מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מוכר את הרכב, מדובר בשברולט קרוז 2009 LS מנוע 1600 בצבע שמפניה, עלייה לכביש אוקטובר 2009.טסט עד אוקטובר 2015, הרכב עבר 86000 ק"מ יד 01 (שנייה) ליסינג לשעבר, הרכב בבעלותי כשנה וחצי ברכבברכב בוצע טיפול 75 במוסך UMI ראשון לציון. הוחלפו (באחריות) קולר שמן מנוע, מצבר, סט טיימינג. הרכב שמור אין לרכב מכות (יש שריטות בודדות ממש קטנות).הרכב עבר צביעה בפגושים ובכנף אחורית שמאל בהכנה למכירה, הרכב נקנה משברולט סרטיפייד. ברכב יש מערכת מולטימדיה תואמת מקור (כולל תצוגת מזגן) מסכים אחוריים, מצלמת רברס, חיישני חנייה, הכנה ל GPS (צריך רק כרטיס של המפות). מחיר גמיש ניתן לראות את הרכב בחולון טלפון שלי 050-4482878 נועם
הודעה אחרונה מאת נועם חבה, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מתחיל להפנים את הרעיון שאני צריך לשחרר אותה ממני, אז כמו שאומרים - My loss your gain מוסטנג GT 2011 ידנית 5 ליטר, יד ראשונה במצב מושלם. האוטו חונה מהיום הראשון בחנייה מקורה ואטומה לגמרי. תודלק רק 98. טסט עד סוף פבואר (02/16) 33,000 ק"מ. תוספות קוסמטיות: טמבון קדמי בוס 302, ספוילר אחורי שלבי, גנאטים קלי משקל פורג'סטאר F14 וכו' וכו'. תוספות אחרות: קוילאוברים גראונד קונטרול נשלטים גובה\קשיחות, אגזוז קאט-באק בורלה, ברקסים ברמבו 4 בוכנות, אנטי-רולים וייטליין, זרועות ובושינגים BMR, קוויק שיפט MGW, גאנטים פורג'סטאר בהזמנה אישית, קיט יניקה וכו' וכו'.מקווה שהצלחתי להעביר את הפואנטה בלי להרחיב יותר מידי על איך הרכב תוחזק וטופל אחרת יגמר לי כאן המקום. מחי…
הודעה אחרונה מאת A.M.T, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
היי אנחנו עוברים לחו׳׳ל ומעוניינים למכור את הרכב שלנו. אימפרזה 99 עם קילומטרז׳ של 260 אלף מטופלת ובמצב מכני חיצוני ופנימי מעולה. כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה ויש את כל הקבלות. יד שניה והיא אצלנו 6 שנים. גם אנחנו וגם הבעלים הראשון מאוד שמרנו על האוטו, כולל חניה מקורה. אנחנו מתל אביב, המחיר הוא 10000. אפשר להשיג אותי ב0509055757 או 0509045757
הודעה אחרונה מאת lenagal, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כותרת.. 19.000קמ יד 2 לבנה (פרטי קודם ופרטי עכשיו) תוספות :מולטימדיה,מצלמת רוורס,חיישני רוורס,קודנית 0503332192 תמונות בפלאפון למי שרוצה
הודעה אחרונה מאת OPCSale, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם מציע למכירה בצער רב את הרכב האהוב שלי שמשרת אותי רק בסופי שבוע וגם זה בקושי נאלץ למכור כי כבר קשה לי להחזיק שני רכבים פרטיים בבית ורכב עבודה צמוד לכן החלפות ייתקבלו רק על גולף או קאדי אספנות או כלי שטח מסוג באגי דו מושבי חוקי לכביש בלבד!!! VW POLO 16V 100HP שנת 98 יד 04 הייתה בבעלות הקודמת כמעט 9 שנים טסט בתוקף עד חודש 03/16 הרכב נקנה מוזנח והושקע ברכב המון המון כסף ויישור קו רציני... 270,000 קמ מקוריים כ-15,000 קמ בשנה מנוע בריא מאוד ומטופל כמו שצריך.כולל זוג מפתחות מקוריים... גיר ידני חלק ותקין לחלוטין הוחלף סט קלאטש קומפלט לפני כחצי שנה סלון שלם קדימה ואחורה מקורי מאיביזה טורבו שנת 2002 סלון נוח ואוחז מצוין כול פנים הרכב שלם לחלוטין הכול ע…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
למכירה- מאזדה 3 מודל 2010 רמת גימור הכי גבוהה (אם אני לא טועה זה SPIRIT). עם ג'אנטים מדהימים, סאן רוף, מחשב דרך, מנוע 2.0 ל' חזק. עבר 65,000 -מטופל בזמן. הרכב ברישיון 01- אבל בפועל הוא יד ראשונה. עבר יד יום אחרי הקניה משיקולי ביטוח. שמור מאוד- משמש נסיעות עירוניות בלבד. דורש מחירון. נמצא בירושלים- פרטים נוספים 0506826727 מתן.
