמעט) אחרי ישור קו, נקנתה לפני 7 חודשים, עברה טיימינג ועוד דברים בגבע. טיפול לא מזמן אצל אורן שירותי רכב, ציריות חדשות, 4 צמיגים בני 5 חודשים ועוד ועוד, הכל כולל קבלות. הרכב נמכר עקב התרחבות המשפחה והעדפה של אשתי ל''התקדם'' לאוטומט. יש לי את הבדיקה שאני ביצעתי לרכב לפני 7 חודשים, הרכב ללא תאונות וללא פגיעת שאסי, כל הצבע מקורי ללא תיקונים (יש כמה מכות קלות ושריטות). 0505073861 אני מאריאל.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
29000ק"מ רכב חדש שנת 2011הדגם הכי מפואר 180 כוח סוס ג'נטים סאן רופ ריפודי עור הנעה בכפתור ללא תאונות בהתחייבות.מלא תוספות הכל מקורי לא מעוניין בהחלפה לא בשבת053-7506720לא מצליח להעלות תמונות ישלחו בפרטי
הודעה אחרונה מאת erezz100, -
- 0 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הסמוראי הכי שמור, מתוחזק ומטופל שראיתם, באחריות!! אין סמוראים כאלו! מנוע מקורי שעשה 168 אלף ק"מ (כולל תיעוד טיפולים מהחברה שמגבה את הקמ"ש הנמוך שהרכב עשה). הושקע על הסמו בחודשיים האחרונים 12 אלף ש"ח על יישור קו ענק, במוסך זוקי לנד נתניה, יש קבלות על הכול! שיפורים ותוספות ברכב: 1. כננת warn z 3500 + שלט 2. כלוב התהפכות פנימי (בנייה איכותית) 3. קפיצי אייבך פרוגרסיביים, בולמי ראנצ'ו, הרכב מוגבה 3'. הבולמים מופרדים מהקפיצים (יש תושבת על הסרן) 4. נעילה אחורית לוקרייט 5. רוקרפאנל ומיגונים תחתוניים 6. מזגן מקורי מהחברה 7. אזעקה, נעילה מרכזית, וניתוק חשמל נגד גניבות (הרכב פשוט לא גניב) 8. מערכת שמע הכוללת רמקולים קדמיים של בוסטון אחוריים של פיוניר +מגבר + דיבו…
הודעה אחרונה מאת Yoel Dadon, -
- 0 תגובות
- 848 צפיות
פאביה ELEGANCE 2013, עליה לכביש בדצמבר 13, צבע כחול כהה(תמונות יעלו בהמשך או יישלחו אם רק תרצו). 25100 - קילומטר עדכני, לאחר לבטים רבים החלטתי לקחת רכב בליסינג מהחברה בה אני עובד, ולכן החלטתי למכור את הרכב, לפי מחירון משוכלל היא 83,000, אני מבקש 80,000. 054-524-1285, ג'ניה. אגב עדיין באחריות יצרן עד דצמבר, בא מאובזר במערכת שמע(שאני הוספתי) בעלות 3500 אלף וגם עם מערכת מולטימדיה מקורית מהיצרן + שליטה מההגה + מצלמת רברס.
הודעה אחרונה מאת genyagilin, -
ג'פס למכירה
מאת NL_Falcon- 0 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום לכולם מציע למכירה ג'פס צבאי לשעבר (MUTTm151a2) מושלם , ללא רשיונות, מניע, נוסע, משלב 4X4 בולם ועוצר כמו חיה. מוזמנים להתקשר ולברר אבי 054-4849489. ניתן להתקשר בכל ימות השבוע עד שעה נורמטיבית ונורמלית. אין בעיה להתקשר בשישבת. התמונות המצורפות מתהליך השיפוץ שעבר הג'יפ, אין בנמצא תמונות חדשות.