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כל הפרטים מפורטים כאן: מנוע: 1.6 גיר: ידני! יד: שלישית (02 ברשיון) ק"מ: 123,800 טסט עד ינואר שלדה נקיה - מתחייב בבדיקה צריכת דלק: 13 ק"מ לליטר אזור: השרון לרכב יש את כל התוספות מהחברה: הגה מעור במצב מצויין, בקרת אקלים (חימום/קירור עובדים מעולה), פנסי ערפל, חישוקי אלומיניום, סאן רוף חשמלי (תקין ולא נוזל), סאב וופר מקורי מוסתר בתא המטען. שני מפתחות קפיץ תקינים. הרכב שימש לנסיעות רגילות 2-3 פעמים בשבוע, נסיעות רגועות בלבד. גם לפני האוטו היה שייך לאדם מבוגר ככה שהרכב במצב מצויין, שמור במיוחד.פנים האוטו בצבע חום/בז' בהיר - שלם, בלי שברים, פיצוצים או קילופים. טיפולים: -4 רפידות בלמים חדשות מקוריות הוחלפו לפני כחודש -חישן טמפרטורה חדש הוחלף לפ…
הודעה אחרונה מאת Gas Panic, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה קנגו 2007, 1.5 טורבו דיזל 80 כ"ס 214,000 ק"מ יד 3 (יד 1 במשפחה) 15,000 ש"ח 054-9200603 אלכס
הודעה אחרונה מאת ALEX2424, -
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה מיצובישי לנסר שנת 2000 עם 137,000 ק"מ שמורה ומטופלת היטב. יד 2 טסט עד סוף דצמבר 2015. מחיר - 8,500 פלאפון - ורדה 0535293879.
הודעה אחרונה מאת Liron97, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
הרכב במצב מצוין,ללא תאונות.כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה,עבר את הטיפול האחרון (75) השבוע. נמכר עקב הרחבת המשפחה. הרכב נמצא בחיפה. מחיר:32000 אלכס,0546515995
הודעה אחרונה מאת Alex Wolfson, -
- 0 תגובות
- 990 צפיות
למכירה\החלפה audi a3 2002 1.8t אדום ידנית 175000 ק"מ משאבת דלק,קולר חזית,צנרת 3 כל הדרך,צ'יפ של דני,דאון פייפ טורבו היבריד סלון עור שחור מדהים ועוד הרכב מתודלק רק 98 מי שלא רציני שלא יתקשר תעשו טובה תחסכו כאבי ראש.. התמונות מדברות בעד עצמם לעוד פרטים 0534544651 אזור המרכז אפשרות החלפה על רכב אחר מחיר למכירה 35000
הודעה אחרונה מאת Mazda-Sedan, -
ZX16V למכירה
מאת zayitz- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה- ZX16V מנוע RFV של 306XSI דור שני (135 כ"ס) ברישיון. 268 קילומטרים על הסקאלה, יד 08 ברישיון. טסט ל4 חודשים. מזרקים וסעפות פליטה ויניקה GTI6. דשבורד הוחלף. צמת חשמל שופצה. הרכב עבר צביעה כללית לפני שנתיים. הסלון במצב מעולה ועבר ניקוי לא מזמן. סאנרוף חשמלי של גנות מאושר ברישיון עובד חלק. רביעיית צמיגים חדשים TOYO R1R. בולמים KONI צהובים קדימה ואחורה. קפיצים אייבך. לאחר הקנייה נעשה יישור קו דיי גדול- הוחלף מוט מיצב קד' תחתון, גומיות מסרק הגה, מחזירי שמן, תפוח הגה, הוחלפו כול הגומיות של הציריות פנימיות וחיצוניות, הוחלפו תושבות אנטירול קד' STRONGFLEX, הרכב עבר טיפול 10 אלף הכולל פילטר ,שמן מנוע, שמן גיר ופילטר …
הודעה אחרונה מאת zayitz, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
הי. מפרטי, רכב במצב מכני מצוין, צבע תכלת, יד שלישית. קילומטראז 145 אלף. טופלה בקביעות במוסך אמ הדרך. יש לרכב מכות פח וצבע דהוי בגג. מזגן קירור וחימום עובד. מחיר מבוקש 9,000 לפרטים נוספים - יאיר 0547940204
הודעה אחרונה מאת יאיר35, -
- 0 תגובות
- 779 צפיות
306 ידנית שנת 99', מנוע 1.4 המוכר והטוב נסע 140 אלף קילומטר, היד הקודמת פנסיונר בן 70 שהחזיק ברכב 15 שנה, טיפל רק במורשה עם קבלות על הכל. טסט לשנה שלמה אחרי טיפול 10, מזגן תקין, חלונות ידניים, הגה כוח נעילה מרכזית, שמור בפנים היה תמיד עם כיסויים על המושב, הקונסולה המרכזית מעט נסדקה לי אחרי שהרכבתי מערכת אבל חוץ מזה הפנים מאוד שמור ולא עישנו ברכב, מערכת פיוניר עם aux sd usb, רמקולים חדשים קדימה אחורה, חיצונית נראה טוב, צבע אפור, בלי תאונות רציניות למודל שלו. רכב מאוד שמור וחסכוני בדלק. 8500 אלף מראשלצ. לשלוח ה"פ.
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
פג'ו 306 1.8
מאת denis24k- 0 תגובות
- 756 צפיות
**למכירה** פג'ו 306 שנת 98 מנוע 1.8 אוטומט ק"מ 119000 יד 01 ברישיון טסט עד סוף 2015 רכב במצב מכני מעולה נוסע כמו חדש גאנטים מקוריים של פג'ו 307 15\55\195 צמיגים חדשים עבר טיפול גדול טיימינג שמנים חוטי הצתה פלאגים פילטרים ללא תאונות פנים הרכב לא פחות ממושלם הכול במצב חדש החימום והמזגן עובדים! נמכר עקב אי שימוש עובד בחניה תופס מקום מחיר 9500 גמיש לרציניים שבאים לראות תרכב ולא מבלבלים תמוח! לעוד פרטים 0526895983 דניס אזור אשדוד\מרכז
הודעה אחרונה מאת denis24k, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 207, יד ראשונה, 48000 קילומטר, טסט לשנה. עליה לכביש: 06/2011. רכב שמור ומטופל. טסט עד יוני 2016, אחרי טיפול. מצב מצויין! נמכר עקב קבלת רכב ליסינג. אזור מכירה - ירושלים. הרכב של אבא שלי - מיכאל. 0523822077.