הודעה אחרונה מאת NL_Falcon, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 810 צפיות
נתבקשתי לפרסם: קיה פיקנטו 2013 ידנית מנוע 1000 יד ראשונה פרטית. 35000 ק"מ טסט לשנה. מחיר מבוקש: 49500 ש"ח. לפרטים: 054-6877 שש שש שלוש לא בשבת - דניאל נא לא לפנות בה"פ - הרכב לא שלי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
]הרכב עלה לכביש בינואר 2010. יד ראשונה היתה ליסינג ברשות נהג יחיד. הרכב נקנה מאוויס. לאחר הרכישה הותקנה מערכת הנעה בגז, צריכת הדלק זהה לצריכת הבנזין אך עלות הגז כ 45% מעלות בנזין. 93,000 ק''מ סך הכל, ללא תאונות (מלבד החלפת דלת קדמית ימין בשל 'דפיקה במתנה' שהושארה לי כאשר הרכב חנה ליד אולם אירועים, הוחלף תוך הפעלת ביטוח ללא ירידת ערך לפי בדיקת שמאי). לקראת הטסט שבוצע השנה הותקנו רביעיית צמיגי מישלין חדשים בעלות של כ 4000 ש"ח. הרכב מתוחזק ברמה הגבוהה ביותר. מחירון 65,000 ש"ח. אני מבקש 52,000. הרכב נמצא באזור חיפה/קריות כל שעות היום, כל השבוע. טלפון: אפס חמש ארבע ארבע שבע חמש שמונה ארבע שש שבע.
הודעה אחרונה מאת zx12r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(הרכב של חברים - נא לא לפנות אלי בפרטי) למכירה סיטרואן C4 1.6 מדגם PK שנת 2006 יד 1 פרטית 105,000 ק"מ בלבד! ללא תאונות! [TABLE=width: 90%, align: right] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]רכב שמור, נוסע מצוין, מאובזר בחבילת פרימיום הכוללת חיישן אורות, חיישן גשם, מראה מנטרלת סינוור, בקרת אקלים מפוצלת ועוד. מטופל במוסך מרכזי (שרודר ב"ב מיומו הראשון - ספר טיפולים מלא ומפורט!) עברה טיפול גדול כולל החלפת רצועת תזמון לאחרונה. מחיר 27,000 ש"ח. דורית 054-6371316 [/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 10 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, מוכרים את הרכב המשפחתי. מצורפות תמונות. מדובר על אוקטביה 2009, מנוע 1.8 TSI עם 160 כ"ס, גיר DSG7. הרכב נסע 56,000 ק"מ, מעט מאוד. מטופלת במוסך המורשה של סקודה תמיד. מצב מכני מצוין, גיר לא מחליק ולא רועד. שמורה מאוד מבפנים ומבחוץ, ללא תאונות. קיימים מוט בקרת שיוט, דיבורית bluetooth, ומערכת של Pioneer. מבקשים כמחיר התחלתי 80,000 ש"ח. המחיר גמיש. אלירז 052-6180161
הודעה אחרונה מאת elirazb, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם את/ה מחפש/ת רכב שלא נסע הרבה, ללא תאונות ומטופל בזמן, אז הרכב הזה הוא בשבילך. מזדה 3 מודל 2012/8. הרכב כולל חיישני רוורס, מערכת מולטימדיה עם DVD , בלוטוט ,חיבור SD וGPS. הרכב נמכר עקב קבלת רכב עבודה. ליותר פרטים :054-2200930 תומר
הודעה אחרונה מאת Tomer Sagiv, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סובארו כמצויין בכותרת. יד שנייה - כל הידיים פרטיות. ברשות הבעלים הנוכחי כ-7 שנים. ללא תאונות משמעותיות...היו תיקוני פח סביב. לרכב יש שיפשופים וסריטות. נסועה - 116000 ק"מ. מחיר 21000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, בשעה טובה אני ואשתי הולכים להיות הורים, מה שאומר שבקרוב תהיה לנו עגלה לתינוק, מה שאומר שאנחנו זקוקים לרכב עם תא מטען גדול יותר מהפיקנטו (ניסינו, התא מטען פשוט קטן מידי). ומה זה אומר לכם? שאתם מקבלים מציאה של ממש, רכב שמור ומטופל לפי הספר, רק במוסכים מורשים - בלי עיגולי פינות! הרכב הוא קיה פיקנטו, מודל 2011 (עלייה לכביש בנובמבר), ידנית יד 01 (כלומר יד 2) שצברה 72,500 ק"מ. הרכב שימש אותי ואת אשתי בעיקר בנסיעות בינעירוניות. הבעלים הקודמים היה נגד בחיל האוויר שנסע מהבית לבסיס וחזרה. קצת פרטים על הרכב: הוא מאובזר ב-6 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל, מערכת סיוע לזינוק בעליה, מחשב דרך, כניסת USB, מזגן מצוין ועץ ריח נעים. הרכב עדיין באחריות י…