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחברי הפורום, שלום. אני מוכרת רכב מאזדה 2 דגם דינאמיק שנת 2008, יד שנייה (שתי הידיים פרטיות), לפי שעה הרכב עשה 147,000 ק"מ. צבע הרכב חציל. אני קניתי את הרכב בשנת 2010 מבעליו הראשון. במעמד הקנייה הוצאתי את כל היסטורית הטיפולים של הרכב ועשיתי לו בדיקה במכון בדיקה והכל היה פיקס (כל המסמכים האלה שמורים אצלי). לאורך הבעלות שלי על הרכב טיפלתי בזמן ובקפידה במוסך מורשה מאזדה ויש לי תיק עם כל היסטורית הרכב מיומו הראשון בכביש עם כל המסמכים והקונה יקבל לידיו את התיק. הרכב במצב מכאני מעולה לגילו ועד כה לא היו לי בעיות, רק עשיתי לו את הטיפולים השוטפים. גם מבפנים הרכב במצב מצוין ושמור - לא עישנו בו ולא לכלכו בתוכו. מבחינת התאונות: 1). אני קניתי את הרכב עם שתי ב…
הודעה אחרונה מאת Maureen, -
- 3 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
יד שלישית. יחידה בארץ ונדירה גם בעולם. 123,000 ק״מ. צבע שמפניה. טורבו קרוב ל350 כ״ס. אוטומטית(מה לעשות, לא כולם מושלמים....ניתן להפוך אותה בארץ לידנית בעלות לא בשמיים למרות שהתוכנה מטפלת גם בגיר האוטומטי והתוצאה נפלאה) כל התוספות האפשריות של סדנת AbbottRacing בבריטניה. מבחינה חיצונית הסאאב הזאת נמוכה, ספוילר אחורי, גלגלים בחוץ, גריל רשת, ובכלל, ונראית ״שרירית״ מסאאב 9-5 רגילה. הרכב עבר ישור קו ריציני מאוד:מצבר בין שבעיים Varta Blue, רדיאטור, משאבהת מים, רצוע אביזרים, מותחן, מדחס מזגן, נוזלים מלא, ועוד הרבה חלקים, הקונה גם מקבל חלקים לסאאב. הסאאב הזאת ״קורעת״ כמעט כל מה שזז על הכביש. ומצד שני בנסיעה רגועה עם קרוז קונטרול 100 קמ״ש, תצרוכת הדלק 13-14 ק״…
הודעה אחרונה מאת nicloco, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
שלום לכולם למכירה אימפרזה 2003 יד 4 עשתה רק 145000 קמ מנוע 2000 125 כס מטופלת ספר טיפולים צבע ירוק בקבוק במצב מעולה מנוע גיר שלדה. רק 14000 שח!!!!! ליצירת קשר חגי 0523742625 נמכרת עקב מעבר לדו גלגלי
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 838 צפיות
אוטו' עשתה 209 אלף קילומטר יד 2 .רכב במצב מכני מצויין! מטופל במסירות ומתוחזק היטב
הודעה אחרונה מאת SOKOL, -
- 0 תגובות
- 955 צפיות
חבר שלי מוכר את האיבו ספירט שלו. רק הוא נהג על הרכב- יד 1. הרכב מאובזר בכול טוב: מערכת usb, aux, bluetooth, חלון שמש, מגנזיום, פנסיי ערפל. רכב בטיחותי ביותר 6כריות אויר, esp, מערכת סיוע לזינוק בעלייה, חלוקת בלימה בקיצור חמש כוכבים במבחן הריסוק. הרכב שמור ביותר מטופל בזמן במוסך פיאט מורשה, לפני חצי שנה הוחלפו רביעיית צמיגים ומצבר והרכב נקי לחלוטין מתאונות. לרכב 209000 ק"מ שנצברו בין בארי לנווה אילן, הרכב כמעט ולא נסע בעיר. אומנם ק"מ יחסית גבוה אך כל מערכות הרכב מטופלות ומתוחזקות. יש מן הסתם אלמנטים שהק"מ לא משפיע עליהם וגיל הרכב הצעיר הוא המשנה ואילו שכן הושפעו מטופלים ומתוחזקים כהלכה. מחיר מבוקש הוגן: 3000 ש"ח פחות ממחירון ששוקלל בו כבר הק"מ: 40000 וישנה גמי…