הודעה אחרונה מאת T-Maxximum, -
- 0 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר - יונדאי אקסנט שנת 2008, מנוע 1.4 ליטר אוטומטי. הרכב יד שלישית ברישיון אבל שניה בפועל, היד הראשונה הייתה "0 קילומטר מליסינג". 200 אלף קילומטרים על השעון. במצב מצוין מכאנית וקוסמטית. הרכב נמצא באזור השרון. מחיר מחירון לוי יצחק 33,500 ש"ח. המחיר גמיש. לפרטים נוספים נא לפנות לעדן: 054-7740154
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום. אני מניח שאני עוד אצטער על הרגע הזה... הפוקוס שלי למכירה. פורד פוקוס 2003, האצ'בק (5 דלתות) Giha. קודם כל, הרכב ידני!! נדיר מאד! חסכוני, ומהנה מאד לנהיגה! נראה נהדר מבפנים ומבחוץ. קילומטרז': אוטוטו 140,000. שמורה בפדנטיות ובהמון אהבה (וכסף). צבע כסף. טסט ביולי. מדובר ברמת הגימור המפוארת, Giha. הכוללת גלגלי מגנזיום גודל 15" (ברגילים 14"), ריפוד בהיר, קונסולה דמויית עץ. משענת יד מתכווננת ותמיכה מתכוונת לגב הנהג. ארבעה חלונות חשמל אוטומטיים. ארבעה רמקולים איכותיים. קניתי את הרכב לפני כחצי שנה. הרכב היה שייך ביד הראשונה לגברת מבוגרת מגבעתיים ולאחר מכן עבר לבת. טופל לאורך כל הדרך, מיום הקניה במוסכים מורשים של פורד ובלי לחסוך במאומה. …
הודעה אחרונה מאת עמיחיamihai, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פיזו 308, 2009, יד שניה (מקוריות ליסינג). הרכב עלה לכביש ב 31.12.2009 (למעשה 2010) 69,000 ק"מ. אוטומט. 120 כוחות סוס. טסט עד 31.12.2015 מחירון יד2 56,000 ₪ !! ללא תאונות (היו מכות חנייה פה ושם) מטופלת מיכנית במוסך מורשה. מחיר מבוקש 38,000 ₪. טלפון 054-6111592 רביב
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יונדאי אלנטרה 2004, יד ראשונה ! 95 אלף ק"מ בלבד . אוטומט. טסט עד יונאר 2016. נהגת יחידה !! עברה טיימינג ב 90 אלף. מצבר חדש בן שבוע. צמיגים בני כמה חודשים. הערה : מחירון יד2 הוא 18,000 ₪. הצבע מעט שרוף בגג ובמכסה מנוע, אך האוטו מטופל ונוסע כמו חדש. מחיר מבוקש 15,500 ₪. מעט גמיש מיטל 052-2243742
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 1 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מודל 82, מנוע 4200, משודרג, שלדה כפולה, מרכב משופץ, מערכת הזרקה של סופה, מגבר בלם של ונדורה, מוגבה, צבע, ריפוד חדש, כל המערכות תקינות, טסט עד מרץ 16. הרכב לא שלי! נא ליצור קשר ישירות אפס חמש ארבע 5656429 קובי
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי B4 2008 2000 .הרכב יד 2פרטי לא תאונות ובמצב תקין מעוניין להחליף ברכב דיזל (ורצוי מצדס/מונית לשעבר) אשמח לקבל הצעות תודה רונן 0544-718737 לא בשבת
הודעה אחרונה מאת ronenengel, -
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היסטורית טיפולים מלאה מהיום שהרכב עלה לכביש. מטופלת בחלפים מקוריים בלבד, נקייה מתאונות. 28000 ש"ח, בבקשה לרציניים בלבד. פרטים בנייד. 052-6363200
הודעה אחרונה מאת nahuml, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה הונדה סיויק 3 דל' 99 ידנית EK4 במצב מצוין. מזגן מקפיא, ריפוד חדש, צמיגים חדשים, מצבר חדש,קסנון ועוד. ניתן לבוא ולהתרשם באיזור מרכז. ליאור 0524043370.
הודעה אחרונה מאת BLACK R, -
גולף GTI שנת 2011
מאת YNV- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
גולף GTI שנת 2011 צבע כסף 66,000 ק"מ יד ראשונה מטופלת במוסך של צ'מפיון סטוק לחלוטין. הרכב הצמוד של אשתי. לא משופרת, לא קרועה, נסעה 95% בין עירוני. נועלת רביעיית TOYO T1 sport במצב מעולה. חונה בחניה מקורה בבית ובעבודה. לא עברה מעולם תאונות. אחרי טיפול 60K גדול ויקר מאוד. 054-5333511 יניב
הודעה אחרונה מאת YNV, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש בית חם למפונקת שלי. מיאטה 2004 ידנית. טסט מרץ 2016 יד חמישית 133,000 ק"מ. צבע כחול כהה מטאלי המיאטה שימשה אותי כרכב שני לנסיעות ליליות עם גג פתוח. חונה רק בחניה מקורה ועם כיסוי נגד חתולים. לא עברה אצלי שום סוג של ספורט מוטורי,אלא נסיעות מנהלתיות רגועות בלבד. הרכב במצב פנימי מושלם! אין שריטות או בלאי של שמש. הגה, ידית הילוכים, קונסולה. הכל חדש, השטיחים המקוריים נמצאים. אין שום שבר או סדק. אפילו דיבורית מעולם לא הותקנה ברכב. מתודלקת רק 98 בכל שלוש וחצי השנים שאצלי. יש ספר טיפולים מסודר מהק"מ הראשון ועד היום.כל הטיפולים במשך השנים מלבד אחד, בוצעו במורשה מאזדה. רביעיית צמיגי טויו T1R חדשים ממרץ האחרון. גג במצב מושלם ללא נזילות או קרעים. הטוני המקורי גם …
הודעה אחרונה מאת dj-jack, -
- 11 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
סיוויק הצ'בק ידנית 2012. (צורה חדשה) מנוע 1800 - 142 כ"ס תיבה 6 הילוכים ידנית. ספורטיבית וזריזה ומצד שני לא על חשבון נוחות פנים ומקום למשפחה בנוחות 23,000 ק"מ, טסט עד יולי 2015 צבע אדום מולטימדיה הונדה כולל חיבור לאייפון/אייפוד. קשה מאד למצוא כזה רכב בידני בפרט עם כזה ק"מ נמוך. הצורה החדשה כוללת דשבורד שלא היה מבייש גולף עם בקרת אקלים ופלסטיקה חצי רכה שמרגישה יוקרתית יותר ממה שהיה נהוג בעבר בהונדה ודלתות עם טריקה כבדה ונעימה לאוזן. גם למנוע לא חסר והיא מגיעה בכביש 6 למהירויות. האצות ביניים בתחום 80-140 פשוט מלאות בכוח מטופלת במוסך גל רון - מורשה הונדה בתל אביב. תוספות: חלונות שחורים איכותיים(עברה טסט עם ההשחרה) מגיני גשם ל-4 החלונו…
הודעה אחרונה מאת cyclops, -
- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעניין למכור את הטויוטה פריוס שברשותי, אז קצת פרטים: שנת 2010 עליה על הכביש חודש 12 טסט עד חודש 12. יד 2 ראשונה ליסינג יחיד. 96000 ק"מ. צבע לבן. ברשותי מספר חודשים ונמכר עקב קבלת רכב מעבודה. עם אחריות על המערכת ההיבריד, עבר טיפול 90 לא מזמן, כל הטיפולים במורשה. מבקש מחירון עם גמישות קלה. לעוד פרטים 0542171102 ארתור. איזור מכירה צפון.