הודעה אחרונה מאת loty, -
- 1 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
למכירה טויוטה ראנקס אוט' 1.6 GLI נפח: 1,600 שנה: 2006 יד: 2 טסט עד: 12-2015 ק"מ: 48,000 צבע הרכב: שמפניה בעלות נוכחית: פרטית תוספות: מערכת בקרת אקלים, שליטה על מערכת השמע מההגה, נעילה מרכזית, חישוקי מגנזיום. רכב במצב מעולה, שמור מאד, לאחר טיפול שנתי הכולל החלפת מצבר, ק"מ נמוך מאד. מחיר נדרש: 44.000 שקלים. מפרסם עבור ידידה, נא לא לפנות אליי בה"פ טלפון: 052-9726595 עינת
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סיאט לאון מודל 2011, עליה לכביש בחודש יולי. מנוע 1.8 TSI, גיר רגיל, יד שניה (פרטיות!), ק"מ 77000. האוטו לאחר טיפול 75000 שכלל שמן, פילטר שמן, אויר,מזגן,דלק,פלאגים הכל מקורי!!! יש קבלות על הכל! האוטו שמור בצורה יוצאת דופן!!!! תוספות: * ג'אנט 17 של FR. * תכנת ניהול מנוע של GIAC (לפני פחות מחודש! האוטו עומד על כ 200-210 כ"ס). * ספייסר של FORGE. * כל החלונות מושחרים. * השחרה של טמבון קדמי, אחורי, גג,פנסים אחוריים ומראות. * יש ציפוי לכל הדלתות ולחלק מהמכסה מנוע ומעל לגלגלים נגד שריטות בעלות של כ 5000 שקל!!! * חיישני רוורס. * דיבורית בלוטוס. 0542188633
הודעה אחרונה מאת sagi.y, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלומות לכולם, פרטים על הרכב: - לאון 1.8TSI עם DSG7, עם 93K ק"מ. - צבע הרכב שחור מטאלי והוא יד ראשונה כמובן. ברכב יש: - ר"ד משודרג 2DIN של Kenwood. - חישוקי 18' עם צמיגי 225/40 (חדשים של ורדשטיין) מאושרים ברישיון. - קפיצי הנמכה Eibach Pro Kit. - קיט יניקת אוויר Carbonio של APR. - צנרת פליטה משודרגת (בבנייה עצמית). - מגדש טורבו משודרג (שהגיע מגולף GTI MK6). - צינורות בלימה שזורים. - סט בלמים קידמי משודרג ל-312 מ"מ (דיסקים Tarox). - כוהלים משודרגים של אודי R8 (!). מחיר דרוש: 85K. עם גמישות שהיא. מפרסם את הרכב בעבור חבר - נא לא לפנות אלי בשום דרך שהיא, רק אליו. במידה ואינו זמין, יש להשאיר הודעה / לשלוח הודעה והוא ישוב אליכם. …
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 743 צפיות
מוכר את הבובה של המשפחה , מאזדה 6 שנת 2010 חודש עליה לכביש 5 , טסט לכמעט שנה ,מצבר חדש לגמרי מטופל ומתועד הכל במורשה מהוצאתו מהחברה , הרכב יד 2 מליסינג נקנה מחברה שבה עובד אחי הגדול לפני מעל ל3 שנים לכן ידוע מה עבר הרכב ואצל מי היה מרגע הוצאתו מהחברה , כרגע הרכב עומד על 69 אלף קילומטר ממש שמור כחדש. לאורך כל התקופה הבן אדם היחידי שנסע על הרכב היה אבא שלי (לא נתן לאף אחד לנסוע עליו) שמור מאוד מושקע. נ.ב לא מצליח להעלות תמונה אז מי שרוצה אני אשלח לו תמונות בוואטס אפ 050-9040402 לעוד פרטים ,אלעד.