הודעה אחרונה מאת arturne, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי אני מוכר את הרכב שלי מדובר ביונדאי ולוסטר טורבו , לא הרגילות אלא דגם הטורבו עם המנוע האיכותי. מנוע 1600 טורבו 187 כוח סוס כרגע לרכב יש 221 עם צ'יפ אפסולוט בציר : 2013 חודש עליה : 10 יד : 02 - יד ראשונה יבואן נקנתה על ידי ממישהו עם 6 אלף קילומטרים ומאז היא אצלי מקבלת טיפול מסור. קילומטרים : 27000 עברה טיפול גדול ב25 אלף ב2200 שקל - מטופלת כל 8 אלף קילומטר! עברה טיפול דיטיילינג מקיף הכולל פוליש ווקס וציפוי טפלון . תוספות : ריפודי עור + חימום מושבים . גלאי מצלמות . חלונות שחורים איכותיים . סט ג'אנטים בן שבוע של adv.1 בעלות של 6 אלף שקל (18 אינץ') צביעה מיוחדת מסביב לרכב בזהב + פנים הרכב + הסמלים בשחור. סט קסנון איכותי + קנבאס…
הודעה אחרונה מאת lieden, -
פיגו 207GT 1600 טורבו, יד שנייה, 77.900קמ בלבד, אחרי יישור קו, רכב נקי וחדש כמו 2015, כל התוספות האפשריות ברכב, דורש 65 אלף, מערכת בתוספת תשלום תמונה בוואטסאפ 0522485197
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
VW POLO 1.9 SDI
מאת Mtntz- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מכני מצויין! מטופלת ושמורה. סלון במצב חדש. עברה יישור קו שנרכשה (4 שנים) ותוחזקה ברמה גבוהה. ידני,מזגן, חלונות חשמל, וו גרירה. מערכת פיוניר. 13,000 ש״ח. מתן 0544989805
הודעה אחרונה מאת Mtntz, -
- 0 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
כחדשה מטופלת ושמורה, צבע שחור מטאלי. 210 א' קילומטר. מצבר היברידי באחריות. 4 צמיגים חדשים. ללא תאונות! יד ראשונה 054-4645103
הודעה אחרונה מאת 146 ti, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה פורד פוקוס 2003 מנוע 2000 מטופלת ושמורה בצורה מטורפת נעשה טיימינג של GATES עם החלפת כל המיסבים והגלגלות INA לפני 10,000 ק"מ הוחלפו כל התושבות מנוע לשל פורד וכל השמנים ברכב הוחלף שמן גיר למקורי MARCON V ריבעיית צמיגים חדשים , הרכב יד 2 אני מתחייב בבדיקה מנוע גיר שילדה הרכב נמכר עקב קבלת רכב מהמדינה! מחיר :20,000 ש"ח 140 אלף ק"מ
הודעה אחרונה מאת matroox, -
- 8 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
למכירה :ניסאן ג'וק טקנה טורבו 2010 ! מדובר על הדגם המפואר ביותר דגם הטורבו(190 כ"ס) שיש מימנו רק 15 בארץ ! בפנים יש כורסאות עור שחור עם תפירה אדומה ! כולל קונסולה ובדלתות (צבע אדום) חימום במושבים ‚התנעה ללא מפתח ‚ ‚ מחשב דרך עם אופציות חסכוני ‚רגיל וספורט ‚ גלגלי מגנזיום 17 אינץ ‚כל התוספות האפשריות! הרכב יד ראשונה !! עם 25000 ק"מ בלבד !! הרכב עבר טיפול שנתי ב-26/1/15 וטסט 4/12/14 רכב במצב חדש ללא תאונות מחירן משוכלל 125K מבקש 10 פחות , 115K .
הודעה אחרונה מאת Daniel.K,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 618 אורחים (הצג רשימה מלאה)