הודעה אחרונה מאת eellaadd2, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עקב טיסה לחו"ל אני נאלץ למכור את הרכב המדהים הזה מדובר בדגם הכי מפואר של פיאט הכולל את כל הפינוקים: גג פנורמי כפול, מרים חלונות חשמלי, מערכת Start&Stop הרכב הינו יד 2 בעלות פרטית 01 ברישיון אני לא מעוניין בהחלפות כיוון שלולא הייתי טס לא הייתי מוכר אותו מעבר לכך הוא מושקע בלמעלה מ12 אלף ש"ח ציידתי את הרכב במערכת שמע מטורפת חיישני רוורס ואפילו משענת יד שאינה מגיעה בדגם המקורי. צריכת דלק מדהימה של 1/18 וטיפולים לפי הספר כמו שעון ניתן ליצור קשר בכל שעות היום בפרטי או בטלפון 0547987323
הודעה אחרונה מאת mat321, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בצער רב אני נפרד מהאופנוע עקב מעבר ל 4 גלגלים. kawasaki gpz 500 שמור עם טסט לשנה + 70,000 ק''מ שנת 2004, האופנוע במצב תצוגה וללא שריטות. המפונק מטופל לפני הזמן עם חלפים איכותיים. ... אופנוע סלחן ומתאים למתחילים בתחילת דרכם בעולם הללא הגבלה, אבל לא פראייר כשסוחטים ממנו קצת פאן. תוספות: צמיגים michelin pilot activ, שרשרת + גג''ש RK520XSO "X"Ring, רפידות SBS Ceramic , מחפש בעלים חדשים שיהנה מימנו כמו שצריך. לקבלת מחיר ופרטים נוספים 052-9434382.
הודעה אחרונה מאת lior_s, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 789 צפיות
רכב נוסע מצויין ומנוע חזק. הרכב יד שנייה (עבר במשפחה). שנת 91 (סוף 91!) קילומטר: 300K ללא מזגן (חסר גז), וללא טסט (הטסט פג ב 22.6.15) מצבר חדש של שנפ הוחלף לפני חצי שנה. אזור: באר שבע פרטים בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת noamh, -
- 1 תגובות
- 900 צפיות
חבר מוכר טויוטה קורולה שנת 99. אוטומט. האוטו מכנית מעולה . חיצונית פחות יש כמה מכות קטנות מחירון כ15000 שח דורשים 9500 שח גמיש האוטו נימצא רוב היום בקרית אתא 0508873733
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז מדובר על קליאו ספורט 2003 בצבע כחול מטאלי מיוחד. יד 4, 153 אלף ק"מ. שמורה ומטופלת באובססיביות. מתוחזקת בקפדנות ונעשה טסט כרגע ככה שיש שקט לשנה. אין צורך להשקיע כלום, נמכרת עקב קניית מגאן קאפ. לאחר שקניתי את הרכב החלפתי קלאץ' ודוד אחורי לחדשים מקוריים. ריפוד הגג תוקן בדיוק באותו תקופה. במהלך האחזקה הוחלפו תושבות המנוע והגיר (דוגבון) לתושבות פאוור פלקס סדרה שחורה ופנסים קדמיים חדשים ומקוריים שמשנים את כל המראה של הרכב. ידיות דלתות פנימיות הוחלפו גם לחדשות. ברכב מערכת של פיוניר בלוטות', המערכת המקורית עדיין אצלי ותימסר לקונה. התופסנים של שק ההילוכים היו שבורים, הכל עבד מעולה ולא היו בעיות אבל זה שיגע אותי והבאתי מחו"ל מקורי משומש במצב טוב יותר. גם משולשי קאפ הוזמ…
הודעה אחרונה מאת Aviram-C,